Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (132)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Iuliana, ce mare a crescut Tudor!!! si ce bine sta in picioare, vad ca numai cu o manuta se tine, si de tine, si de ce e in jur. BRAVO!!! Si felicitari pt impiedicare...

Sa-l ajutam pe Alex

Azi am facut un experiment....si i-am dat un pix in mana si am plecat de langa el...Bineinteles ca a uitat ca nu il tine nimeni de manuta...si cu pixul in mana a mers singur cam 3 m de la perete la fotoliu fara sa cada....Deci, stie sa mearga si singurel...

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Haha, Iuliana, ai prostit copilul cu pixul. bravo lui, foarte foarte precoce e!!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

anca noi nu am avut aceasi doctorita. wow ce bine ca e bine. dar cum a avut saracuta atatea? de unde? mersi pentru lamurira cu lapte ha, ca si noi facem bubite in jurul gurii si deja nu mai stiam la ce are alergie.bine ca s-a facut bine!!!

crisyy suuper.aude clar! si nu numai ca aude dar si bate din palme!!!!!! si da, si noua ne-a zis ca avem probleme cu ochii, ba inca ca nu sunt dezvoltati destul, dar ca multi copilasi sunt asa la varsta asta si nu neaparat prematuri. noua ne-a dat un sirop de b-uri multe care ajuta. m-a intrebat bumble sa explic atunci si am uitat sa-i zic, dar ideea e ca nici eu nu am inteles pre multe

racusor mama ai grija de tine!!! e groaznic de dureros ce ai. stiu pentru ca si sora mea a avut! sa te ajute cineva cu cel mic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

crissy super vesti!racusor incearca sa vezi partea buna,stai 5 zile acasa :) (desi e oribil ce ai patit,sper sa te faci bine repede).
sadie eu nu am mai plecat,noroc ca iesisem sa intind rufe si am vazut ce nor vine...asa ca bubu e la lins diverse iar eu incerc sa ma mobilizez sa fac curat in bucatarie,mancare.mi-as baga picioarele dar daca nu fac eu nu are cine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Racusor.multa sanatate.dar ce s-a intimplat. De la ce se pot imbolnavi rinichii,de la pietre sau altceva?poate scapi de internare,sa te faci bine doar cu tratament
Tableta este Samsung galaxy,e simpatica rau,incerc sa o descopar,jnca n-am ghicit cum sa pun link cu ea.e luata de la e-mag

ANca,ma bucur ca sunteti bine

Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Crissy,cred ca esti cea mai fericita mamica,este meritul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

azi la urgente dr mi-a zis ca e virus care se ia, dar habar nu am de unde, ca eu nu ma asez pe nicaieri , ma refer la alte toalete

in schimb urologul m-a intrebat daca am stat in frig si i-am zis ca am stat pe jos cu copilul sa ne jucam si mi-a fost frig, plus ca am umblat pe gresie in picioarele goale deci e posibil asa sa fi racit, pietre nu am la rinichi,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Racusor.multa sanatate.dar ce s-a intimplat. De la ce se pot imbolnavi rinichii,de la pietre sau altceva?poate scapi de internare,sa te faci bine doar cu tratament
Tableta este Samsung galaxy,e simpatica rau,incerc sa o descopar,jnca n-am ghicit cum sa pun link cu ea.e luata de la e-mag

ANca,ma bucur ca sunteti bine

www.emag.ro/tablete/tableta-samsung-galaxy-tab-p1000-cu-procesor-hummingbird-1000mhz-512mb-16gb-android-22-froyo-alb--pP1000GalaxyTAB" target="_blank">tableta e super faina!!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare mamici

Noi iar bolnaviori David are rosu in gat si tuseste...sunt suparici nu am chef de nimic

Nu prea am mai scris pe forum e greu cu 2 copii duracell si fiind vreme buna am stat mai mult pe afara...ne-am intalnit cu senty_mary...avem acelasi traseu de plimbare in parc

Crissy- cred ca esti cea mai fericita ma bucur tare mult ca Bea e bine (ati mers cu trimitere la oftalmo?ati platit ceva in plus?ma intereseaza si pe mine as vrea sa-l duc pe David pt un control) ....imi pare rau pt bunica...a mea nu mai e

Racusor- multa sanatate

Mergi la inceput

Bambo, nu pot sa cred, iar raciti?????????????????/ si tu ti-ai schimbat telefonul? ce tel ai cu sistem android???

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Crissy, super!! Asta inseamna ca scapati de aparatele auditive? Doamne ajuta!!

Baby, ce harnic e Tudor!

Racusor, off mai mami, insanatosire grabnica! Sa nu mai ajungi la urgente!

Saddie, ce-am mai ras, cioco din productie propie , si eu am prestat asa ceva pe la 9 luni.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 9

Mergi la inceput