Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (191)
Raspunsuri - Pagina 11
aldaesme spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lilly79 esme asteptam poze de la petrecere |
Cu voia lui Simonix si pentru fetele care nu sunt pe FB
party de Lorelei numarul 3.
Esme
Lorich spune:
Lily felicitari!! Deci, acum ma simt vinovata ca am postat azi, la grupul de mladite de pe FB (adica in loc sa scriu aici)- ca si Robertel a scapat de pampers, asa dintr-o data, dupa ce a intes el ziua, pur si simplu nu a mai facut nici noaptea, efectiv plange si se chinuie exact ca un om mare care se tine, deci nu-i mai poate da drumul in pampers. S-a terminat cu pampersii nr. 6, am ramas cu 3-ul ![]()
![]()
.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
DanaH spune:
mai, nu am timp nici sa mor, dar zau ca e musai sa intru si sa o pup dulce pe papadia Lorelei La Multi Ani, pui frumos, sa cresti mare si sanatos si sa ai viata numa un zambet.
cred ca v-ati dat seama din poze ca a fost o super petrecere la esme. oameni, mancare, loc, totul de la superlativ in sus. multumim, esme pt invitatie, pt primire si pt atmosfera faina de la tine din curte. abia asteptam petrecerea asta sa ii vad pe m&m-uri dragi si parintii lor. speram sa o vad si pe cleo, dar ramen pt la anu'! am vrut sa intru de vineri sa zic ca nici nu stiti cat ma bucur pt voi, cleo, dar si pt mine, recunosc, sunt putin egoista: in sfarsit o sa am si eu sanse mai mari sa o vad pe una dintre maditele mele favorite.
sa va mai zic de sarbatorita? sa va mai zic de gazde? de mancare? de curte (e mai ceva ca in parca la esme in curte, zau!) de copilasi frumosi? numa printese, toate frumoase, pretioase, care mai cocheta decat cealalta. flacaii, niste crai, dulci si scumpi.
voriam sa va atrag atentia, cand va utiati la poze, va rog remarcati fetitele imbracate in pantaloni, si apoi enumerati-le. nunu, nu va chinuti sa gasiti mai multe; odo a fost singura. pot sa aduc eu orice argument, ea nu a vrut rochita. asa ca ma bucur tare ca i-a placut rochita lui Lorelei. daca pt a mea nu mai pot sa cumpar, ca nu am ce face cu ele, macar la printesele din jur sa fac rochite cadouri.
si cum nu stiu cand mai intru, ca nu am mai intrat dinainte de paste, de nici nu am apucat sa va mutumesc pt urarile de ziua lui Odo, nu mai spun sa urez cate un Multi Ani pt puituti, zic acum, pt toti ce au sarbatorit ziua de nastere si pt cei ce o vor sarbatori in curand: La Multi Ani frumosi si fericiti, sanatosi si voiosi, pt voi, pui mici si pt parintii vostri!
pupici si ... pe data viitoare (sa speram inainte de concediu)
Poze
Poze noi
Reallaura spune:
in sfarsit am net, nu am apucat sa fac urari cum trebuie.
Msbbsa va fie de bine botezul, speram si noi la niste poze.
Ali scumpa, la 9, cand am terminat sa-i culc am vrut sa te sun dar m-am temut sa nu scol pe cineva. asa ca nu-i nimic, forumul sa traiasca. voiam sa te intreb daca sa ne facem ceva tratamente cosmetice la EDA
adica mergeam daca mergeai si tu :D vb maine succes la rochita. si eu am facut mancare azi. am iesit cu fata la 13:30 ca nebuna. eram singure in parc: copiii plecau.
Esme mai, nu am cuvinte, nu am cuvinte. minunata petrecere. Lorelei o duulce, mancarea
sa nici nu o vad ca tare rau imi face! Sa va traiasca fata sa fie sanatoasa!
DANaH superba rochita! pacat ca Odo nu poarta.dar e frumoasa oricum!
Ylari ma bucur ca totul e in regula cu mazarichea. ai grija de ea!
Feci wow, nu stiti inca ce e! ce surpriza va fi!
gata ma duc la puii mei, B e de garda, suntem singuri
Lilly79 spune:
lorich felicitari si voua pt realizarea cu scutecul
Acum intru pe fb sa vad ce s-a discutat despre subiect.
esme ce de mancare(de fapt am remarcat mai mult dulciurile
), ce de copii, ce atmosfera frumoasa de petrecere.
danaH si ce daca Odo nu vrea rochita? Asta e personalitatea ei.Julia ma lasa sa o imbrac cum vreau eu, dar a inceput sa dea semne de independenta si aici.Duminica si-a luat singura din dulap o camasa ca ea pe aia o vrea, am reusit sa-i dau e o fusta potrivita, azi dimineata a facut scandal ca nu se imbraca cu hainele alese de mine ca s-a imbracat si sapt trecuta cu ele si vrea altele.Papucii ii alege singura din dulapior si uraste o palarie de soare ca cica e de anul trecut
Cred ca vor veni zile in care va pleca din casa imbracata in 5 culori, dar va trebui sa trecem si prin faza asta.
Lilly
37+
, mami de
Julia (30.05.2008)
Lorich spune:

