Strugurasi de Sept-Oct 2011 (55)
Raspunsuri - Pagina 20
racheel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluca050 Neata fetelor, Va transmit multi pupici dupa o absenta mai lunga. E greu cu constructiile la casa, serviciu, ...... nu mai e timp de nimic. Cele care aveti RH-ul negativ v-ati gandit daca faceti vaccinul la 28 de saptatamani? Eu nu stiu cum sa procedez pentru ca e cam scump iar in perioada asta nu stau excelent financiar. Nu am mai avut nasteri, avorturi, ... mi-am facut dozarea de anticorpi si e ok. Am intrebat doctora si mi-a spus ca nu e oblogatoriu dar e bine sa-l fac. 22+ |
Buna fetelor gravidutelor

Raluca si eu si Jade facem vaccinul dupa ce nastem.La cea de-a doua sarcina se face la 28 de saptamani

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
23+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
oanaiasi spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui oana_s
de data asta eu bag cezariana Oana mami de Mara 11.08.2004 si 17+ cu ![]() Noi |
Si eu tot cu liniuta sunt !
Oana
21+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o
sanatoasa si la termen!
athosik spune:
Fetele va imbratisez cu mult drag (poate ma incalzesc si eu putin ... pt k este foarte frig ... 11 grade BRRRRRRRRR) si vorbim mai incolo cand o sa pun poza sau pozele cu burtik pe yahoo.
Sa aveti grija de voi ... eu incerc sa nu inghet pana acasa!!!
25+ cu robert-mihai 
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!
oanaiasi spune:
| citat din mesajul lui athosik Fetele va imbratisez cu mult drag (poate ma incalzesc si eu putin ... pt k este foarte frig ... 11 grade BRRRRRRRRR) si vorbim mai incolo cand o sa pun poza sau pozele cu burtik pe yahoo. Sa aveti grija de voi ... eu incerc sa nu inghet pana acasa!!! 25+ cu robert-mihai ![]() Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!! |
Va
si eu . Maine nu o sa fiu cu voi pe DC . mi-am luat liber de la munca pentru morfologie. Seara sper sa intru un pic cu vesti. Tineti-mi pumnii!
Oana
21+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o
sanatoasa si la termen!
seidana spune:
deci.. am ajuns acasa..am mancat 3 covrigi
, am citit ce ati scris .. ma bag la casuta noua.. si apoi raspund...
24+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
racheel spune:
| citat din mesajul lui JadeJador am schimbat si eu semnatura azi eco morfo mai am si eu una sapt viitoare mai fetelor , dimineata am descoperit ca mi s a ingrasat dansa e carnoasa si umflata ,da pe afara ca sa zic asa , voi ati patit o ? _ 22 + |
Eu am vrut sa va intreb dar mi-a fost rusinica
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
23+ cu
Anastasia-Maria
didianana spune:
Si eu am patit-o cu .... la prima sarcina, si cred ca iar "creste"..Da e rau ca noi prindem vara, si pe caldura asta o sa fie deranjant..Trebuie sa imi iau pudra, sa ma pregatesc ![]()
19+ si mamica fericita de
3+ anisori
racheel spune:
| citat din mesajul lui JadeJador racheel pe unde umbli ? treci la apel _ 22 + |
prezent

Am fost la tara si azi la spital pentru concediu
23+ cu
Anastasia-Maria
oana_s spune:
| citat din mesajul lui oanaiasi Si eu tot cu liniuta sunt ! Oana 21+ Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen! |
ca vrei tu sau trebuie?
Oana mami de
Mara 11.08.2004 si
17+ cu 
Noi