Cum scot mirosul de pipi din dusumea?
Catelusa mea cea iubita a facut pipi intr-o camera pe care o renovam.Deoarece in camera a fost mult moluz ea a ales sa faca acolo si pana sa ne dam seama a apucat sa faca de mai multe ori si acum miroase ingrozitor iar zilele astea trebuia sa punem parchet.Vreau sa stiu cum pot scoate mirosul deoarece parchetul il vom pune peste dusumea?
alexia_07
Imi place sa descopar ce nu spun oamenii prin cuvinte
Raspunsuri
JuliaSM spune:
Citeam undeva ca apa cu muuult bicarbonat de sodiu(alimentar) face minuni in ce priveste odorurile nedorite si neplacute,inclusiv in ce priveste animalele.Poti incerca,probabil va da rezultate. :)
ingridnen spune:
eventual intreaba la un pet-shop, poate au ei ceva special pt. scos mirosul
Ingrid si Cristi 8 ani
cris_82 spune:
Catelul meu facea pipi pe parchet,si numai in locuri dosite.Am spalat cu de toete,dero,pronto cu fele de fel de mirosuri parfumate,bicarbonat,clor(am facut o varza).O prietena mi-a recomandat sa sterg pipul cat pot de repede,si apoi pe locul respectv sa frec bine cu otet.Miroase oribil..sincer,stai cu geamul deschis.In paralel luati scutece de la pet-shop care de pun intr-un colt al casei si eventual si un spray Repulsiv care se va pulveriza pe scutec.face minuni.
Mirunel terorista
BAZAR
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_82 luati scutece de la pet-shop care de pun intr-un colt al casei si eventual si un spray Repulsiv care se va pulveriza pe scutec.face minuni. |
e ceva ce nu inteleg aici. spray-ul repulsiv nu e pentru a tine departe animalul de locul respectiv? daca da, atunci de ce-ar vrea sa-l tina departe de scutec, ca sa faca tot langa scutec??
cris_82 spune:
Sunt 2 feluri de spray :Repulsiv,care atrage animalele..si Anti-Repulsiv,care pulverizezi intr-un anumit loc si animalutzul nu mai are treaba cu locul respectiv
Mirunel terorista
BAZAR
ina.click spune:
ce strategie de branding stupid au si aia cu sprayul lor, "repulsiv" ar trebui sa prvoace repulsie nu sa atraga.
Iar anti-repulsiv suna si mai hilar, un fel de "imi displace placerea de a ma uita la tv"
Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011
mianna spune:
citat din mesajul lui cris_82 Sunt 2 feluri de spray :Repulsiv,care atrage animalele..si Anti-Repulsiv,care pulverizezi intr-un anumit loc si animalutzul nu mai are treaba cu locul respectiv |
pot sa vad si eu un link cu un spray repulsiv care atrage? ca eu pot da mai multe cu unele care respecta sensul din dictionar, ceea ce si fac:
http://www.animaniashop.ro/produs.php?id=679
http://www.ehrana.ro/diverse-produse-pentru-pisici/151-spray-repulsiv-pisica-anti-urinat-in-locuri-nedorite-gimpet.html
cris_82 spune:
Stiu si eu ce scrie in dictionarmianna,dar daca mergi la un pet-shop si intrebi de asa ceva o a ramai surprinsa ca si mine sa vezi ce scrie pe flaconul ala,ca a nu mai zic ce recomandari ti se fac
Mirunel terorista
BAZAR
mianna spune:
citat din mesajul lui cris_82 Stiu si eu ce scrie in dictionarmianna,dar daca mergi la un pet-shop si intrebi de asa ceva o a ramai surprinsa ca si mine sa vezi ce scrie pe flaconul ala,ca a nu mai zic ce recomandari ti se fac |
nu dadusem link la dex, ci taman la spray-urile repulsive din petshop ce scrie pe un asemenea spray iti spun exact maine seara, cand ma intorc acasa, cu citat exact din cel pe care-l folosesc eu din cand in cand, exact in acest scop - cand vreau ca pisica mea sa nu se apropie de zona respectiva.
nu stiu cine sau ce a reusit sa te confuzeze chiar asa, in martie stiai si tu despre ce e vorba, din cate vad, si nu jonglai ilogic cu termenii:
citat din mesajul lui Oana_B Incearca sa cauti la magazinele pentru animalute daca gasesti o solutie care se da peste suprafetele pe care nu vrei sa le atinga catelul. Aici, spre exemplu, este una www.petsmart.com/product/index.jsp?productId=2754400" target="_blank">Bitter Apple se numeste si este spray. Trebuie sa fie si in Romania, daca nu asta, poate alta denumire. |
citat din mesajul lui cris_82 eveline catelul meu e "roade tot" si la noi pe piata,spraiul de care spunea oana se numeste REPULSIVE .Il gasesti sigur in hipermarketuri la sectiunea de animalutze sau la pet shopuri si costa in jur de 35 ron. |
asa ca atentie cand dintr-un impuls recomanzi cuiva sa dea cu spray repulsiv pe pampers - asta in cazul in care persoana respectiva nu si-a exprimat clar dorinta ca acel pampers sa fie pe post de bibelou care sa poata fi lasat mostenire si nepotilor, neatins de catel sau de vreun alt animalut
cris_82 spune:
Uite cum m-ai pus tu sa caut la ore tarzii sprayul asta.Adevarul e ca-i greu descifrabil ce scrie pe al meu dupa ce a fost "decorat" de kinder cu markere in speranta ca va colora pisicuta de pe imagine.Dar cum pare cam lungutz scrisul,nu pot decat sa deduc ca "anti" al meu e undercover
Mirunel terorista
BAZAR