Trezitul noaptea pt.mancare

Trezitul noaptea pt.mancare | Autor: corinaelena

Link direct la acest mesaj

Fetita mea se trezeste noaptea din 2 in 2 ore sa manince.Este normal sau nu se mai satura cu laptele de la san?Precizez ca are deja 3 luni si jumatate.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia_2803 spune:

Din 2 in 2 ore? Este foarte des.Eu cand Laura avea 3 luni si jumatate am inceput sa-i dau papica pt .Incearca sa-i dai cereale cu laptic(lapte praf sau daca poti stoarce cu lapte de la san).Daca crezi ca e prea devreme,nu cred ca ai alta solutie decat sa te trezesti sa-i dai titi.Cu cat copilul suge mai mult cu atat mai mult lapte vei avea.Daca ii bagi lapte praf in completare,s-ar putea sa pierzi laptele pe care-l ai.Cel puti asa m-au invatat asistentele pe mine aici.Fiind singura si neavand cui sa cer sfaturi,am ascultat de ele.Am alaptat-o 8 luni pe fetita mea dar chiar si la 8 luni se mai trezea noaptea sa pape.Asa ca am renuntat,pur si simplu nu mai suportam

Claudia&Laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligiacobalt spune:

Buna
Nici eu nu mai stiu ce sa zic.Fetita mea face 4 luni peste o sapt si de acu o sapt pediatra mi-a zis sa nu ii mai mancare noaptea sa ii dau ceai in loc de manacare , ceai tei+chimen+anason indulcit cu zahar.Fac asta de o sapt si se trezeste saraca la 3 cum era obisn sa manace la ora aia, ii dau ceai, adoarme la loc si dupa ora 4 se trezeste si tot scanceste , ii mai dau ceai dar degeaba, la 6 ii dau abia de manacare (lapte formula).Acum aud pareri si pareri: la carte spune sa nu ii mai dai lapte noaptea sa se odihneasca stomacul.A mea nu prea manaca bine in timpul zilei si macar noaptea mai manca ceva. Nu stiu ce sa mai zic Cel mai bine vorbesti cu pediatra
Sanatate
si Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Eu zic sa le dati sa suga noaptea daca le e foame pentru ca sint inca micuti. Cind or mai creste incercati sa opriti mesele noaptea cu ceai sau apa, dar mai bine ii dai lapte acum decit ceai indulcit. Copiii mei pina la 4 luni n-au baut ceai, ci numai lapte la sin si n-au avut nici colici.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Daca imi amintesc eu bine din ce-am citit...laptele matern se digera mai repede decat cel praf. Sau poate micuta ta papa repede, cu pofta si oboseste...eventual adoarme (asta numai tu stii) apoi i se face iar fomica. Oricum mi se pare normal sa-i dai sa pape daca ii este foame, chiar daca se intampla la 2 ore...
Stiu ca s-ar putea sa par nebuna, dar eu ii dau baietelului meu (are tot 3 luni si 1/2) si noaptea sa manance...in sensul ca papa in somn si eructeaza tot in somn. Dar la noi e poveste luuunga, pt ca in prima luna eu m-am incapatanat sa-l tin numai pe laptele meu...iar el nu a luat prea bine in greutate. Si-acum, cand am trecut pe formula pt ca nu mai am lapte, incercam sa recuperam.Oricum, esti cu adevarat norocoasa pt ca o mai poti alapta.

Corina, si inca ceva! Poate are o perioada mai buna si are pofta de mancare mai mare. Ramane ca tu sa-i urmaresti cresterea in greutate si sa-ti dai seama daca ii ajunge sau nu laptele tau.

Numai bine,

Alina si BB David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Mai corina da' inca e micuta! A mea manca la 4 ore noaptea, e drept, dar a papat lapte praf care e mult mai consistent. Daca tu crezi ca nu mai rezisti da-i completare cu lapte praf, insa eu cred ca e prea devreme pt ceaiuri si alte chestii. Tu faci insa cum crezi. Oricum, sa stii ca si bebeii crescuti exclusiv cu lapte praf sunt sanatosi si voinici, si rezistenti la boli (am ex. in casa la mine, Andra in afara de niste raceli simple nu a avut nimic pana acum, febra doar 2 zile dar nu mare). Bafta si pupici!

Cristina, mamica cu burtoaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinaelena spune:

Mersi pt parerile voastre.Am incercat sa o pacalesc cu suzeta dar adoarme 5 min. si se trezeste.Ceai nu vrea sa bea deloc,nu suporta biberonul.
Corina si Sara(3luni si jumatate)

Mergi la inceput