Aspirante optimiste>20ani(686)Felicitari elenusht!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

'neata fetele
ce ziceti, ce faceti?
eu imi savurez cafeaua

am fost ieri la doctor
a zis ca tre sa astept si rezultatul de la aspiratia endocervicala
ca poate iesi si ala aiurea
si pana nu iese nu imi face HSG
oricum marti cred ca am si rezultatul ala

i-am zis ca eu la ultima menstra nu prea am avut cheaguri
si mi-a zis ca nu trebuie sa fie cheaguri niciodata
ca o menstra normala e fara cheaguri, sange curat
dar eu mereu am cu cheaguri

apoi mi-a zis ca poate e o chestie hormonala si sa nu ma ingrijorez (ceva cu estrogenul) ma rog...
si mi-a zis si ea despre menstra, ca spottingul nu se pune
deci se considera prima zi de ciclu cea in care incepe sa curga
zilele anterioare, cu pete maronii pe chilot nu se iau in calcul

va impartasesc si voua pentru cine nu stia exact

oricum...m-am mai usurat de 150 lei pentru 15 minute maxim de stat de vorba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Buna dimineata fete frumoase!
Moni sigur marti vei primi un rezultat bun si vei face apoi HSG cu succes si finalitate in maxim 2 luni

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Neata fetelor!
O zi frumoasa va doresc!!

Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

neata fetelor! Am fost sa fac din nou beta hcg (doctorul mi-a spus sa o repet la 48 de ore sa vedem daca se dubleaza). Am emotii!Aseara mi-am pus arefam-ul (progesteronul) intravaginal si nu ma mai doare nimic: nici burtica, nici sanii! parca mi-e si frica!sanii nu ma mai dor, nu mai am nici un simptom! Rau ca ma doare, rau ca nu ma doare! Offf....asteptam! cred ca sunt prea stresata!
Aveti grija de voi!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Neata
O zi frumoasa la toate.
Miky e bine ca reactionezi la clomid eu nu ovulam si aparent a mers si la mine su fara injectie pt ovulatie, dar efectul a fost slab si dr a decis sa avanseze mai repede.
Alina, nu stiu de Pregnyl, eu am ovitrelle, sigur se gaseste, dar e vandut pe reteta pentru ca aici nu se platesc stimularile cand esti asigurat. Oricum gasesc ca Puregon-ul este ff scump.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Pai cred ca m-am exprimat eu gresit.
Au trecut 18 zile de cand mi-a venit si a durat foarte foarte putin. De atunci insa nu am mai avut simptome de ovulatie, am mai scris ca mi s-a facut greata imediat ce am simtit fum de tigara iar eu am fumat la viata mea, deci nu ar fi fost motiv sa mi se faca atat de rau si acum sensibilitatea asta la burtica.
O sa astept ziua de salariu pentru ca atunci ar trebui sa vina.
Mama mea ma tot bate la cap sa fac testul pentru ca ea a avut cu mine ciclu peste sarcina trei luni si a ignorat toate celelalte simptome dar eu nu vreau sa mai ajung ca luna trecuta cand am irosit 6-7-8 teste de sarcina.

si eu am irosit ciclul trecut vreo 6-7 teste de sarcina pfffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Moni multumesc de informatii eu eram cea nelamurita cu spotingul.
Sa dea DD sa ai un rezultat bun.
Mai fetelor, nu am chef de nimic, simt ca ma ia o usoara depresie si nu stiu de ce ca luna aceasta chiar simt eu ca nu o sa fie ca nu am ovulat, dar parca nu imi mai pasa, chiar m-am obisnuit cu ideea ca nu stiu daca oi avea meu, la servici la sotul a inceput sa mearga binisor deci de acum incepem sa achitam datoriile, clar nu stiu ce e cu mine, dar asa as sta numai in pat, sa lenevesc sa nu vorbesc cu nimeni, sa nu ma uit la televizor intr-un cuvant sa nu fac nimic.
Sa nu va mirati daca nu o sa intru prea des.

Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Neata fetele.
Imi pare asa de rau ca nu am putut intra ieri dar am fost la tara si am venit aseara tarziu.
Lorena ce ai facut? Te-ai lasat calcata in picioare?
Abia astept sa intri sa ne spui ce s-a intamplat, eu zic ca nu trebuia sa accepti si sa bagi un concediu.
Eu sunt fara nici un chef, sunt in perioada fertila normal, dar nici un semn de ovulatie si drept sa va zic nu am chef de jap, jap, in lunile celelalte imi atentionam sotul ca vine perioada fertila si acum trage el de mine.Parca nu mai am speranta si din cauza asta sunt asa.

Miha...asa sunt si eu.....din pacate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Neata fetele.
Imi pare asa de rau ca nu am putut intra ieri dar am fost la tara si am venit aseara tarziu.
Lorena ce ai facut? Te-ai lasat calcata in picioare?
Abia astept sa intri sa ne spui ce s-a intamplat, eu zic ca nu trebuia sa accepti si sa bagi un concediu.
Eu sunt fara nici un chef, sunt in perioada fertila normal, dar nici un semn de ovulatie si drept sa va zic nu am chef de jap, jap, in lunile celelalte imi atentionam sotul ca vine perioada fertila si acum trage el de mine.Parca nu mai am speranta si din cauza asta sunt asa.

Miha...asa sunt si eu.....din pacate

oare ce sa facem sa ne fie mai bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Si eu la fel nici curatenie nu am chef sa fac, cu greu m-am apucat ieri. Sa fie oare astenie de primavara?

Mergi la inceput