Aspirante optimiste>20ani(686)Felicitari elenusht!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Si vezi ca perioada de proba poate fi de cel mult 90 de zile calendaristice. Uita-te in contract si vezi ce scrie. La sfarsitul perioadei de proba contractul individual de munca poate inceta exclusiv printr-o notificare scrisa, fara preaviz, fara a fi necesara motivarea acesteia. Deci asa este...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

da, dar ideea e ca la mine in contract nu scrie nicaieri ca eu sunt in perioada de proba ci doar nedeterminata
am fost angajata pe 21 martie

oricum sunt foarte dezamagita si de obicei nu sunt razbunatoare dar de data asta nu ii mai iert
ma gandeam sa ma duc maine la ITM si apoi sa merg la televiziunea locala sau la un ziar

ei promoveaza sanatatea si apoi cand un angajat se inbolnaveste il dau afara

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

parerea mea este sa nu te stresezi prea tare...televiziunile nu vor face mai nimica si ITM o sa te plimbe de la o usa la alta...eu am lucrat in romania 2 ani ca si contabila..si in romania angajatul e vinovat...nu ca si aici,aici ai toate drepturile posibile si daca mergi cu angajatorul la judecata tot timpul castigi...foarte rar castiga angajatorul...
eu zic ca pana te mai gandesti sa iti bagi un concediu medical rapid...macar ai si cum sa demonstrezi ca ai fost bolnava...maine duci concediul medical si daca vor sa iti dea notificarea o iei si átunci mergi la ITM...dar sa iti faci o copie dupa concediul medical...ca sa fii sigura...

Vreau si eu un ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

mai sunt pe aici fete economiste...ar trebui sa iti zica si ele ce sa faci...eu am uitat mult...ma duc la servici acuma ...
cand ma intorc mai intru sa vedem ce ai hotarat si poate reusim sa facem ceva toate la gramada....o idee de la una...una de la alta...

Vreau si eu un ...

Mergi la inceput

Trebuie sa scrie ceva in legatura cu perioada de proba...Vezi ca asa cum a zis si mihacor nu te pot da afara pe durata concediului de odihna sau pe durata incapacitatii temporare de munca, stabilita prin certificat medical...aici e cheia..trebuie sa faci rost un astfel de certificat dar nu stiu nici eu de unde se ia, cred ca cel mai logic de la medicul de familie sau chiar de la spitalul unde ai fost..

Mergi la inceput

fetelor concediu medical imi pot obtine imediat la problemele mele
eu sunt pe tratament cu anticoagulante injectabile puternice si pe perioada asta dr mi-a zis sa stau numai la pat, pe orizontala fara sa fac nimic ca pot pleca cheagurile si e foarte periculos

a injectii de facut pe urmatoarele 21 de zile si daca nu dispar imi prelungeste tratamentul
si dr hematolog m-a trimis la bucuresti ca e foarte grav si am nevoie de investigatii amanuntite

ideea e ca eu am refuzat concedu medical din omenine si sa nu ma dea afara ca imi era teama de chestia asta ca am mai patit asa cu ei

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Lorena suna medicul la care ai fost astazi sau dute personal maine dimineata daca poti si ia un concediu medical numaidecat si dupa o sa vezi ce poti face, ei pot sa zica ca nici nu stiau ce ai tu daca nu ai nimic la mana. Asa o sa fii acoperita,Nici nu stii ce rau imi pare, sotului meu nici nu ii vine sa creada.

Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos.

Mergi la inceput

Uita-te la art. 60 alin.1 din noul cod al muncii si vezi : Concedierea salariatilor nu poate fi dispusa: a) pe durata incapacitatii temporare de munca, stabilita prin certificat medical conform legii. Esti acoperita deci.

Mergi la inceput

miha, ce sa mai zis
parca suntem blestemati
simt ca cedez psohic

i-am trimis americanului un e-mail sa-l aiba pe constiinta si stii care a fost raspunsul lui.....ca ma plateste inca o luna daca semnez ca ambele parti au fost de acord si daca mai am ceva probleme sa vb de acum numai cu avocatul lui
m-a luat tare, cu avocati
mizerii de oameni
adica ca si eu sunt de acord sa plec
nu stiu ce sa fac
sunt asa de confuza si de suparata
plus ca eu acum ar trebuii sa ma concentrez pe boala mea si pe problemele mele de familie nu sa ma supar din cauza unor oameni fara suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

cixinica luna asta numai fac nimic, am sotul plecat ca asa e in Romania, asa ca nu voi presta , ar trebui sa ma apropii de ovulatie dar niciun semn, nu glera prezenta nimic

alina_loca imi pare rau de urati ,ai mai avut CM asa scurte?iti spun ca eu dupa stimularea de anul trecut m-am dereglat, adica CM scurte 21,20,22,10,23
desi trebuie sa mai incerc o stimulare, eu am ovulatie dar foliculii nu ajung la dimensiunile necesare pentru ca o am f. devreme, foliculii nefiinf f. bine dezvoltati nici nu secreta cantitatea de progesteron necesara sustinerii sarcinii

gaby nu am cuvinte, trebuie sa fim tari

Mergi la inceput