nasterea la arcadia - iasi (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

FETELOR,pierd din dopul gelatinos...va tin la curent.

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Bravo Mada!Se apropie momentul.Daca pierzi deja din dop se poate intampla chiar azi minunea Sa fii puternica si sa te gandesti in momentele mai grelute din travaliu la bubulina!

Mergi la inceput

Ms de incurajari DAda, tocmai ce am mancat..ca nu se stie...saamburta plina..hahha.Contractii tot am,dureroase,dar nu le-am cronometrat.MA duc sa mai papa ceva,felul 2 si apoi desert..hehe

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia33 spune:

Curaj madline, dupa tine urmez eu din cate vad .Sper sa poti sa nasti natural cum iti doresti.

dpn 15 iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia33 spune:

madline ti-ai facut bagajelul? poate mai ai timp sa ne scrii si noua viitoarelr mamici cam ce iti iei cu tine.Multumesc!

Mergi la inceput

Mi-am facut azi bagajul,contine asa:

*slapi plaja( pt la dus,ca am inteles ca ei iti dau papuci din material)
* tampoane lohii,pt la externare
*o rochita cu care ma externez
* hainute pe bebe pt externare
*cosmetice(machiaje,placa par, periuta dinti,ata dentara)
*5perechi chiloti
*burtiera
*ap foto,laptop,celularul si incarcatorul
* acte( buletin, contarctul, factura cu avansul,analizele)
* servetele umede

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput

Am uitat sa zic si de garmastan,l-am pus si pe asta,si tampoane ptsani..desi colostru inca nu am

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui madline82

Am uitat sa zic si de garmastan,l-am pus si pe asta,si tampoane ptsani..desi colostru inca nu am

DPN 15-22 mai, fetita

Stai tu sa vezi cum apare el de la oxitocina ( naturala sau de sinteza) din travaliu... nu-ti fa griji pentru asta!

Bafta si asteptam vesti buneeee!

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlynaB spune:

Buna fetelor! Ce faceti? Nu am mai intrat de f mult timp, nu am apucat sa citesc din urma ca sunt fff multe pagini.....
Felicitari Dada si oiyoy, sa va traiasca minunile!!!!!! Sa creasca mari, frumosi si sanatosi si sa va aduca numai bucurii!!!!!!!!!!!
Am si eu o intrebare pt fetele care au nascut: a-ti fost la control dupa cele 40 de zile??? Sunt curioasa ce se intampla....Ati mai platit ceva???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

buna fetelor!
mada ce surpriza,deci nasti zilele astea..ce frumos, sa ne tii la curent cu noautatile !
Azi trebuie sa imi fac si eu bagajelul ,pt ca numai maine nu-i poimaine,vb aceea,si joi imi voi pupa si eu printesa..astazi implinim 39sapt, ma mir cum a trecut timpul si ca am ajuns pana aici slava domnului! ma rog sa fie fetita sanatoasa,eu la fel, si sa decurga operatia perfect!
fetelor ,nu stiu ce hainute sa pun pt bebita,subtiri,groase,costumas sau ce anume?ca vad ca afara e ff cald.
dada si oiyoy,ce va mai fac comorile?cred ca sunteti asa fericite

Mergi la inceput