Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(31)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Elfica da azi castigaaam!

VA MULTUMESC pentru suport, fara voi nu am fi reusit. LUna viitoare toate ne mobilizam si votam Natalia!

Adi cum le-a mers iaurtul in primele dati? adica nu s-au strambat? le-ai dat gol sau cu bananuta ceva? Herdea pediatra noastra zice ca e ok sa punem la legume putintel unt sau smantana f proaspete.

Puteti vota Puficele aici.

Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Sau ulei de masline in loc de unt puteti pune.

M-am ambitionat ca fraiera sa ii dau toata branza si dupa masa de seara, cu cereale cu lapte, i-am strecurat si restul de branzica. Ce credeti? S-a inecat si a vomat! Deci tot efortul meu si rabdarea ajunsa la limita au fost in zadar!!! Rabdare, rabdare, asta e sloganul meu!

Inca ceva: fetele care stati pe FB, cine e Alina Cernat si ce nick name are pe forum? Ca am vazut ca vrea sa doneze niste hainute si eu stiu pe cineva care ar avea mare nevoie. As vrea sa ii scriu, dar FB-ul imi e peste mana rau si as prefera sa ii dau PM pe forum, daca ne-o citi. Am cautat in lista trimisa cu nume si nick-uri, dar nu am gasit-o. Va pup!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elfica

Sau ulei de masline in loc de unt puteti pune.

M-am ambitionat ca fraiera sa ii dau toata branza si dupa masa de seara, cu cereale cu lapte, i-am strecurat si restul de branzica. Ce credeti? S-a inecat si a vomat! Deci tot efortul meu si rabdarea ajunsa la limita au fost in zadar!!! Rabdare, rabdare, asta e sloganul meu!

Inca ceva: fetele care stati pe FB, cine e Alina Cernat si ce nick name are pe forum? Ca am vazut ca vrea sa doneze niste hainute si eu stiu pe cineva care ar avea mare nevoie. As vrea sa ii scriu, dar FB-ul imi e peste mana rau si as prefera sa ii dau PM pe forum, daca ne-o citi. Am cautat in lista trimisa cu nume si nick-uri, dar nu am gasit-o. Va pup!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Cernat Alina = medeea_vs

si eu la fel ca fraiera daca mai e putin in castronel "hai mami ca mai e unpicut" vezi ce-a facut comunismul din noi?! sa ramana blidul gol, lins, curat ...
Imi place sloganul tau, tre' sa tin si eu seama la el

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Elfica da azi castigaaam!

VA MULTUMESC pentru suport, fara voi nu am fi reusit. LUna viitoare toate ne mobilizam si votam Natalia!

Adi cum le-a mers iaurtul in primele dati? adica nu s-au strambat? le-ai dat gol sau cu bananuta ceva? Herdea pediatra noastra zice ca e ok sa punem la legume putintel unt sau smantana f proaspete.

Puteti vota Puficele aici.

Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010

BRAVO PUFICELOR

Doar ca eu am o problema Am incercat sa o votez pe Natalia si surpriza imi apare : Acest concurent este deja castigator, el numai poate primii voturi. In schimb, el poate primii mesaje si incurajari, pentru a fi sustinut ca sa ajunga pe prima pagina a calendarului! Pentru a vedea ce primiu a castigat scorpiuta, viziteaza pagina cu Bebelusii castigatori CE NE FECEM?!!!!! ca doar trebuie si Natalia sa apara pe o fila din calendar, si cand au fost Puficele pe locul 2 ne-au lasat pe urma se le votam, acum de ce nu ne mai lasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

'neata barlog.

