Aspirante optimiste>20ani(686)Felicitari elenusht!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

fetelor mai stiti ceva de lorena? parca nu a intrat azi si nici in week-end nu am vazut-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Gand la gand voi doua
Nu stiu nimic de Lorena.
Ella stimularea am facut-o luna asta din Z3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Da, sunt dezamagita, imi pusesem sperante mari in stimularea asta...

Mie-mi spui draga Gaby...?
Ce naiva am putut sa fiu cand am crezut ca va merge din prima...Sotul tau are ok spermograma?
Lasa supararea ca acum trece menstruatia si incepe o noua luna.
Te-ai gandit ce o sa faci? mergi iar pe stimulare sau ramai in stand by luna asta? Pe mine ma bate gandul sa stau in stand by si sa facem decat spermograma... nu stiu ce sa fac....cu banii stau prost pt hsg...si mi-e si frica...

Vreau sa fiu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Gand la gand voi doua
Nu stiu nimic de Lorena.
Ella stimularea am facut-o luna asta din Z3.

gabyv imi pare rau ca nu te-au lasat uratii in pace, dar nu continui cu stimularea si luna asta? ce schema urmezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

alina_loca pana nu vezi rosu sunt sperante, iei duphastone?

Din pacate am vazut rosu azi dupa 22 de zile, iti dai seama ce decataj????????? Da mi-a zis sa iau 2 pe zi din ziua 16, 2 saptamani. Maine sun medicul sa-i spun ca mi-a venit, sa vedem ce spune, mai iau ori ba Duphaston?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

multumsc de pareri fetelor chiar asa sunt mai multi factori de luat in calcul banii si avantaje si dezavantaje nu stiu ..
imi doresc enorm dar nu imi doresc inca o sarcina pierduta,imi doresc sa imi vad sotul fericit cu copilul lui in brate dar nu imi doresc sa il vad iar cu lacrimi si dezamagire in ochi,ce sa fac sunt pesimista din fire si mie frica de o noua suferinta.care poate nu va fi suferinta si va fi o bucurie imensa dar cine imi garanteaza ca va fi bine? nimeni si inteleg asta si ma simt neputincioasa
in legatura cu munca nu ar fi asa rau sunt niste oameni extraordinari si ma inteleg cum au facut-o si prima data cand am ramas insarcinata ma tratau ca un puf,,
poate de ce ma tem eu e o noua pierdere nu neaparat de munca sau chestii de genul
da ma tem imi e frica de mor!!!!!!!!
oricum am stabilit cu sotul ca din iunie dupa ce trec rusii ii dam bataie oricum ar fi deci tineti-mi pumnii si o sa vin cu doua liniute mai devreme de cat va ganditi!
ma iertati daca am fost cam superficiala poate ma gandesc la lucrurile materiale prea mult cateodata
am fost cam off topic mia culpa..
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

oh,gaby chiar imi pare rau...dar hai ,capul sus...suntem aici ca sa ne sustinem una pe cealata...alina,....
fetelor nu putem toate pleca deodata la odisee...asa rand pe rand,cate doua...altfel ramane pustiu aici...
eu sunt ziua 8 dupa CM ,normal dupa calculele mele perioada fertila ar trebui sa inceapa in Z12 si pana in Z25...ca teste de ovulatie nu mi-am luat ....dar tin sa va anunt ca sotul e atat de activ...si mai toata ziua ...asa ca nu imi mai fac probleme...
acum vrea si el bebeu...si nu vrea la doctor,sunt sigura de asta...prietenul lui cel mai bun i-a luat-o inainte si nici nu e casatorit...si acum ii este ciuda ...
hai fetelor ca eu am sperante mari luna asta...cine vine cu mine la odisee?

