Strugurasi de Sept-Oct 2011 (55)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Dbunny.. nici eu nu stiu f multe cum se prind cum se intorc etc.. am gasit la pachet cu 5 buc, undeva la 260 lei.. iti trebuie cam 10-15 buc lejer deci da cam 200 E, insa practi in 4-5 luni ti-ai scos banii... Eu insa ma mai documentez.. acu incerc sa vb cu cineva sa imi aduca pampersi ( ma rog nu marca si utilitatea), sin germania.. ma gandesc daca eu am facut buba de la all days.. bebi ce va face de la pampersul cu plasticaraie pe el? tot o sa se opareasca.. ... si daca imi aduc din germania sa fiu cat de cat mai sigura la calitate.. poate si la pret e mai bine nu ma mai complic cu spalat scutece..

24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

JAde... am salvat poza pe calc, am intors-o si am pus-o la loc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Si eu m-am apucat din nou de crosetat Aproape am terminat o bluzita pentru frumushica mea, sa o poarte la iarna. Ma ajuta sa nu o iau razna cu atatea ganduri negre .
Lore , mama imi spusese si mie de pampersii lavabili, dar asa arata? ca in link?

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Buna fetelor

Am facut eco acum o saptamana, totul e ok cu bebe, avea 145 g, i-am vazut putza, i-am vazut f clar o manuta, a si pozat-o (n-a fost morfo, aia abia in 27 iunie).

Vreau sa va intreb, ma doare pe "sub burta", n-am sangerari, nu e durere in adevaratul sens al cuvantului, e asa o presiune, ca si cum "cade burta" nu stiu cum sa explic. M-am cam speriat, ma duc azi la dr sa vad ce zice. Voi ati patit, ca la fie-mea nu-mi aduc aminte.

Apoi am niste stari f naspa, asa ca de lesin, ametesc...si obosesc ingrozitor. Hemoglobina a iesit ok, dar sideremia mica, de-aia oi fi asa?

Fetele care luati fier, de care sa iau sa nu-mi dea starile alea rele de greata sau durere de stomac?

Eu masa de infasat nu am avut, nu mi-a lipsit si nici n-o sa iau.

Oana mami de Mara 11.08.2004 si 17+ cu

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

JAde... am salvat poza pe calc, am intors-o si am pus-o la loc..

off , pai eu le am intoarse bine in calcu
nu stiu de ce le pune asa

_

22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:

Dbunny.. nici eu nu stiu f multe cum se prind cum se intorc etc.. am gasit la pachet cu 5 buc, undeva la 260 lei.. iti trebuie cam 10-15 buc lejer deci da cam 200 E, insa practi in 4-5 luni ti-ai scos banii... Eu insa ma mai documentez.. acu incerc sa vb cu cineva sa imi aduca pampersi ( ma rog nu marca si utilitatea), sin germania.. ma gandesc daca eu am facut buba de la all days.. bebi ce va face de la pampersul cu plasticaraie pe el? tot o sa se opareasca.. ... si daca imi aduc din germania sa fiu cat de cat mai sigura la calitate.. poate si la pret e mai bine nu ma mai complic cu spalat scutece..

Seidana , pampersii sunt larguti nu bagati in fund cum purtam noi all days pe tanga...eu zic ca sunt ok !

Oana 21+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Hayat_Kh: ce frumos sa crosetezi :) sa ne arati si nou ce iese

23+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Citat:

Seidana , pampersii sunt larguti nu bagati in fund cum purtam noi all days pe tanga...eu zic ca sunt ok !

Oana 21+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

eu nu mai port tanga de cativa ani buni 3 ani sigur numai boxeri sau brazilieni, sau vara din aia pe jumate de buca .. si nepotica se oparea de la pampers.. nu mai tin minte ce marca folosea tre sa ma documentez...

HAYAT.. nu vad eu bine sau nu esti in listuta..? nu ne dai datele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

anca tu te pricepi de unde pot intoarce pozele ?

_

22 +

Mergi la inceput

jade in legatura cu pozele.. nu stiu ce sa zic.. nu sunt ashe de desteapta cu grupu.., desi in general sclipesc

Mergi la inceput