La multi ani ursuletilor si tuturor copiilor din lume
Sa fie sanatosi si mancaciosi

Manzul meu a primit o jucarie noua de ros si saculet pentru mancare. In saculet i-am pus o bucata de mango si a devorat-o. Adica a supt la ea pana au ramas doar fibrele. Deci ii place mango.
Voi pune din fiecare fruct sau leguma pe care i le fac in piureuri, sa vad daca are de fapt preferinte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

multumim adi pt informatii..eu inepeam sa-mi fac griji ca misso se ridica si sta pe varfuri .stiam ca bbeii pana nu merg , nu stiu sa calce..dar totusi...acum m-am linistit

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Trebuie sa avem multa rabdare cu diversificarea.
Manzul meu mananca pe zi, ca diversificare fata de LM, cam 100 ml fructe (dim.), 100 legume (pranz)si 100 cereale (seara), dar nu toata cantitatea o data.
In genaral manaca 50 ml, apoi nu mai vrea si il las vre-o 30 min., apoi manaca restul, asa ca mesele noastre sunt destul de luuuungi.
Pediatra mi-a zis ca asta e stilul lui, ca si cu lapticul, mananca putin si des. Asta e.

Ideea e ca inca nu deschide benevol gurita decat la primele lingurite, apoi trebuie sa fac tot felul de scheme si sunete ca sa rada si pac cu lingurita .
De inghitit inghite fara probleme. Rareori cand ii e lene sau nu mai are chef si incepe iar sa suga piureul din lingurita.

Si eu imi mai pierd cumpatul cand vad ca nu vrea sa manance tot. Si manzul meu are un stil sa lase 10-15 ml de lapte in bibe, 1-2 lingurite de mancarica...
Nu stiu de ce dar deseori ma ambitionez sa ii dau tot, tot. Si pe el il apuca pandaliile si da sa planga. Atunci realizez ca sunt nebuna. Ca nici eu nu mananc tot uneori si ce ar fi sa ma forteze cineva sa inghit tot.
Culmea e ca daca il las 10-15 min si revin cu ultimele imbucaturi le papa.
Of! Chiar ca muuuuuuuuulta rabdare si nervi de otel si sa fim tot timpul cu zambetul pe buze, sa ne bucuram de orice reusita, oricat de mica si sa nu bagam in seama micile esecuri.

Mergi la inceput

Cu aparatorile de pat, multam de raspunsuri.
Ma enerveaza ca isi baga mainile si picioarele pe sub ele si tot printre gratii le tine.
Eu culmea le tin ca sa nu ma vada cand ies/intru in camera, ca se pune pe plans .

Mergi la inceput

Neata!

La multi ani ursuletelor si ursuletilor, cate un pupic pentru fiecare si cate doi pentru cei ce isi serbeaza astazi ziua.

Alex mi-a dat trezirea la 06.15 cu... o cazatura din pat ... eu noaptea il luam langa mine il mufam si somn amandoi, asta la a doua trezire, doar ca astazi a migrat si s-a terminat patul... am auzit poc si apoi PLANSSS, l-am verificat nu are nimic, dar ce mila mi-a fost de el...

Vroiam ca de ziua copilului sa il serbez cu o plimbare super lunga cu dat papa in parc si intors doar pe seara, doar ca afara e innorat si am vazut la meteo ca ploua in toata tara dar o sa imi iau revansa in prima zi cu soare

I-am dat si eu papene galben, i-a placut... dar ma doare mintea cand ma gandesc ce combinatii ii fac:
- para, pepene galben, avocado
- mar, para, avocado
- mar, para, avocado + branzica
- biscuite muiat in LM, para, branzica
- morcov, pastarnac, ardei, orez
- morcov, pastarnac, ardei, dovlecel
- dovlecel, ardei, galbenus de ou

si lista poate continua, doar seara are cereale cu LM, ceva simplu :)) le-am insirat aici sa vad ce parere aveti voi, eu zic ca din moment ce mananca e ok, nu?

Mergi la inceput

Elfica, multumesc, am retinut

Citat:
emisiunea "Eu, bebelusul" este pe TVR Cultural joia de la 18.15 si in reluare vineri, in jur de 11.30 cred ca incepe, ca tu mi-ai trimis sms pe la 11.53 si ziceai ca nu ai vazut de la inceput. Va fi si saptamana viitoare, asa ca nu uita sa te uiti. Si voi, celelalte, ca e foarte simpatica emisiunea si utila pt noi, mamele. Gata, am mai primit 2 minute bonus si mi s-a terminat timpul :)

As fi vrut sa vad reluarea de sapt trecuta, cu evolutia de la 0-1 an si eu am prins de pe la 10 luni.

Mergi la inceput