Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (21)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Ce faine pozele de la echo!
Fetelor, ce mai faceti? noi tocmai ne-am terminat de jucat o tura de "Nu te supara frate", a primit Stefan de ziua lui si acu tre sa prestam in fiecare zi toti 3 seara cand vine si tati acasa.
De maine ne reintram in program normal, eu la munca si Stefan la camin.

diana 9+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

ce dragut e ala mic
sunt asa clare pozele..foarte frumos sa poti sa le revezi dupa ani

fetele, eu nu stiu ce sa mai mananc, de la 6 am program de greturi
am vrut sa mai fac ceva de mancare..dar nu pot sa ma ating de nimic
ba chiar am cautat retete azi, insa cum ajung sa ma uit la poze..ma ia greata
aveam de gand sa fac ceva de ziua sotului, dar nu am cum , asa ca i-am comandat tort

aa, si de 2 zile am pofta de branza topita pe paine..eu nu mancam inainte, decat ff rar..dar acum

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

salutare fetele....

nu am mai intrat in ultimele zile pt ca am avut mult de lucru la servici.
acum am intrat sa va dau si eu vesti despre noi...azi am fost la eco morfo fetala si suntem fetita...exact ce ne doream...in rest toate masuratorile au iesit ok ceea ce ma ingrijoreaza putin este ca este mai micuta cu 2 zile decat ar trebui si inainte cand mergeam era mai mare...credeti ca e motiv de ingrijorare???

nu v-am citit tot ce ati scris dar am vazut ca su ralu are tot fetita....felicitari draga mea sa fie mega sanatoasa si voinica fata si mami.

ma duc sa va citesc din urma ca sa fiu la curent

13+
Iti multumim Doamne

Mergi la inceput

reactualizare semnatura

14+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!

Ooohohoooo, fetitele conduc detasat . Felicitari, dana, sarcina usoara in continuare!

irina - frumoasa eco, se vede asa bine bb!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firicel spune:

Neatza fetele.

Neatza Brambu ca vad ca numai noi misunam asha devreme-la mine e pranzul cel mare e drept.

Babyr7-sanatate!!Si cu maseaua si cu raceala nu e de jucat.

Miere-Aidan e tare dulce in poza de la eco:)

Dana84,LorenadaM si Ralut-felicitari pt fetite!!

Bella si Arleza-mai astept pana va rezolvati problemele tehnice

Eu la toate testele ce le-am facut-(dupa linkurile date de voi si dupa cel chinezesc si pe cel de pe siteul despre.copii)am avut ca rezultat un carucior roz.Sa vedem daca se adevereste:)Si pe mine ma distreaza testele astea.
Mai fetelor,sa pun si eu numele si telefonul in listuta?Da' cine sa ma sune pe mine aici la capatul lumii?Astept pareri:)

Lia-bine faci ca nu te uiti la retete-te imbolnaveai pana acum si te-ai fi gandit numai la branzoaice.Bafta Vineri la TT!

Bpaula-mama ce minunatii ai si tu acolo!Greu cu gravidenia si poftele instantanee la vederea unei imagini pe computerL-am vazut si pe baietelul tau-ce dulce e:)Sa-ti traiasca!

Eu azi sunt fericita-ca am fost la cumparaturi .Nu mai iesisem din casa pt acest scop de...foarte mult timp.Mi-am luat in sfarsit pantaloni pt gravide.Blugii imi atarna pe picioare si fund-sunt largi-dar ma strang putin in talie si vreau sa ma simt bine in ei.Doua bluzite(malete super simple,uni) cu elastic pe parti (pt burtoase).Plus un fel de elastic lat ce se pune pa nasturele de la blugi si mareste gabaritul in jurul taliei(trei culori intr-un pachet).

