Strugurasi de Sept-Oct 2011 (56)
Raspunsuri - Pagina 19
caty2585 spune:
Jade si eu am momente cand mananc un anumit fel de mancare (in general la micul-dejun) pana mi se apleaca![]()
De ce spui ca ardeii sunt bleah?
Fericita
26+ cu
LORIANA-MARIA
athosik spune:
Buna fetele
Am pus reteta de clatite su smantana si sunca pe grup yahoo...sper sa va placa si daca nu intelegeti ceva .... intrebati-ma!!!
25+ cu robert-mihai 
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!
darisa spune:
jade cartofi prajiti ioooooiiii ce pofta
, creca n-am mancat de cand aveam 8 saptamani de sarcina, as manca daca mi i-ar face cineva.....si mi-as rade niste cas deasupra...asa sa se topeasca...si dupa un somn bun!
Enjoying my second journey
18+
JadeJador spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui caty2585 Jade si eu am momente cand mananc un anumit fel de mancare (in general la micul-dejun) pana mi se apleaca De ce spui ca ardeii sunt bleah? Fericita 26+ cu LORIANA-MARIA |
ca n am eu pofta de ei
oricum , in sarcina asta , cam tot ce e cu carne e bleahh
_
22 +
JadeJador spune:
| citat din mesajul lui darisa jade cartofi prajiti ioooooiiii ce pofta Enjoying my second journey 18+ |
mie imi face mama
_
22 +
seidana spune:
| citat din mesajul lui camady Seidana cum adica ciorbica de ardei umpluti, ca nu inteleg. 23+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisoricamady's baby |
la noi in Ardeal se fac fie ardei umpluti cazuti, fie ciorbita de ardei umpluti.. reteta ar fi cam aceeasi, numai ca faci o ciorba cu legume ( morcovi, albitura, ceapa, ) in care evident fierbi ardeii umpluti, mult bulion sau rosii, si se face o ingrosala din faina cu ulei sau apa sau bulion mai la final, si se pune multa verdeata... retete sunt mai multe.. insa eu cam asa o fac.. eu sunt fan ciorba, sos rosii ... si prefer ciorba de ardei umpluti decat cei scazuti..
24+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
caty2585 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui JadeJador
ca n am eu pofta de ei oricum , in sarcina asta , cam tot ce e cu carne e bleahh _ 22 + |
Acum aminteles

Cum e vremea la voi feletor????
La mine a iesit soarele si am atata treaba de facut si nici un chef ca ma dor toate celea

Fericita
26+ cu
LORIANA-MARIA
seidana spune:
| citat din mesajul lui JadeJador seidana ciorba de ardei umpluti se mai numeste si ciorba de raci ? _ 22 + |
mai eu nu am azuit de asa ceva.. sau daca am auzit sigur nu m-am gandit la ardei ci la Raci..
24+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
JadeJador spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui seidana
mai eu nu am azuit de asa ceva.. sau daca am auzit sigur nu m-am gandit la ardei ci la Raci.. 24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
atunci nu stiu in care zona a tarii se numeste asa
este vb despre ciorba facuta cu ardei rosii de marime micuta si umpluti cu carne
din cauza ardeilor rosii - de aici denumirea de raci
_
22 +