Strugurasi de Sept-Oct 2011 (56)
Raspunsuri - Pagina 5
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JadeJador seidana as prefera fara carne daca se poate nastere eu -fara sot -cezariana _ 22 + |
Ingrediente umplutura ciumperci:
500 g ciuperci
50 g ceapa
200 ml smintina
50 g parmezan sau cascaval ras
1 legatura marar sau patrunjel
piper, sare
Umplutura: Se toaca ceapa si se caleste in putin ulei, apoi se pun ciupercile taiate bucatele, se pune sare si piper si se lasa sa se fiarba bine impreuna. Cand sunt fierte ciupercile si au prea multa apa se pune si 1 lingura de faina amestecata cu putin lapte sau smanatana, sa se lege bine sosul.
Se ia clatita se pun cate 2-3 lingurite de ciuperci si se impatureste. Se iau lateralele spre interior si se ruleaza apoi. Se aseaza intr-un vas uns cu unt se pune casacava ras si smanatana, se da la cuptor pentru 15 minute.
Eventual poti toca si codie de ardei
vin si cele cu branza acusi
24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
JadeJador spune:
mikka poza aia nu i facuta la agapia ?
de fapt undeva prin spatele manastirii , casa unui scriitor
am fost si eu asta vara pe la toate
_
22 +
seidana spune:
citat din mesajul lui JadeJador seidana as prefera fara carne daca se poate nastere eu -fara sot -cezariana _ 22 + |
umplutura cy branza : branza de vaci dulce si branza telemea, patrunjel proaspat
peste clatite mai punem: 2 rosii, busuioc uscat, 2 linguri pasta de tomate, sare
Amestecam branza de vaci cu telemeaua si cu putin patrunjel. Umplem clatitele cu acest amestec si le rulam. Ungem un vas termorezistent cu putin ulei si aranjam clatitele. Taiem rosiile felii si le asezam peste clatite. Diluam pasta de tomate cu putina apa si o turnam deasupra. Presaram putina sare si busuioc uscat. Dam la cuptor si le lasam cam 20 minute.
Cu altceva doamna?
May3 spune:
citat din mesajul lui racheel May eu cred ca ai scapat de greturi Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 24+ cu Anastasia-Maria Doamne, ajuta-ne in continuare! |
nope, n-am eu norocul asta mi-e foame dar stomacul il am in gat :D iar seara ma apuca toate alea
anca, bag apa. nu-mi permit sa ma ingras prea mult. v-am zis ca am plecat de la gabarit depasit si chiar daca n-am luat deloc pana acum, tot am vreo 10 in plus fata de cat ar trebui.
si am sciatica de fel, asa ca mai rarut cu mancarea ca-i mai dragut
20+ cu
zebraroz.ro
ancaroro spune:
Seidana, eu zic sa pui retele pe grup.
Daca le pui in word, la files
Asa raman acolo. Facem un folder de retete, si punem acolo ce vrem, ce stim, ce ne incanta.
Apropo, o reteta incercata de baigli (colacei dinaia cu mac si nuca) nu stiti?
19+
Bijuteriile mele
marryan spune:
salutare si de la noi,
eu vam lasat la capitorul 53 si acum sunteti la 56 eu nu reusesc sa tin pasul nici cum nu mas stradui.
nu mai pot deschide picasoul sa intimplat ceva? daca sa blocat va rog sa mi stergeti albumul meu, please si multumesc.
noi am participat la un seminar saptamina trecuta legat de consiliu European si buburuza mea mika, asa se mai misca cind vorbeam, nu ma puteam abtine sa nu zimbesc
Abia astept sa merg la echo sa ne vedem
Cea mai fericita mami 24 + cu
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
JadeJador spune:
didiana , esti tare draguta si burta nu mai zic
cate sapt ai acolo ?
tie ti a pus poza bine , cum ai facut ?
ca mie mi o pune pe lateral si nu reusesc sa o sucesc
rach baga poze cu burtoaca ca mi am dat seama ca te ai fofilat pana acum si nu ne ai aratat o
_
22 +
seidana spune:
JAde pai tu pt barbat ai cerut ei...eiii
Anca.. eu baigli sau aluaturi dospite fac mai la nimereala dupa ochi.. o reteta buna poti auta pe blogul lui sava laura.. e f buna retea de baigli.. numai ca vezi ca noi gravidute nu prea avem voie mac...
Retete va dau cate vreti am mii de retete pe alculator.. in n spe mii de formate si carti.. de vreti le atatase intr-o zi pe grup cartile...
ancaroro spune:
merci seidana. La reteta laurei ma oprisem si eu. Am creeat folderul pentru retete. Te asteapta
Cu pozele care sunt invers, vedeti ca poate pe calc sunt inversate, dar programul cu care le deschideti le invarte automat
19+
Bijuteriile mele