Strugurasi de Sept-Oct 2011 (56)
Raspunsuri - Pagina 12
JadeJador spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui seidana
si eu am senzatia asta de multe ori.. eu cred ca e in functie de pozitie.. partea buna ca dupa o repriza frumoasa de dat la fund.. merg la baie 24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
sa stii ca si eu astept asta daca tot ma chinuie
ca azi de ex , n am vizitat baia
_
22 +
seidana spune:
May... la inceput e mai greu cu tras chiulul .. apoi te obisnuiesti..
24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
elly_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JadeJador tu cand ai eco elly ? inca nu stii sigur de i baiat , nu ? epure iti face eco ? _ 22 + |
lunea viitoare la medlife la steriu - morfofetala. mi-a recomandat-o epure. e tanara si atenta. nu auzisem de ea pana atunci. la prima sarcina am facut ecografiile jumate la herghelegiu jumate la pop. acum am zis ca merg pe mana lui
el imi face eco o data pe luna si mi-a zis de 2 ori ca e baiat
dar eu pana la morfo cand imi arata mie putza in poza sa am la dosar nu cred :D
mami de Annelies (30.06.2005) si 20+
gertruda32 spune:
inutsa- Felicitari pt. baietel!!! Sa fie sanatos si sa ai o sarcina usoara!!!
JadeJador - Si la mine misca intr-una bebelusa mea, o simt tot timpul, iar noaptea ii simt inimioara cum bate fff puternic.E o senzatie unica, n-am fost nicicand mai fericita. Mi-a spus dr. ca o sa fie o fetita inalta si are dupa masuratori cu o saptamana mai mult.
Burtica, creste f repede ceea ce mi-a dat de furca in ultimele doua zile. M-am cam speriat pt ca aveam intepaturi f puternice ...
21+
seidana spune:
Deci am pus 10 cap cu mancaruri.. va pun si dulciurile sau ne abtinem?
24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
JadeJador spune:
citat din mesajul lui seidana Deci am pus 10 cap cu mancaruri.. va pun si dulciurile sau ne abtinem? 24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
eu nu cred ca e cazu sa ne abtinem
baga
_
22 +
JadeJador spune:
elly apai e baiat atunci , ce mai incolo si n coace
eu am auzit de steriu , e buna , da
am si eu o eco sapt viitoare la herghelegiu
cam imi tataie curu
_
22 +
gertruda32 spune:
Ely cum a fost la eco la Herghelegiu ? Eu am sapt. viitoare eco pt morfo 2 la el.
21+
marryan spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui seidana
scuze.. cu picassa iar am avut pb.. am sters toate pozele si tot aveeam acu un grup pe yahoo.. daca vrei, logata cu yahoo tau dai join grupului/..http://groups.yahoo.com/group/strugurasi2011/ 24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
Saru mina Seidana, uhh ce enervanta situatie cu picassoul asta...
eu am incercat sa intru pe linku dat sa fac join group dar ceva mi se pare ca nu am inteles inca....ma bag sa vad cum fac
Cea mai fericita mami 24 + cu
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
marryan spune:
citat din mesajul lui elly_b marryan da. au fost probleme. nu te ingrijora ca fetele au sters toate albunele. acum s-a facut grup nou pe yahoo.goups. ancaro si seidana il administreaza deocamdata. ce misto faza cu pitica sa dea din picioare in timpul speechului .... mami de Annelies (30.06.2005) si 20+ |
da elly am inteles deja...nah ce straniu ca ni se intimpla pu a 2 oara... sper sa inteleg si eu cum functioneaza yahoo groups ca sa fac join la grup.
Referutor la buburuza....da afost ceva nemaipomenit si faza ca cei care au condus si au dat seama de ce eu in timpul discursului zimbeam
Cea mai fericita mami 24 + cu
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final