nasterea la arcadia - iasi (6)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinuk23 spune:

Cami..burtiera eu am luat-o din farmacie 40 ron.La ei costa 120.E foarte buna si ma ajuta foarte mult...imi tine burta adunata si nu am probleme cu operatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Si eu ma simt mai bine cu burtiera, sta burta f adunata si daca o dau jos nu se lasa.Numai ca a mea nue cu scai, e dintr-o bucata si o dau f greu jos, cami, de unde ai cump burtiera cu 40 si daca e cu scai?? Ca al arcaddia?? Please spune-mi si mie!

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput

Scuze, irina, credeam ca burtiera cu 40 a cumparat Cami,am gresit ca m-am entuziasmat cand am vazut pretul

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

buna fetelor ,am intrat putin pana nu se trezeste mogaldeata.ce mai faceti,am vazut ca ati fost active si am de citit ceva pagini
va povestesc pe scurt,pt ca am intrat cu alta problema.duminica la amiaza ne-am externat si noi, suntem f bine ,totul a decurs f bine,fata a avut 3 kg,51cm si nota 10.prb mea e ca de duminica de cand am ajuns acasa mandra mea nu mai vrea san,eu avand lapte destul,imi curg sanii,si ma storc si i-am dat pana acum doar la bibe lapte stors.la spital a stat si ora odata la san ,dar de cand suntem acasa numai vrea,plange tare,se enerveaza e toata apa si tot la bibe ajung si la pompa.as vrea ff mult sa o alptez la san pt ca mi se pare ca s-a invatat la bibe si e cam stresant pt mine..nu stiu cati ml sa-i dau ,la ce ore ,daca s-a saturat .
va pup si astept o solutie daca aveti
povestea nasterii si experienta arcadia in curand,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia33 spune:

am cautat pe net si vad ca mai multe fete au cumparat de la farmacia Sensiblu (sunt burtiere cu scai.) o sa intreb si eu sa vad cam cat costa....

DPN 15 iunie

Mergi la inceput

Corina, felciitari inca o data si ma bucur ca sunteti bine!
Incearca sa pui fata la san cand e linistita, are pampersul curat, eventual ii pui o melodie linistitoare.A mea nu prea voia la san, dar am lasat-o sa stea inati pe burtica mea( contact piele -piele), apoi ii dadeam cate un sfarc in gura, ca sa o tina ca pe suzeta si in 2 zile s-a obisnuit nuami cu sanul.Acum imi scuipa biberonul, nu il mai vrea.Eu zic sa insisti. O sa iti dea si Ionela multe sfaturi ca ea are multa experienta, dar sa nu te lasi.La noi nopatea e un pic mai dificil ca e cam somnoroasa si pana isi gasesste ea pozitai la mamelon mai dureaza.Si tre sa fii si tu linistita, sa nu te stresezi, sa stai comod la alaptat, ca fata simte daca esti agitata.Sper sa reusesti!

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput

Madlene, burtiera am cumparat-o de la Indrafarm din Pacurari si e cu scai, aia de 40 ron.Nu e diferenta mare intre asta si cea de la ei.

Cat despre alaptat ne confruntam si noi cu problema asta.Incetul cu incetul trebuie sa reusim.La inceput nu voia sa suga la san,mai ales ca nu aveam mameloanele formate si n-avea de ce sa prinda mititica, in primele zile o puneam la san, dupa care ii dadeam completare cu ce aveam stors de la san cu biberonul, asta ca sa fiu eu sigura ca s-a saturat.De astazi am renuntat complet la biberon si vad ca de dimineata tot suge...la 2 ore cere sanul.Sper sa mergem tot asa..tare mult imi doresc s-o alaptez doar la san.Am stat si eu cu frica sa o tin flamanda, dar din ce spune Ionela vad ca e normal sa o alaptez doar cand cere ea.

Mergi la inceput

Stefana,vrem si noi la prima pagina
Daria Madalina 25.05.2011 cezariana dr Samoila 3430 gr, 54 cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Felicitari Cori si Irina! Sanatate multa va doresc! Sa va traiasca printesele, sa creasca frumoase si sanatoase! Asteptam sa ne relatati povestile voastre.

Stefana, am fost astazi si m-am inscris la dna dr Bunescu. Ai avut dreptate, parca are nume predestinat, e atat de draguta si asa profesionist lucreaza! Mi-a placut f mult, iti multumesc pt recomandare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Seara buna

Abia m-am strans si eu de pe drumuri cu sufletul vraiste ( probleme ca la tot omul).

Uf! iar va gasesc nelinistite. Hai, cu rabdare o scoateti toate la capat.

Cori, imi pare rau ca ai probleme, si cum emotional esti foarte sensibila acum cred ca iti e foarte greu si esti tare obosita. Nu am solutii miraculoase dar sa stii ca ce patewstti tu nu e anormal. Multe mamici se confrunta cu asta. Si noi am trecut printr-o astfel de perioada... cateva zile chiar la inceput apoi au fost 2 episoade crancene pentru mine. PE LA 3 LUNI NUMAI DACA VEDEA SANUL URLA DE ZICEAI CA II FACE CEVA RAU. Solutia mea nu a fost una miraculoasa. Secretul a constat in calm, mult calm, multa rabdare. Cand plangea prea tare si simteam ca ma las tentata de pompa sau ceva... imi luam 1-2 minute pauza, ma calmam si o luam de la capt. Iti faci rost de un zambet plin de intelegere pentru bebe si rabdare. De unde? Din sufletul tau plin de iubire. Eu il plimbam prin casa cu sanul pregatit de alaptat, cand se calma il puneam la san, sugea cateva minute, poate mai putin si iar plangea.... iar il calamam si il plimbam si ii cantam si spuneam cate in luna apoi o luam de la capat cu alaptatul.
E posibil sa se fi invatat cu bibe. Eu spun ca nu-i mai dai cu bine, asa as face eu. daca ti-e teama ca nu a papat mergi la farmacie si ia LINGURITA DE SILICON. Cu ea ii dai lapte stors. In felul asta, nevoia fiziologica de a suge nu e rezolvata si va accepta sanul.Nu suzeta, nimic de supt decat san. Laptele cu lingurita cu seringa sau cu canita ( cana normala, nu cu cioc din aia de diversificare). Asa nici tu nu ai sa ai sentimentul ca flamanzesti copilul si va fi pusa in situatia sa suga la san ... ca le e tare necesar sa suga.

BAFTA!
Mada, bine spui cu alaptatul. Cori, incearca sfatul lui Mada cu multa incredere, contactul piele pe piele e foarte important

Irinuk, bravo pentru progres. La 2 ore 2 excelent pentru inceput. pana se stabileste lactatia e mai greu, apoi, vor fi pusee de crestere cand va sta efectiv numai cu sanul in gura zile intregi. Cand creste brusc solicita sanul ca sa produca mai mult . Cu cat organispul tau va reactiona mai repede la cerere cu atat mai repede se vor regla

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 18+ cu

Mergi la inceput