Suntem in clasa a-II-a :2010-2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Te astepti sa le primesti asa curand :)Duse sunt lucrarile...Las-o pe S sa repete linistita si bafta multa la muzica.
Alta intrebare :pe cand piese de teatru sau opereta/opera normale-adica nu pentru copii :)-dsigur cu o mica selectiwe inainte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

pe cand in ce sens? de varsta? e ok si de-acuma:) la Flautul fermecat de Mozart mai ales:)

la concerte macar la o jumatate. Se poate:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

uite, aici as sugera sa mergeti, prima oparte e mai mai mult decat f accesibila, nu cunosc pianistul sper sa fie bun:)

http://fge.org.ro/ro/component/jevents/icalrepeat.detail/2011/06/09/246/-/MTMzZGU0MWYxYTRhZDAwOWM2NTI2NmQ5ZjU2NDUxZWE=/concert-simfonic.html

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Happi programul Monicai e asa: la 12 iese de la scoala, uneori ramane direct in parc, alteori vine pana acasa sa lase ghiozdanul si sa se schimbe, apoi parc, pana la 14 (1,5-2h). Intra in casa, mananca, face lectii, la 17.30 e iar in parc, in zilele cu activitate (engleza, badminton) iese in parc la 19, oricum sta pana la 21 (deci 2-3,5h).
In zilele cu ploaie sau frig parcul de seara se transforma in vizite la prieteni sau toata lumea la noi .

Mergi la inceput

Lory e ok acum. Noi am fost cu Monica la teatru piese "de oameni mari" inca de anul trecut. Caragiale (de exemplu) mi se pare perfect ok pentru 8 ani.
Si la opera/opereta mi se pare ok de acum, nu vad de ce nu.
Dar nu faceti ca mama, care m-a dus sa ma plictisesc la 7 ani la "Arta conversatiei" , alegeti totusi chestii mai usurele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Si eu vreau tot Caragiale.Noi nu am trecut de prea mult timp la categoria 8 ani :))

Mergi la inceput

uf, Lori vroiam sa te contactez da n-am apucat,. Spfia si-a scrantit ieri dupa amiaza laba piciorului. Am fost cu ea la GA la ortopedie, cica n-are nimic osos, doar tesutul moale. Comprese reci si calmant. dar exclus sa fi venit la premiere. Nu stiu cum o sa urce treptele la examen p[e scena, uf. Nu spun ca lacrimi, isterie, teatru. Exact ce ne trebuia inainte de examen :)

Stii cumv ce se intampla cu diplomele "ramase" ?:)

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Lory pai suntem cam la fel. Monica are cei drept 8 ani si ceva. Dar am fost cu ea la teatru si anul trecut la 7 ani si 3-6 luni. Ei i-a placut.

Of Sabina, saracuta Sofia :(
Inteleg ca aveti examen la pian? Bafta atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Sabina, sanatate si bafta multa Sofiei!
Sorana, ce bine ca are programul asta frumos! Noi asteptam vacanta, vrem si noi toata ziua afara!!!
In alta ordine de idei, la scoala la mate sunt la masuratori si au avut intr-una din zile o activitate super draguta, care i-a incantat pe copii. Doamna le-a dat banuti si i-a dus la piata, sa cumpere legume de o anumita forma geometrica(fiecare grupa avea o suma si o forma), s-au targuit, au ales, s-au intors, au cantarit legumele, apoi au facut salata si au papat. Atat de incantati erau copiii, de nu va imaginati. Semestrul asta au lucrat insa mai putin pe culegere, asa incat au pagini intregi nefacute, ma intreb daca le lasa pe vacanta...
La romana au facut ultima data o poezie, "Vara", din care au dat si autodictare.
Voi ce mai faceti?

Mergi la inceput

da, azi e examenul.
Acum citeste cu compresa rece pe picior si in 20 de minute o pun sa repete un pic inceputurile de piese.
Eu cam incep sa am emotii :P , cred ca declanseza amintiri examenele ei, LOL.

va pup, va zic cum a fost cand ne intoarcem.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput