nasterea la arcadia - iasi (6)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Lore in partea dreapta a abdomenului spre coloana ( deci intre uter si coloana) se afla o vena importanta care hraneste si oxigeneaza partea de jos a organismului tau si implicit placenta. Atunci cand stai pe spate sau pe dreapta acea vena se poate optura. Cu toate astea nu e regula. Atunci cand ceva nu e ok bebe se agita si tie ti se face rau de la schimbarile de tensiune. Atat timp cat tu esti ok, nu te simti rau, bebe nu se agita sau nu devine prea lenes, nu-ti amortesc picioarele.... poti sta linistita pe spate.
Daca ar fi probleme cu cresterea bebelinei ( ar fi mai mica decat varsta ei) se recomanda preventiv dormitul pe stanga sa ajunga suficient sange la ea.... dar daca totul e ok.... stai linistita cum te simti tu bine

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 21+ cu

Multumesc pt raspuns ionela, si tie mada. Nu stiu daca are legatura cu acea vena insa chiar imi amorteste si fix piciorul drept... Cred ca o sa ma stradui mai mult sa dorm pe stanga ca sa fiu sigura... in somn insa chiar nu stiu cum as putea controla acest lucru pe deplin. O sa o intreb si pe doctorita la urmatorul control.

Lori 29+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlynaB spune:

Buna fetelor!Ce faceti? ce va fac bb? Au crescut mari ? Noi nu am mai intrat de ceva vreme, Alex al meu nu imi dormea mai deloc nici ziua nici noaptea....Acum parca parca, ma mai odihnesc si eu.
Ati mai fost la control dupa cele 40 zile? Eu nu am mai apucat...
va pupacesc dulcic de tot si va doresc multa multa sanatate, sa va creasca bb mari si sanatosi!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eska spune:

ce ziceti,trecem la capitol nou? poate se pricepe careva, pe mine una ma depaseste

31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Neatza fetelor, eska nici eu nustiu cum sa trec la capitol nou..Poate celelalte fete..

Alyna , poate bebe are colici, am inteles ca pot sa apara si mai tarziu. Eu la a mea m-am decis sa ii dau cate o picatura de ulei de in presat la rece, ma duc azi la plafar sa cumapr, am vb cu mai multe mamici care au facut asta si bebelusii nu au mai avut deloc probleme...se pare ca ceiucul baby calm nu ne ajuta prea mult...

Lore, eu cand dormeam pe dreapta imi amortea pic stang si cand dormeam pe stg imi amortea dreptul..nu stiu care e explicatia..dar ar fi bine sa poti alterna cat de cat poztiile, pt ca sa dormi 8 ore pe aceeasi parte e un chin!

CAmelia, tot astept sa ne povestetsi, probabil ca inca esti obosita dupa nastere, sper sa te recuperezi repede si sa incerci sa dormi cat mai mult!

Va pup pe toate si va doresc o zi buna!

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Capitolul 7

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 21+ cu

Mergi la inceput