Suntem in clasa a-II-a :2010-2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

cum aflu ceva, anunt :))))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Ok.:)

Mergi la inceput

Ptr.ambele :))

Mergi la inceput

e azi, ne-a dat telefon sa venim sa o luam la 1 fara un sfert.
Destul de enervant ca iar vor fi obositi, si destul de enervant ca nu le-a zis direct de ziua de luni.
probabil vor sa-i pregateasca pt viata in stil romanesc :P

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

dinubebe, uite, am pus aici niste probleme de la pregatire arhimede, sofia are un coleg care se duce saptamanal (si s-a vazut, are 33 de puncte la concurs)

https://picasaweb.google.com/lh/photo/stVYk1TGlAUgtkWHrugIag?feat=directlink

am luat fata de la concurs si am teleportat-o la pian, biata de ea.
mi-a zis ca fost f f usor, in afara de un subiect unde nu a inteles cerinta, era ceva despre cuvinte asemanatoare etc etc, Lori, poate deslusesti misterul? ca eu mai mult de atat nu voi scoate de la ea.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146029" target="_blank">Cum mi-am alaptat copiii

http://armonii.blogspot.com/" target="_blank">Sabina's blog, http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107208&whichpage=1" target="_blank">bb Gheo

Mergi la inceput

Sabina,cred ca e vorba de un grup de cuvinte gen "portocale,kiwi,banana,mar"sa taie ce nu merge.N-a vrut sa-mi spuna cuvintele de acolo,dupa ce afla rezultatele.Au avut si de gasit sinonime,dar mi-a spus ca erau cuvinte obisnuite,acum la ea obisnuit e posibil sa aiba o arie mai larga.
In rest,s-a iesit din aria curiculara la matematica-chiar daca erau simple-niste randunici fac 400 sau 500 de zboruri pe zi,cate fac in 2,6,7 zile-adica trecere peste 1000 in unele cazuri si adunare repetata.Evident,nu erau grele,dar totusi s-a depasit programa clasei a doua.Eu cred ca existau probleme ok in intervalul 0-1000.si cred ca le-ar trebui un premiu pentru oboseala -concurs dupa 4 ore de scoala,caldura etc.

Mergi la inceput

asta am inteles si eu, intr-un final:P, si ca era ceva cu "se aseaza" care era si din textul cu degetica :))) dar mai multe nu si nu.
iar Sofia mi-a zis ca nu era si matematica, LOL, poate n-a vazut subiectul? o chestionez eu azi. Oricum, era mega ametita. Cica au avut si test la mate. Dupa aia s-a dus la pian (cand a venit mi-a zis faza ca nu era mate ), si seara si-a mai scris si lectii.
de la mine sigur capata un premiu pt oboseala :)))

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

cica daca nu era cu patratele nu si-a dat seama ca trebuie sa-mi spuna ca era matematica:))))))
plus ca a gresit la aia cu randunelele care fac 6 minute de la un stalp la altul impreuna, cat fac separat?
la chestia cu taiat ce nu trebuie doamna lor le-a spus ca era f f interpretabil, ca unele erau substantive si altele adjective(sau asa ceva) si ei inca nu au invatat, ca erau mai multe variante de a exclude.
era ceva cu zapada, frig, stralucitor, caldura si inca ceva si sofia a exclus Caldura, doaman zicea ca se putea si Straluctior etc etc.
ma rog, vb din auzite, cica doamna lor are subiectele, daca voi ati pus mana pe ele le-as vrea si eu.
rezultate nu le-a dat inca.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

N-am subiectele,oricum fiica-mea e pe cont propriu ca se descurca ea .Dar sa stii ca si ea mi-a spus ca asta cu taiatul cuvintelor i s-a parut dificil,mi-e teama ca cine le-a facut nu preda la clasa a doua.
Rezultate nu avem din cauza ca merg in alta parte la corectat.O tampenie,pentru ca oricum daca in unele scoli si-au adus contributia si inv la lucrari,cum se mai intampla pe la diverse concursuri,,degeaba se corecteaza in alta parte pentru ca doar se mimeaza corectitudine.Corect ar fi fost ca toti calificatii sa mearga sa dea intr-o scoala,conditii egale,sanse egale.
In fine,o noua experienta legata de calificare-gen olimpiade si de multidisciplin.

Mergi la inceput

da, f aiurea asta ca nu se da in acelasi loc proba finala.

mai ce ma enerveaza asta cu "ajutorul".
La Sofia nu numai ca nu se concepe asa ceva, da ii mai grabea: haideti mai repede ca trebuie sa vine cei mari la ore"

fetita ta imi aminteste de mine cand eram mica, eram si eu destul de pe faza, ai mei stiau sigur ca ma orientez si nu scap nimica:)) Sofia e muuuuult mai artista, asta ca sa fiu draguta cu copilul propriu:P

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput