Strugurasi de Sept-Oct 2011 (56)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

jade ce te invidiez ... mai ales ca stiu sentimentul de a fi servita . acum am inceput sa misun prin casa si ma "abandoneaza" iar in bucatarie

may parerea mea despre rezultat este ca ..... mi-am luat o inghetata. ultima din frigider
acum serios ... habar n-am dar par ok. eu n-am facut prot S. sigur iti rasp dr U
mama denaturata ce sunt. am zis ca pe asta o pastrez copilului iesim diseara dupa dans si luam alta.jur!
dar numai voi si retetele voastre sunteti de vina. pai cine doamne iarta-ma sa va reziste?!?
si singura chestie buna si "repede" din frigi era inghetata

mami de Annelies (30.06.2005) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui marryan

sa intimplat ceva cu picasoul?
nu imi rapsunde nimeni la mesajul anterior

Cea mai fericita mami 24 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

scuze.. cu picassa iar am avut pb.. am sters toate pozele si tot aveeam acu un grup pe yahoo.. daca vrei, logata cu yahoo tau dai join grupului/..http://groups.yahoo.com/group/strugurasi2011/

24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

Jade la prima sarcina la 19 saptamani parintii sotului nu au stiut ca sunt gravida.Nici nu cred ca au observat pana nu le-a spus.Si mie mi-a crescut dintr-o data burta, pana la 40 de saptamani sigur o sa creasca mare, asa ca stai linistita.

19+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

marryan da. au fost probleme. nu te ingrijora ca fetele au sters toate albunele.
acum s-a facut grup nou pe yahoo.goups. ancaro si seidana il administreaza deocamdata.

ce misto faza cu pitica sa dea din picioare in timpul speechului ....

mami de Annelies (30.06.2005) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui marryan

sa intimplat ceva cu picasoul?
nu imi rapsunde nimeni la mesajul anterior

Cea mai fericita mami 24 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

nu mai avem contul pe picasa , au fost iar probleme si s a renuntat la el
toate pozele au fost sterse
acum s a creat un grup pe yahoo te loghezi aici cu adresa ta de mail si astepti sa ti dea cineva accept
https://login.yahoo.com/config/login?.intl=us&.partner=&.last=&.src=ygrp&.pd=ygrp_ver%3D0%26c%3D%26ivt%3D%26sg%3D&pkg=&stepid=&.done=http%3a//groups.yahoo.com/group/strugurasi2011/photos/album/0/list

_

22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Mi-ati adus aminte ca am inghetata-n congelator...deeeeci noroc c-am luat conuri d'alea mici mici pt fii'miu

Jade eu le-am umplut cu ciupercute cu smantana, apoi le-am gratinat cu niscaiva cascaval deasupra.
Didiana 48 de kile mama? atata aveam eu la 16 ani...sau 15 imi vine sa-ti fac o mamaliguta

hmmmmmm si sa nu-mi spune-ti ca vreti cezariana de frica nasterii??!! ce fel de barbate sunteti? stiu ca spunea careva ca are dioptrii mari, sau alte probleme cu spatele...dar restul?? Inca nici nu stim cum sunt asezati bebeii in burtica, sau cand se vor pune cu capsorul in jos... ntz ntz ntz...cine-o sa ma imbarbateze pe mine la nastere naturala?

Sotul va intra daca doctorul permite(de obicei permite) insa va sta la capul meu, sa am pe cin' sa strang de gat...

17+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

DBunny eu la 16 ani aveam 54, 55 kg.Am slabit in ultima vreme poate de la stres.Se vede ca ploua afara, ca am timp sa scriu muult.

19+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darisa spune:

fetele, am pus poze.
sa nu va speriati, sunt de la prima sarcina, inca nu am apucat sa descarc pozele care le-am facut de cand cu sarcina a 2-a.
pupici

Enjoying my second journey

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

vai...inghetata...vreau si eu...

am trecut pe stafide

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

eu acu vreo 3 ani aveam 45 de kile

_