LA MULTI ANI DARIA MARIA!!!

aldaesme spune:
Neatza,
Ca tot am cui sa ii invart cutitul in rana si pentru ca defapt mancarea nu prea a avut poze am sa va scriu meniul. tematic a fost foarte dezlanat, insa nu asta a contat de data asta. Am mizat pe multumirea unui cat mai mare numar de musafiri fiindca eu in grup am vegetarieni, alergici la lapte, etc:
- rosii cu mozarella, marinate;
- mini quiche loraine;
- mini quiche cu spanac;
- salata de cartofi;
- salata de paste;
- sandwich cu piept de curcan, calde;
- sandwich cu sunca si cas, reci;
- chiftele normale;
- chiftele cu coriandru si lime;
- wrap cu pasta de branza, somon si marar;
- saratele;
- tort de bomboane;
- tort din cupcakes cu crema de branza si lamaie (asta a fost de ultima ora, ca dupa ce Lorelei mi-a facut capul mare cu tortul de bomboane in seara premergatoare evenimentului vroia tort normal, asa ca am pus cupcakes una langa alta, le-am inconjurat cu o panglica si le-am uns cu crema);
- cupcakes cu banane, umplute cu capsuni si ananas si ornate cu crema si branza;
- cupcakes cu scortisoara si cuisoare, insiropate in scotch, umplute cu zmeura, glazurate cu ciocolata alba si unse cu crema de branza si schotch ;
- cupcakes cu lapte de cocos, umplute cu ananas, insiropate in lapte de cocos si rom, unse cu frisca cu rom
- brownies umplute cu inghetata de capsuni si trandafiri;
- si am lasat cupcakes si fara frisca sau branza pentru alergicii mei
.
Pentur fetele cu masina de inghetata am o reteta super simpla facuta ieri:
se ia o juma de kil de capsuni, curatate si spalate, se pun in blender si se fac piure. Apoi se pune piureul pe foc alaturi de niste zahar, eu am pus sirop de trandafiri si se da un clocot doua.
Se raceste compozitia bine (adica eu am pus-o de alalta seara pana ieri searain frigider);
Se bate in mixer 250 ml d efrisca de calitate. In timp ce se bate se adauga siropul de capsuni. Dupa aia se pune compozitia in masina de inghetata si voila. Pofta buna.
Esme
Alysh spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aldaesme Neatza, Ca tot am cui sa ii invart cutitul in rana si pentru ca defapt mancarea nu prea a avut poze am sa va scriu meniul. tematic a fost foarte dezlanat, insa nu asta a contat de data asta. Am mizat pe multumirea unui cat mai mare numar de musafiri fiindca eu in grup am vegetarieni, alergici la lapte, etc: - rosii cu mozarella, marinate; - mini quiche loraine; - mini quiche cu spanac; - salata de cartofi; - salata de paste; - sandwich cu piept de curcan, calde; - sandwich cu sunca si cas, reci; - chiftele normale; - chiftele cu coriandru si lime; - wrap cu pasta de branza, somon si marar; - saratele; - tort de bomboane; - tort din cupcakes cu crema de branza si lamaie (asta a fost de ultima ora, ca dupa ce Lorelei mi-a facut capul mare cu tortul de bomboane in seara premergatoare evenimentului vroia tort normal, asa ca am pus cupcakes una langa alta, le-am inconjurat cu o panglica si le-am uns cu crema); - cupcakes cu banane, umplute cu capsuni si ananas si ornate cu crema si branza; - cupcakes cu scortisoara si cuisoare, insiropate in scotch, umplute cu zmeura, glazurate cu ciocolata alba si unse cu crema de branza si schotch ; - cupcakes cu lapte de cocos, umplute cu ananas, insiropate in lapte de cocos si rom, unse cu frisca cu rom - brownies umplute cu inghetata de capsuni si trandafiri; - si am lasat cupcakes si fara frisca sau branza pentru alergicii mei Esme |

x 10000000000000000suna demential! nu-ti faci o firma de catering...care sa livreze si in Romanica?
Lorich spune:
Esme eu nu citesc asta ceva dom'le!!!!