Aspirante optimiste>20ani(686)Felicitari elenusht!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

alina_loca pana nu vezi rosu sunt sperante, iei duphastone?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Fetele,
mi-am facut programare pe joi la dr,am vrut pe vineri,dar nu este la cabinet numai marti si joi
chestia e ca eu o sa fiu ,Z 7
intrebarea mea e:oare o sa-si dea seama la eco cum stau ovarele mele asa de devreme?in Z 7

_

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaR spune:

Draga Magddalena,

Am 30 de ani si nu am luat AC de prin 2005 pentru ca mi-a fost foarte rau de la ele. Intradevar pana anu trecut cat de cat ne-am protejat intreruptus.... nu perioade fertile, binenteles ca am mai calcat si pe bec..... spalaturi vaginale dupa contact ca de, nu ca nu ne doream un copil, dar avem niste rate la casa de ma ia cu lesin numai cand ma gandesc la ele. Cand a venit criza salariul meu si a sotului a fost micsorat cam cu 30% la fiecare. Era momentul in care tocmai spuneam ca ar trebui sa ne facem un copil. Ce sa mai spun au fost luni in sir in care am plans in continu, fara banii de la soacra nu ne descurcam (Doamne dai sanatate!) Nici acum fara ajutorul ei nu ne descurcam pentru ca nu ne-a majorat inca salariile la loc. Dar anul asta dupa ce am fost operata si era cat pe ce sa raman fara ovar am zis foarte clar ca daca Dumnezeu considera ca trebuie sa am un copil mai repede o sa-l am, daca El considera ca trebuie sa-l am mai tarziu o sa-l am mai tarziu, dar eu vreau sa stiu ca am facut tot ce am putut ca sa-l am. Si acum o sa trec la munca dupa ce termin cu inflamatia trompei.

[Vreau sa am si eu 2]

Mergi la inceput

Magda,
E decizia voastra ce faceti! Voi stiti ce e mai bine pentru voi!

Doamne ajuta fetelor! Imi doresc sa aud de cat mai multe 2 liniute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

draguta ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

fetelor mi-am facut si beta hcg si am valoarea: 533.64, normal pt 1 -10 sapt: 201.64 ->225000 mUI/mL. deci e totul bine! Si progesteronul la fel!
o sa va mai tin la curent si sper sa nu va deranjeze ca va povestesc!
ma rog sa vi se intample si voua cat mai repede! eu luna trecuta nu aveam nicio speranta pt ca facusem ade atat de putine ori...dar Dumnezeu face minuni! Eu am uter retrovers si pozitia a fost pe la spate

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

vreau sa fiu !!!
vreau si eu un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

Buna fetelor!
ELENUS felicitarii inca o data din tot sufletul.Eu zic ca se vede la eco saculetul.Eu am fost la eco cand aveam 4 saptam.si 5 zile si sa vazut saculatul bebelului,dar ma chemat din nou peste 10 zile pt . ca spunea ca in aceste 10 zile se pierd f. repede sarcinile.La mine a fost ok peste 10 zile dar din pacate am pierdut sarcina la 9 sapt.Iti doresc din inima o sarcina super usoara si bebelul sa se nasca la termen ,sa fie santos si frumos.
Imi pare rau pt. fetele la care lea venit menstra,printre acestea sunt si eu.Azi e ziua 2 .Mie teama ca se repeta istoria de anul trecut cand am avut ovulatie odata in an.Cel mai tare ma durut sufletul cand sotul ma intrebat cu tristete daca mea venit ciclul .Vad ca e dezamagit si trist din cauza asta,nu spune nimic dar stiu cat de mult ii doreste un copil si faptul ca nu reusesc sa-i daruiesc un bebe ma doare cel mai mult.
ELLAR bine ai venit si iti doresc sa mergi cat mai repede la odisee.Iti recomand sa mergi la dr. daca tratamentul pe care il faci nu da roade .Sa nu stai cu dureri ,mai bine mai consulti un dr. ,mai vezi o parere.
MAGDALENA totul depinde de cat de mult conteaza actualul job pt tine,cat de mult va bazati pe bani care ii castigi tu,sunt multe la mijloc,eu iti inteleg nerabdarea de a avea un bebe,poate e mai bine sa astepti sa termini lucrul poate nu.Eu te sfatuiesc sa faci cea ce iti spune inima ,daca simti ca e momentul acum pt bebe si nu mai poti astepta pana in toamna atunci dai bice si sa vedem cat mai repede 2 liniute si de la tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

EllaR bine ai venit si multa sanatate, sa iti treaca repede inflamatia si sa faci un
Magda parerea mea e sa nu astepti ca vezi cate se intampla si poate dura foarte mult timp pana sa ramai insarcinata.Si eu tot asa ziceam ca sa treaca anul acesta, luna aceasta dar cand incepi sa iti doresti cu adevarat si te apuci de treaba atunci constati ca nu vrea sa vina. Tu faci cum crezi ca e mai bine.

Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos.

Mergi la inceput

Multumesc frumos tuturor!

Ma simt foarte bine sa am o primire atat de calduroasa. Pana de curand nu aveam cu cine sa povestesc desi simteam nevoia sa povestesc cu cineva. Acum sunt fericita! Va am pe voi , dragele mele partenere de suferinte si de bucurii!

Maine merg la doctor si in functie de ce spune si simt eu o sa merg si la alt doctor. Nu ma las dragele mele. Va promit!

Doamne ajuta sa fiu cu sanatos tun!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Eu am din ce in ce mai putin timp sa intru.
Fetele, fruntea sus si sa nu ne pierdem increderea. Cu rabdarea se pare ca stam mai prost.
Pe mine una ma apuca din nou pandaliile si gandurile de tot felul, eu nu cred ca am ovulat luna asta. Sunt in z 17 si nu am avut dureri sau albusul de ou nu a aparut si aparea neam in fiecare luna. Drept urmare am tras eu concluzia ca nu am ovulat.
O sa mai astept cateva zile si inainte sa vina rusii o sa ma duc la control pentru ca e posibil sa ovulez mai tarziu. Nici nu stiu ce sa fac .
In rest abia astept sa ne vedem. Nu ati uitat de intalnire, da?

Mergi la inceput