Pt bebe n-am luat nimic inca.Am cumparat pt bebele unei prietene doua maieute -unul alb cu o girafa portocalie si unul galben cu..un uruslet sau asha ceva pe el.Prietena va naste in Noiembrie la mijloc si habar nu are ca si eu tot pe atunci voi avea un bebe(Doamne ajuta!).O sa sarbatorim cu ei probabil saptamana viitoare cand o sa facem o masa mare si o sa deschidem si o sticla de sampanie ca pana acum mi-a fost asa de rau,ca numai la asta nu mi-a fost gandul.

Avem si o pereche de prieteni mai in varsta-cam la 60 si ceva de ani-super tineri la suflet si oameni cu suflet mare.Ne-au invitat la ei-dupa ce le-am zis ca nu pot manca anumite lucruri si sa nu se complice dar as putea manca doua chestii,ce le mai facuse bucatareasa pt noi.Eu am spus asta ori asta.Ei bine ei le pregatesc pe amandouas-or fi gandit ca o sa mor de pofta gandindu-ma la ambele.Sper sa si pot manca in ziua aia.
Asha ca..ma simt tare bine azi si tare rasfatata.Am scris cat pt trei zile.

Va pup si o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

neata'.....
felicitarii dana pentru fetita, sa creasca mare si sa fie sanatoasa.
stai linistita, perioadele de crestere difera pe parcursul sarcinii, acum poate fii mai mare, la urmatoarea echo un pic mai mica, recupereaza ea pana la final
Bianca nu este bine deloc.
mi se rupe inima cand o vad cum se chinuie.
este pe entibiotice, siropuri nurofen etc.....dupa masa vine si pediatra sa o mai vada iar, ieri a venit si i-a prescris sntibioticul pentru ca era deja rosie in gat....sper sa nu avanseze si sa faca vre-o infectie in gat...........
acum i-a crescut iar temperatura si e tare maraita si vrea doar la mami in brate.......
eu nu am dormit toata noaptea si ma doare capul de somn..........ma chinui sa pap ceva, dar am senzatia ca voi din cauza oboselii in orice clipa..........
deci de la mine nici o veste buna............
intru mai tarziu ca merg sa o pun in pat......abia o mai tin in brate....ca e grea....

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna dimineata si de la noi! (2 in 1)
Dana, felicitari pentru fetita! Si mai ales ca ati dorit fetita, banuiesc ca sunteti in culmea fericirii!
Roxana, imi pare rau pentru Bianca...stiu ca tie ca mama ti se rupe sufletul...asa sunt satula si eu si Stefan de medicamente...Multa sanatate!
Eu acum merg la munca, pe Stefan l-am trimis la camin, prima zi dupa varicela...dar si el e tot infundat si tuseste. Nu are febra, si de tuse Doamen iarta-ma nici nu mai stiu ce sa ii dau...ca intr-o zi e productiva, in alta seaca...Acum sa vad cat timp trebuie sa treaca de la varicela pana sa il pot opera, pana atunci poate ii va trece si tusea...neaparat trebuie sa ii scot polipii..poate da Domnul si la el o sa fie bine si nu o sa i se mai refaca. Ma gandesc cu groaza ce ar insemna ca la anul , cand o fi bb mic mic, sa o ia de la capat Stefan aproape tot timpul cu raceli.
Va pup si daca merge netul de la munca, poate reusesc sa mai intru.

diana 9+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firicel spune:

Baby imi pare rau pt Bianca.Trebuie sa fie tare greu sa-ti vezi puiul suferind.Multa sanatate si sper sa nu se agraveze.
Ai grija si de tine-papa si incearca sate odihnesti daca poti dupa ce vine sotul acasa.

Pupici

Mergi la inceput

buna dimi fetele

va multumesc din inima pt felicitari...sa dea DDca absolut toate sa avem bebei in primul rand sanatosi si apoi frumosi si norocosi

diana da noi fetita ne doream foarte mult si de foarte mult timp...si tot timpul ma gandeam ca o sa am o fetita pe care o sa o cheme diana maria...asa ca dupa multi ani de asteptari DD ne-a dat copilasul dorit.

baby multa sanatate pt biencuta sa se faca bine cat mai repede

14+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne

Mergi la inceput