Bine v-am gasit

Bine v-am gasit | Autor: MCristian

Link direct la acest mesaj

Sunt nou pe acest forum asha ca se cuvine sa ma prezint pe scurt: ma numesc Cristian, am 28 de ani, sunt casatorit pe sotia mea o cheama Miriam. Am terminat facultatea de medicina veterinara de 2 ani si ceva la Timisoara,iar sotia mea a terminat anul acesta psihologia. Cel mai frumos lucru care ni s-a intamplat este ca avem o fetitza de 6 luni care se numeste Daria. Am parcurs toate mesajele postate de pana acum si am decis ca este momentul sa ma alatur voua.
Pentru inceput doresc tuturor mamicilor shi copilashilor multa sanatate shi fericire. Nu de multa vreme am decis ca este cazul sa cam plecam din RO, unde viatza a devenit atat de grea incat nu mai ai curajul sa te gandeshti la viitor ci pur si simplu traieshti prezentul, umil. Am incercat nenumarate posibilitatzi pentru o viatza mai buna ca de ex. am lucrat la doua cabinete veterinare, apoi la o firma romana-italiana cu un venit bunicel dar nu vedeam lumina zilei in curtea mea, adica lucram de dimineatza pana seara, apoi am decis sa-mi fac propriul cabinet undeva intr-o comuna langa Timisoara. A trecut un an shi la bilant am constatat ca nu mai merita.
Vrem sa emigram in NZ. Dorim o viatza mai buna pentru copilul nostru. Nu shtiam cam cum este pe acolo dar m-ati convins in mare parte.
Intrebare: Se cresc multe animale pe acolo? Cum sunt platiti muncitorii in domeniul creshterii animalelor? Stiu ca nu pot profesa ca vet pentru ca mai am de sustinut multe examene, dar pot profesa intr-o ferma ca simplu muncitor?
Pentru moment atat. Este bine ca exista acest forum shi nishte oameni care ishi impartashesc ideile. Felicitari.
Pe curand...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Reposteaza, te rog, la subiectul deja deschis pe aceasta temä:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=14830&whichpage=1

"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput