Cum scot mirosul de pipi din dusumea?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

N-are, mai Cris, cum sa fie "Anti-Repulsive" . Parol. Imposibil. Never Ever.

Facem pariu pe o inghetata cu ce vrei tu

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

well, pe al meu scrie limpede si clar (e aproape nou noutz, nu stiu daca l-am utilizat de doua ori, fiindca la noi "accidentele"-s cu intentie clara si cu dedicatie pentru stapana prea umblareata, care trebuie pedepsita cumva pentru zilele de absenta, nu? )

deci zice asa: Gimpet spray repelant pour chats/vaporizzatore repellente per gatti

Se utilizeaza ca spray repelent cu actiune indelungata si eficace pentru indepartarea pisicilor. Mod de folosire: efectul intens se obtine prin pulverizarea a 2-3 jeturi in locurile in care nu dorim prezenta pisicilor. De asemenea este eficient pentru a impiedica pisica sa urineze in locurile nedecvate. Pulverizarea se face de la o distanta de 30 de cm de suprafata. Nu pulverizati direct pe animale sau plante.

Daca are efect sau nu, sincer, habar n-am. Dupa cum spuneam, in niciun caz la mine nu e cazul de "accidente" zilnice, deci nici pe spray n-am de ce sa-l folsesc zilnic. Daca s-a repetat "accidentul"? da, s-a repetat, dar intre evenimente nu folosisem spray-ul, asa ca nu pot spune ca nu si-a facut efectul.

Despre vreun spray care sa atraga pisicile nu stiu sa se fi inventat. Zice-se ca produsele cu "iarba pisicii" le atrag. Asa o fi, la cele normale - la ale mele n-a avut absolut niciun efect, da' ele nu reprezinta nici de cum standardul speciei, sunt multe alte chestii care unei pisici normale ii plac, dar alor mele nu Stiu, vorbesc despre pisici cand discutia initiala era despre catei, dar deh, daca eu feline am in casa, la feline ma pricep, insa dupa atatia ani de umblat in pet-shopuri mai stiu despre ce-i vorba in propozitie si la catei. Asta cu spray-urile repulsive sau repelente e similara. Of course, cateii nu-s atrasi de iarba mitzei, dar nici de vreun alt produs, volatil sau nu, din cate stiu.

iar daca initiatoarea topicului mai intra pe-aici, primele doua produse din linkul de mai jos s-ar putea s-o ajute, desi nu stiu daca fac fata la pete vechi si mirosuri imbibate de prea mult timp; insa poate ajuta pe altcineva care se va confrunta cu o asemenea problema - eu as zice ca un asemenea produs e bine sa-l aiba in casa orice proprietar de caine sau pisica de interior, pentru a-l putea folosi rapid cand se intampla "bucuria":

http://pentruanimale.ro/igiena-igiena-casa-c-113_20_453.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Daca-i vorba de inghetata ma bag .Al meu ii spune "spray educational pentru caini",cica ii vine mai usor de pronuntat.Am luat din pet-shopul din Real si m-a costat 39 ron.
Cu pisicile nu am avut probleme ca ele sunt curatele si parca mai cu bun simt decat potaia mea.

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput