Buna ziua dragi mamici,
Aveti careva dintre voi copiii la vreo scoala de balet, de care sa fiti multumiti? Si ca profesori (mod de lucru) si ca bani? Si de care sa fie multumit mai ales si copilul, sa-i faca placere sa mearga acolo. Daca da, va rog spuneti-mi si mie cum se numeste si eventual si cateva impresii personale. Daca ar fi si prin sect. 2 sau 3 ar fi si mai bine.
Va multumesc din suflet si astept cu nerabdare raspunsul vostru!
A mea merge la Giulianna, e super incantata. In septembrie face 1 an. Platim 120 RON luna/8 sedinte. Ca profesoara degeaba iti spun cu cine face pt ca au mai multi profesori, depinde de grupa la care e repartizata. Oricum toate doamnele sunt f dragute, n-am auzit pe cineva sa se planga.Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
Si eu am fost multumita de Giuliana: Profesoare bune, preturi accesibile, serbari frumoase...