Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (21)
Raspunsuri - Pagina 11
madyi spune:
Buna si de la mine!
Mi-am facut si eu testul Dianei, nu cel de pe desprecopii.com si mi-a iesit fetita
, apoi l-am verificat la vreo 7 persoane si a iesit corect
. barbata-miu cred ca e putin dezamagit desi el zice ca nu are preferinte... Oricum mai avem de asteptat pana sa aflam ce e. Partea buna e ca se pare ca am scapat in mare parte de greturi si de arsuri 
Mihaela, chiar aseara l-am intrebat pe dr meu ce as putea sa iau pentru arsuri si mi-a spus ca pot sa iau Rennie si Dicarbocalm si stiu ca mai e bun si Malox-ul.
Fetelor, mi-ati facut pofta de branzoaice
... Pe cine pun eu acum sa imi faca?... Eu nu stiu sa fac! Sau sa incerc?
hmmm...
Va pup!
9 +
abramburika spune:
mady - incearca-le, sunt usor de facut.
Daca mai ai si masina de paine, sunt floare la ureche, lucreaza masina.
roxana - ia oscillo, pe mine m-a rezolvat in numai 3 zile. Niciodata nu a durat atat de putin raceala la mine. Sanatate multa tie si Biancai.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
carola spune:
cred ca am uitat sa va felicit pentru carucioare. felicitari si sarcina usoara in continuare!
se pare ca doar la mine este carucior albastru ( cu toate ca cel real este rosu cu gri ![]()
14+
www.flickr.com/photos/carola456
madyi spune:
Brambu, nu am masina de paine si imi doresc una enorm (si nimeni nu mi-o face cadou
). Dar o sa incerc diseara o reteta de la "cartea mea de bucate" (a se citi mama).
9 +
abramburika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carola se pare ca doar la mine este carucior albastru ( cu toate ca cel real este rosu cu gri |

Lasa, abia are de unde alege flacaul tau
abramburika spune:
mady - mai ai timp o sapt. sa bati apropouri si poate vine masina aia de paine
.
carola spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui abramburika
![]() ![]() ![]() Lasa, abia are de unde alege flacaul tau ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |
da... trebuie neparat sa ne dam intalnire in parc sa se cunoasca :)
am si eu o intrebare:care este contul comun? eu credeam ca cel de gmail, dar nu gasesc acolo lista cu numerele de tel.
14+www.flickr.com/photos/carola456
madabout2003 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carola am si eu o intrebare:care este contul comun? eu credeam ca cel de gmail, dar nu gasesc acolo lista cu numerele de tel. 14+www.flickr.com/photos/carola456 "Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie |
Gmailul e contul dar trebuie sa cauti listuta in documents!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si
9+
abramburika spune:
Eheheheee, nu degeaba trec zile de nastere pe lista aia. ![]()
carola - ala e contul comun. Te duci pe gmail si e undeva in susul paginii documents. Acolo e lista cu nr. de tel.