Vreau si eu un ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihacor

oh,gaby chiar imi pare rau...dar hai ,capul sus...suntem aici ca sa ne sustinem una pe cealata...alina,....
fetelor nu putem toate pleca deodata la odisee...asa rand pe rand,cate doua...altfel ramane pustiu aici...
eu sunt ziua 8 dupa CM ,normal dupa calculele mele perioada fertila ar trebui sa inceapa in Z12 si pana in Z25...ca teste de ovulatie nu mi-am luat ....dar tin sa va anunt ca sotul e atat de activ...si mai toata ziua ...asa ca nu imi mai fac probleme...
acum vrea si el bebeu...si nu vrea la doctor,sunt sigura de asta...prietenul lui cel mai bun i-a luat-o inainte si nici nu e casatorit...si acum ii este ciuda ...
hai fetelor ca eu am sperante mari luna asta...cine vine cu mine la odisee?

Vreau si eu un ...

Eu vin cu tine sau poate tu cu mine ca eu sunt ziua 13 deci te trag de manuta.Eu inca nu simt nimic, am simtit vineri seara o sageata in partea stanga dar nu cred ca era ovulatie atunci ca era mult prea devreme si eu cum am ciclu mai lung astept pe maine, poimaine dar imi e ciuda ca aseara sotul era obosit si fara chef si chiar nu am vrut sa il stresez cu jap, jap.

Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

fetelor sunt un cad de nervi
nu mai pot, sunt la pamant de suparata si ar trebui sa-mi fie invatatura de minte

samabata am facut doi trombi, foarte periclosi, niste cheaguri de sange pe vene
aseara m-a sunat seful sa-l ajut si sa merg la fosta firma, zis si facut
dimineata m-am dus la spital, dr a zis ca e destul de serioasa treaba si mi-a dat sa fac clexane
am ajuns la firma si acolo dr au inceput sa ma certe zicandu-mi sa plec acasa ca e grav.....
fetele mai vechi stiti ce am patit cand am fost bolnava si am avut nevoie de internate m-a concediat
ma rog....eu am refuzat sa plec acasa si dr a facut scandal, s-a dus la directoare si ia zis sa ma lase sa plec acasa ca e serioasa treaba.
directoarea mi-a zis si ea sa plec si am refuzat, stiind ce am mai patit cu ea
bunnnn....
m-a sunta si patronul si mi-a zis si el sa merg acasa sa ma linistesc
am plecat....
la o jumate de ora m-a sunat contabila sa-mi zica ca de maine sa nu ma mai duc la munca ca sunt concediata......

frumos, nu?
iar am luat-o urat de tot de la aceeasi tipa
sa-mi fie invatatura de minte ca trebuia sa refuz in momentul in care m-a sunat sa-mi propuna din nou un job pt ei

nu mai pot de nervii
sunt la pamant
m-am saturat de toate si de tot
plus ca am vb cu sotul si as vrea sa ma intorc in bucuresti, macar acolo nu am avut probleme de genul asta

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui magddalena

multumsc de pareri fetelor chiar asa sunt mai multi factori de luat in calcul banii si avantaje si dezavantaje nu stiu ..
imi doresc enorm dar nu imi doresc inca o sarcina pierduta,imi doresc sa imi vad sotul fericit cu copilul lui in brate dar nu imi doresc sa il vad iar cu lacrimi si dezamagire in ochi,ce sa fac sunt pesimista din fire si mie frica de o noua suferinta.care poate nu va fi suferinta si va fi o bucurie imensa dar cine imi garanteaza ca va fi bine? nimeni si inteleg asta si ma simt neputincioasa
in legatura cu munca nu ar fi asa rau sunt niste oameni extraordinari si ma inteleg cum au facut-o si prima data cand am ramas insarcinata ma tratau ca un puf,,
poate de ce ma tem eu e o noua pierdere nu neaparat de munca sau chestii de genul
da ma tem imi e frica de mor!!!!!!!!
oricum am stabilit cu sotul ca din iunie dupa ce trec rusii ii dam bataie oricum ar fi deci tineti-mi pumnii si o sa vin cu doua liniute mai devreme de cat va ganditi!
ma iertati daca am fost cam superficiala poate ma gandesc la lucrurile materiale prea mult cateodata
am fost cam off topic mia culpa..
va pup

Bafta la 2 liniute si la termen. Daca ai sefi buni nu cred ca ar trebui sa iti faci probleme.

Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos.

Mergi la inceput