conjunctivita

conjunctivita | Autor: andreyutzu

Link direct la acest mesaj

buna de cateva saptamani lui andrei ii curge secretie galbuie din ochisor,am mers lamedic si nea prescris FUCITALMIC GEL am urmat tratamentul 10 zile dar nu n-a trecut,am mers din nou la medic si ne-a prescris un antibiotic 1 pic la 6ore asteptam rezultate.ore sa fie conjunctivita?javascript:insertsmilie('')

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Medicul care ti-a prescris picaturile nu ti-a zis ce are copilul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutzu spune:

prima data a zis k este de la curent noi fusesem la tara,a doua oara a zis k este conjunctivita.vroiam sa stiu si alte pareri de la mamici care s-au confruntat cu asa ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie.C spune:

Andreyutzu, nu te supara pe mine, dar nu cred ca o sa gasesti un raspuns care sa ne multumeasca aici. Doar medicul oftalmolog poate decide ce are puiul tau. Al meu pui, avea inca de cand s-a nascut o astfel de secretie, in maternitate am intrebat si mi s-a raspuns: " asa au nou-nascutii", fapt care nu m-a multumit si am ajuns la medic, care ne-a prescris picaturi si lapte de san in ochisorul lui bebe + sters ochisorul cu ser fiziologic. Cunosc alte cazuri care au ajuns tarziu cu piticii la medic si au fost certati aspru pentru ca puneau in pericol vederea copilului. Mergi la alt medic, daca cel pe care l-ai vizitat nu te-a lamurit si daca nici tratamentul nu-si face efectul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutzu spune:

asa ma gandeam si eu sa consult un oftalmolog pt linistea mea si pt sanatatea copilului

Mergi la inceput