Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (21)
Raspunsuri - Pagina 15
crynac spune:
buna!
Abia m-am inscris pe site si nu prea stiu cum functioneaza..de citit v-am citit toate postarile, dar nu am avut curaj sa ma inscriu/
Va rog sa ma treceti si pe mine in listuta la odiseea de noiembrie-decembrie 2011.
Sa va dau datele mele UM 17.02.2011, Data probabila a nasterii 24.11.2011, data mea nastere 17.10.1979
anna-mama spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crynac buna! Abia m-am inscris pe site si nu prea stiu cum functioneaza..de citit v-am citit toate postarile, dar nu am avut curaj sa ma inscriu/ Va rog sa ma treceti si pe mine in listuta la odiseea de noiembrie-decembrie 2011. Sa va dau datele mele UM 17.02.2011, Data probabila a nasterii 24.11.2011, data mea nastere 17.10.1979 |
Bine ai venit in grupul nostru! Scrie repede cele 10 mesaje sa scapi de moderare

de steluta norocoasa (09.02.2009) si
9+ e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
crynac spune:
Ieri am fost la ecografie si am vazut bebele care era bine, dar am un hematom care spune doctorita ca se va absorbi. Nu a vazut inca sexul copilului, chiar daca am 13 saptamani, a spus ca data viitoare pe 16 iunie daca nu sta cu spatele imi spune. Eu sper sa fie fetita. M-a trimis sa fac si dublul test.
baby_r7 spune:
crynac bine ai venit!!!!
esti pe listuta 

felicitarii pentru bebe si multa sanatate in continuare!!!!
fetelor eu nu mai pot.........si trebuie sa plec de acasa, desi abia ma tin pe picioare..........

as vrea sa treaca odata ziua asta ......
firicel eu spun sa iti treci nr. de telefon, in caz de urgenta gasim noi cum sa te sunam 

felicitarii pentru hainute 

multumesc tuturor pentru mesaje...
Bianca nu mai are febra, momentan, o asteptam pe pediatra sa ajunga sa vedem ce zice...
Roxana mami de
Bianca Maria 2 ani
www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
13+
bpaula spune:
Iar s-au dat toate fetitele pana la mine
.
Firicel sa iti fie de bine cumparaturile. Acusi o sa trebuiasca sa imi iau si eu cate ceva de imbracat.
Bella poate de la tuse s-a declansat si voma.
Mie tare mi-i pofta de lactate, lapte, iaurturi, sana si altele din gama asta. Dar nu imi priesc acum. Ieri mami ii facuse la Marius lapte cu macaroane si am luat si eu de pofta 2 linguri dar nu a fost o idee buna.
Crynac bine ai venit! Sper sa scapi de hematom repede si sa nu ai probleme.
Dana felicitari pentru fetita!
Am fost si eu la medic ieri. Bebe era bine, in grafic cu cresterea (12 sapt si 5 zile), inimioara batea cu putere si mi-a zis doctorul ca ne mai vedem peste o luna. Si mi-a dat si mie sa iau Femibion in loc de acidul folic.
Mihaela.1975 spune:
Buna fetelor.
Multumesc pentru raspuns anna_mama, abramburika si madyi(nu va stiu numele real). Nu am mai rezistat si am cumparat Rennie si dupa o pastila mi-a fost mai bine.
Venim si noi cu vesti bune de la ecografie. Suntem bine, am crescut, la 10 sapt si 1 zi avem 4,44 mm deci suntem mai mari cu o saptamana. Doctorita a zis ca totul e foarte bine, nu a mai aparut nici un hematom si bebe e f bine dezvoltat. Si desi e mic, mi-a zis ca din ce vede ea s-ar putea sa fie fetita. Nu e sigur, o sa mai vedem. Asa ca se pare ca fetele sunt la putere.
Bune venit noii burtici.
Apropo,mai merge cineva in municipal la Dr. Monica Carstoiu?
Va imbratisez pe toate si sa dea Dumnezeu sa avem doar vesti bune.
10+
crynac spune:
sper si eu sa scap de hematon..iau 3 duphaston pe zi.am luat pana acum femibion 1 si de acum o sa iau femibion 2 am inteles ca sunt cele mai bune..mi-a mai dat ceva pe baza de fer ca mi-a gasit la analize lipsa de fer .oricum eu mereu am avut probleme cu anemia.....
madyi spune:
Miha, cu placere! ![]()
Fetelor, eu sunt putin cam ingrijorata pentru ca bebelul meu la eco, dupa masuratori, este cu 2, 3 zile mai micut fata de varsta dupa UM. Am vazut ca ai vostri sunt chiar mai marisori decat varsta dupa UM. Este posibil sa fie asa din cauza ciclului meu care nu era chiar regulat si avea o medie de 32 de zile sau a unei ovulatii tarzii? Dr zicea ca e bine si nu este nici o problema daca este cu cateva zile mai micut. Sper sa recuperam si noi![]()
9 +
anna-mama spune:
Crynac, sper sa fie fetita bebe asa cum iti doresti
Paula, Femibion1 iau si eu, doctora mi-a zis ca e la mare moda acum
Ma bucur ca e bebe ok
Ai fost tare cu faptul ca pana la tine se dau taote fetele, de mine care sunt la finalul listei ce sa mai zic ![]()
Mihaela, tu l-ai intrebat si pe doctorul tau daca e ok sa iei Rennie? Ma gandesc doar ca unele medicamente nu se recomanda in primul trimestru si habar nu am care sunt acelea. Eu am luat o gramada de Omez, dar in ultimul trimestru de sarcina cand nu puteam sa dorm decat in fund ca sa nu vomit din cauza arsurilor
Felicitari pt domnisoara lungana din burtica, sa fie sanatoasa! 
Maine si vineri imi iau concediu pt ca am o gramada de treburi casnice nerezolvate, iar in wkd e sarbatoare si trebuie sa merg si la tara...deci timp de treaba nu-mi mai ramane. Ufff, sper numai sa ma simt in puteri sa fac treaba si cu prichidica pe cap ![]()
de steluta norocoasa (09.02.2009) si
9+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Mihaela.1975 spune:
Madyi nu-ti face probleme daca asa a zis doctorul.
La mine e mai mare cu o saptamana dar eu am un ciclu ceas la 28 zile, uneori, dar foarte rar la 27 zile, iar ovulatia la mine se produce in zilele 9-11 asa ca e normal sa fie mai mare decat varsta calculata dupa ultimul ciclu.
Nici la mine nu a fost aceeasi diferenta mereu ci a oscilat: 5 zile, 3 zile, 6 zile si acum 7 zile. Depinde si de cum se dezvolta.
10+