Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

edit...am uitat sa precizez ce fac pe la bucatarie....ling farfuria de la tort

deea, eu astept detaliile.
diseara il cantaresc pe L..ca mai avem 2-3 zile si avem 3 lunite!!! sunt curioasa daca are peste 6500gr..

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Scrish,...gimnastica mai fac si eu cand am timp...ma cracanez pe aici, ma intind etc dar...de abdomene nu m-am apucat(le urasc din tot sufletul). Gata, acum ma apuc, bag repede 30 ...si fac astazi doar 4 serii. O iau si eu treptat!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

irinuca iarta ma, nu am fost pe faza! iti trimit acum un PM! eu martea trecuta am avut prima sedinta cu ea, a fost ok!

Mergi la inceput

madaaaaaaa cum ati petrecut????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina.click

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Ina, al meu face cam la 3 zile..Nu ma mai stresez...Si el se mai chinuie, dar asa fac pana isi formeaza si ei sistemul digestiv, poate asimileaza si mai mult si nu prea au ce sa mai faca...poti sa incerci cu ceai macar vezi cum stati

Mai, am incercat cu ceai, l-a scuipat ca pe el. O las si eu balta. Cu supozitoarele sau zgarmanitul cu termometrul nu sunt de acord...deci altceva presupun ca nici mie nu imi mai ramane de facut decat sa il sustin "sufleteste" macar
Doar ca e destul de greu, adica il tin in brate si il vad cum se chinuie de se face rosu, izbucneste in plans, etc

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Si a mea face o data pe zi, chiar la doua zile, uneori si la 3 (s-a intimplat odata), insa dr mi-a spus ca atita timp cit este alaptat la sin e ok pina la 4 zile... nu e nevoie sa-i fortam, ..dar daca papa lapte lp ... nu stiu...

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Catank, m-ai facut sa zambesc in coltul gurii pai sigur ca mai stiu si de gluma si mai stiu sa si rad nu numai sa ma plang pe aici, nu sunt eu genul de persoana care sa uite de gluma si nici de unde a plecat stiu ca noi radeam si glumeam cat eram pe ultima suta de metri cu burtica, dar una e gluma cu un pepsi, o cola ceva , si alta cand te joci cu, cuvintele si/sau arunci in cineva cu "noroi". Mereu au fost pe aici fel de fel de discutii , ne-am consultat, ne-am intrebat, ne-am sfatuit dar ca sa vii sa spui ca picaturile de colici sunt apa de ploaie si ca te sperii de ce citesti pe aici, adica noi astea cu copii urlatori si obraznici nu suntem mame bune, ca asa s-a cam inteles in mesajul tau de acum vreo 2 zile in urma, noi astea cu bebei urlatori si cu colici suntem inferioare ... mi-a picat rau la stomac atunci si nu am spus nimic , dar azi cand iar ai spus alte chestii si plus ca mi te-ai adresat cu " tu cum crezi ca se cresc copii"... puteam sa iti raspund si eu : "cu grija si cu atnetie" in spirit de gluma, dar sincer nu mi-a mai ars de gluma dupa ce ti-am citit tot postul de azi... cand vezi clar ca suntem cateva mamici care au probleme, poate nu asa grave din punctul tau de vedere dar pentru noi este, mai ales cand nu apuci sa dormi decat 3 ore in 24 si alea pe bucati ... altfel vezi lumea si percepi realitatea din jurul tau cand esti odihnit si alta cand nu dormi mai mult de 3-4 ore pe noapte de cateva saptamani bune...
Deci draga mea, nu e ca nu mai stiu de gluma, stiu si inca foarte bine chit ca-s obosita moarta, mereu mi-a placut si o sa imi placa sa glumesc, ma simt bine cand ma dor falcile de la ras dar hai sa pastram totusi putin respect fata de fiecare dintre interlocutoarele noastre pe acest forum pentru ca ne stim de ceva timp si ar fi pacat sa ne stricam prietenia acum cand avem asa multe motive sa zambim

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Sa traiti am inteles!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Buna fetelor,

nu am mai intrat de cateva zile ca am bolit si am suferit ca un caine. am avut o durere de dinti de nu-i adevarat si febra. si cum eram chitita ca daca alaptezi nu poti lua nici un medicament nu am luat nimic. ca abia azi (cand mi-a trecut) sa aflu ca puteam lua si nurofen, si paracetamol si in caz disperat si ketonal
nu am mancat nimic de doua zile, am baut doar apa. abia azi dimineata am mancat putina supa. si nu am crezut in viata mea ca febra te poate epuiza in halul ala - pur si simplu nu puteam sta pe picioare.
offf bine ca a trecut! acum o sa urmeze si o vizita la dentist. iti pot face ceva cat alaptezi? a mai fost cineva?

mami de Natalia - 11.04.2011

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/

Mergi la inceput

M-a ajutat bb_yasmi sa atasez o pozisoara noua cu Ioana. La cit de cuminte este sa nu va mirati de falcutele ei

Merg la somnic, ...sa-i calc pe urme

Numai bine tuturor...

Mergi la inceput

catank

ama, , sa treaca. imi pare rau eu nu iti pot raspunde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

irinuca: si eu m-am simtit ca tine, uneori si acum ma mai simt incapabila sa-mi cresc copiii. insa te rog sa te gandesti ca nu este asa. acum am ajuns sa tolerez plansetele lor. inainte ma panicam imediat si clacam. am plans si eu cu ei in brate la un moment dat, asa ca e firesc sa simti asta cateodata. par examplu acum fi-mea scanceste (cum termin mesajul catre tine ma duc si o iau s avad ce are, insa vreau sa te linsitesc. si eu am petrecut zile in pijamale, ma simteam murdara, nespalata si chiar si eram. la un moment dat, le dadeam biberon amandurora deodata ca urlau . si am simtti ca fac pe mine (nu pipi). m-am gandit pret de o secunda si le-am luat bibe din gura cu tot riscul unor urlete mari si am fugit la baie. apoi m-am gandit ca nu e uman ce sa intampla si incet incet am inceput sa strecor si mici treburi printre plansete sau pufnetelel lor. incet incet te vei obisnui, bebica va inceta incetiros cu plansetele multe.

Mergi la inceput