Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (20)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Normanel

dragi burtici , asa cum am prevazut ,nu pot sa stau departe de voi si chiar de nu scriu nimic , va citesc saptaminal.
Imi pare nespus de rau de vestile triste din ultima vreme many bani , roxycod ,mariela...si sunt alaturi de voi.Sa va ajute DD sa treceti cu bine peste experienta asta teribil de dureroasa. Stiu, cu cit sarcina e mai mare cu atit durerea e mai cumplita. Doar timpul vindeca . astept sa ne intilnim la odiseea de primavara.
Eu mi-am revenit , desigur tot am ramas cu un nod amar .Iar grijile si emotiile banuiesc ,vor fi inzecit mai mari la o a doua sarcina .
acum la prima experienta de sarcina in viata mea , am crezut ca woow tot ce poate fi mai greu e sa ramai insarcinata si cum asta s-a intimplat ..ma si vedeam cu bb in brate fara nici o alta problema. dar uite ca nu e deloc asa. si viata mi-a mai oferit din pacate ,o lectie dura si taioasa.

Asa ce ma bucur cand vad ca ne mai saluta burticile prietene. Pt. ca stiu ce se simte, am trecut si eu prin starile astea ... adica sa citesc cu drag postari ale unui grup din care am fost exclusa de soarta. Da' asa e viata!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Wow, Corina, ce putin mai ai! Te astept cu vestile bune.
Eu o sa fac dublul test la 12 saptamani si 6 zile, pe 3 iunie, mai am ceva de asteptat, dar trece timpul asa de repede... deja avem 10 saptamani
Greturi si eu am zilnic. Saptamana trecuta ma mai lasasera putin, insa azi si ieri mi-a fost rau toata ziua... Bine ca nu vomit, doar mi-e greata

Cu ajutorul lui DD sunt 10+

ela's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Normanel spune:

draga miereamara..am o intrebare ptr tine. tocmai am comandat din romania un set de medicamente (duphaston, arefam ,no-spa ) pe vreo 3 luni-5 luni. insa noua regula la posta romana in ceea ce priveste coletele spre U.S. ,e sa nu depaseasca 450 g. Si oricum am auzit ca il deschid atunci la posta si nu accepta nicicum medicamente .
mai stiu de ups sau fedex...cum crezi ca ar fi mai bine sa fac incit pachetul sa ajunga ok fara sa fie verificat ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

buna seara fetelor!
vin si eu dupa o absenta motivata de 2 zile.
O sa va dau detalii in postul urmator, acum vreau doar sa imi exprim regretele pentru Maryela, sa iti dea D-zeu multa putere.

diana 8+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Normanel, nu stiu ce sa iti spun...mama mi-a trimis medicamente anul trecut, nu stiu daca era inca in vigoare noua lege, dar ea nu a declarat ca pachetul contine medicamente. A ajuns cam in 10 zile si era destul de greut (de fapt mi-a trimis de doua ori si ambele au ajuns fara probleme).

Nu cred sau nu stiu sa mai exista alta optiune in afara de posta romana, sau daca este ceva gen fedex cred ca este f f scump. O sa ma interesez si eu, daca aflu ceva iti trimit un mesaj privat.

Te pup si ma bucur ca privesti cu optimism inainte!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 12+

Mergi la inceput

Si asa cum am promis: ieri a fost ziua lui Stefan, asa ca am avut musafiri, vineri seara am fost la verisoara mea ( a fost ziua ei), iar vineri peste zi m-am pregatit pentru musafirii de sambata. Azi am fost pe la tara la strabunicii lui Stefan sa le ducem si lor tort, asa ca doar mai devreme am reusit sa ajung la calculator si sa citesc ce ati mai scris. O sa pun si poza cu puiutul si tortul pe contul comun.
Pentru acatist, va rog sa ma treceti si pe mine: Diana Laura si Ianis Stefan.
Data nasterii o sa o trec eu imediat in lista. Btw, firicelam bagat de seama ca sunt mai mare cu o zi decat tine
Carola, felicitari pentru caruciorul albastru.
Am vazut ca ati vorbit despre nasteri. Si eu sunt pro nastere normala, insa pe la 5 luni mi-a zis doctorita sa imi iau gandul de la asa ceva, intrucat am dioptrii mari si nu vrea sa risc o deteriorare foarte mare a ochilor din cauza efortului, sau mai rau. Asa ca am facut cezariana. Si la bebe 2 va fi la fel, deci eu linistita imi pot pune DPN la 39 de saptamani, prin 13 dec. Asta daca nu vrea sa grabeasca bb si sa vina la 38 de saptamani Dar la mine la cezariana (am facut anestezie rahidiana), dupa ce l-au scos pe bebe l-au infasat si mi l-a dat sa il vad si sa il pup, si abia apoi l-au dus la neonato si pe mine la terapie.

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

M-am uitat un pic peste lista cu aniversari...santem cateva din 1979...cred ca cele mai multe.

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVERYTHING11 spune:

pentru toata odiseea noastra!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

multumesc, Diana!

la multi ani pentru pustiul tau!

14+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VargaSilvia spune:

Buna Roxana,
mersi mult de mesaj am sa incerc sa scriu mai multe mesaje dar sunt ff ocupata si mai ales ca imi este asa de rau dupa ce vin de la servici nu mai am chef de nimic, de exemplu ieri mi-a fost rau de dimineata si pana seara pana ce m-am pus la somn si intruna am vomitat pana dupa masa nu am mancat nimic si la pranz am incercat sa mananc ceva dar dupa 10 minute am dat tot afara si ea asa m-am chinut ieri si pe deasupra imi este si amar in gura si astazi dimineata nici bine nu m-am trezit ca iar am vomitat am ajuns cumva la servici dar nu ma simt nici acum bine am mai vomitat cand am ajuns la servici si cred ca ziua de astazi imi va fi grea.
O zi buna si te pup

Silvia, 8 saptamani

Mergi la inceput