Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (52)
Raspunsuri - Pagina 14
Babylicious spune:
Ruxi, Casa de piatra!!! sa va iubiti in fiecare zi din ce in ce mai mult, iar copiii sa va incununeze viata!!!
M-am trezit de dimineata sa ridic rezultatele analizelor de la spital! care au ieshit bine slava Domnului!! Liz ma lasa sa dorm!!
30+ cu
Eliza Maria
mocanita spune:
Arianna, imi permit sa-ti raspund aici pt ca ne-am mai intersectat la Fiv, m-ai ajutat cu o informatie... :)
Eu am comandat o gramada de pe amazon. co. uk..caruct, pompa medela swing (cu 90 lire, adica vreo 400 ron, nu cu 789 cat o gasisem la centrofarm, si nici macar cu 550 cat e la farmacia tei)..cadita, steriliator avent.. si multe altele , mult, mult mai ieftin decat le gasesti aici....
ai grija sa selectezi la seller (stanga jos) amazon.uk si fii sigura ca tot ce gasesti asa ti se va livra in Ro. Sper ca te-am ajutat.
Scuze ca m-am bagat peste voi, dar va citesc in fiecare zi :)
thaimeed spune:
'Neata burtici!
Va astept la o cafeluta calda .... ceiut, ciocolata sau ce mai vreti voi!
Ruxiiiiii ... Casa de piatra!
Sa aveti o zi usoara si frumoasa!
Theo 31+ Maria Ruxandra
Babylicious spune:
Neata! Merci de laptic Teodora!
Am si eu o frustrare asha de dimineata!!!! Daca imi mai arata asta cu pantalonii scurti roz mult fundu' (reclama la nu shtiu ce cereale probabil pline de zahar) ma supar tare de tot!!!
In afara de asta raportez si eu 31 de sapt incheiate, si cred ca azi e prima zi din luna a 8-a
Stiu ca a zis cineva la un moment dat ca in alta sarcina a avut pe sani negi. Intrebarea este...trec?
In lista cu bagajul de spital sunt trecute sosete. tinand cont ca nastem in iulie, cat de groase sa fie? ca am inteles ca ai frisoane dupa nastere, si chiar nu shtiu ce sa iau [:-(]
In rest va puuuuup pe toate si mai vorbim ca azi calc haine de bebelina si sunt singurica acasa pana maine seara ca sotul pleaca putin cu treaba!
31+ cu
Eliza Maria
Arianna_M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mocanita Arianna, imi permit sa-ti raspund aici pt ca ne-am mai intersectat la Fiv, m-ai ajutat cu o informatie... :) Eu am comandat o gramada de pe amazon. co. uk..caruct, pompa medela swing (cu 90 lire, adica vreo 400 ron, nu cu 789 cat o gasisem la centrofarm, si nici macar cu 550 cat e la farmacia tei)..cadita, steriliator avent.. si multe altele , mult, mult mai ieftin decat le gasesti aici.... ai grija sa selectezi la seller (stanga jos) amazon.uk si fii sigura ca tot ce gasesti asa ti se va livra in Ro. Sper ca te-am ajutat. Scuze ca m-am bagat peste voi, dar va citesc in fiecare zi :) |
Sar'na ......azi ma apuc de "colindat"pe site....cu toate ca nu mai am de cumparat mai nimic
27 + Arianna-Maria
Arianna_M spune:
Neatza
Babylicious ......o sa poti purta si tu pantaloni roz .....nu k nu ai putea purta si acum la ce silueta ai.....felictari pt cele 31 de sapt incheiate .
Alexia,Babyblue .....bafta la echo
maine mergem si noi
azi am facut si noi 27 sapt....mai avem 10
27 + Arianna-Maria
maria2mami spune:
Neata si de la mine ...
Nu ma mai dor picioarele asa de rau...in schimb am ramas cu o usoooara durere de cap. Sper sa treaca repede si ziua de azi la serv, maine sunt dupamasa si gata.
Nu m-am dus la Kiabi ieri ci am plecat acsa de urg cu taxiul si am dormit pana aseara la 22.00.
Ilida multumesc de sfat, dar ter sa mai suport 2 zile cat mai stau la serv pt ca stau numai in picioare 10 ore / zi si apoi stau acasa ...sa ma razbun . nmai in pat........ehhe glumesc ca ce ma asteapta nu vreti sa stiti, ne apucam de renovat camera, bucataria si apoi ma apuc de calcat muntele de hainute pt mine si bebe.
Fetele cu amazon-ul eu nu am comandat niciodata , nici nu stiu cum se face si ce-mi trebuie dar vreti sa spuneti ca toate produsele astea sunt aprox 240 ron ?
http://www.amazon.co.uk/Philips-AVENT-Complete-Bottlefeeding-Set/dp/B004U8C1T6/ref=br_lf_m_1000506653_1_1_img?ie=UTF8&s=baby&pf_rd_p=239782487&pf_rd_s=center-2&pf_rd_t=1401&pf_rd_i=1000506653&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_r=036VKGCVDSJH5PD5KJDY
O zi frumoasa sa aveti
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
mihutzas spune:
roxybarbu- nu mi-a schimbat dr. DPN,eu am DPN-ul pe 13.07.2011 dar acum la ultima eco s-a mutat pe 02.07.2011, dar ne vom lua tot dupa primul adica 13.07.2011.
Eu nu prea realizez cat de putin mai avem ce repede trece timpul!
32+
mocanita spune:
nu ma pricep sa raspund cu quote..
ii raspund lui maria2mami :)
da, ala e pretul...vezi mai jos la details - box contains - si ti le insira pe toate....
super afacere..si sunt sute de genul asta..rabdare sa ai..asta fac si eu acum..mai analizez ofertele :)
maria2mami spune:
Mocanita multumesc de raspuns...pai numai sterilizatorul e vreo 300 ron la noi la farm Dona.
Sa ma interesez dar cred ca fratele meu isi comanda printr-un prieten de pe amazon haine si plateste doar o mica perte din transport adica max 30 ron si azi mareprofilez pe amazon ca si asa nu prea am treaba pe la serv si sunt si singurica cuc pe aici.
Ce carucior ati cump de pe amazon\?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006