Strugurasi de Sept-Oct 2011 (54)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

ma refeream la persoane care cer parola.
Eu propun schimbarea contului.
1-2 persoane care pot administra contul, parolele. Si parole trimise celor care au date informatii in agenda.

18+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

eu as zice sa schimbam si adresa si parola
iar adresa sa nu mai apara publica , o dam si pe ea tot prin pm

cu parola fetelor noi , da , NU mai sariti sa o dati imediat
intai sa ne cunoastem si noi mai bine , nu ?
iar cine da parola unei fete , sa tina minte cui ia dat o , si sa verifice in albume si daca in 3-4 zile nu a creat si a un album cu pozele ei , schimbam parola si gata

Asta sa fie o regula si pt noi cele care dam parola , sa avem grija sa verificam si daca persoana careia i am dat parola a pus poze

eu recunosc ca sunt cea mai zgarcita cu datul parolei

_

21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Neata si de la noi.

In legatura cu problemele voastre cu mail-ul, eu zic ca e cineva din interior. E foarte usor pt. oricine are adresa si parola sa schimbe orice pe acolo.
Bine ca eu nu le cunosc, asa ca ies din lista de suspecti

Cat despre pusul pozelor, fetele care sunt mai vechi pe acest forum, stiu ca au fost probleme din acest punct de vedere.
La odiseea zmeuricilor, unde e Robertelul, s-au primit comentarii obscene referitoare la pozele copiilor si mamicilor, fapt care a atras dupa sine stergerea multor albume.
Cine a patit la un moment dat asa ceva, se fereste sa mai puna poze oriunde, mai ales ca e clar in acest caz cineva care are acces la aceste conturi nu e chiar bine intentionat.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Rallu - mami de Robert si 20+
Sufletelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Jade, eu n-am dat-o nimanui.
Ma bag eu la facut cont nou. Asta o sa il sterg. Cele care mai aveti parola la ala cu yahoo, sa il stergeti si pe ala.
Pozele ma gandesc ca nu le voi muta. Cine vrea, isi pune iar pozele. Cine nu mai vrea, poate fi sigura ca sunt sterse.

18+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

JAde .. da poze ne mai pui ?

May.. aici iti dau dreptate cu eco...

Ar sa fie 3-4 fete cu parola .. fete vechi si cu experienta.. insa nu pputem gestiona daca o fata noua da sau nu parola mai departe..
Categoric mailul sa nu mai apara in listuta.. cine trebuie sa stie parola si mailul le va stii, cine nu ne intreaba pe forum...
Deocamdata propun sa dam adresa si parola fetelor cu poze si active... si de incredere, si eventual cine ne mai cere parola facem asa: sa ne trimita pozele care vrea sa le puna pe piccasa pe mailul comun de acolo ne ocupam sa le punem pe picassa.. si apoi primeste parola

23+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Neatza si de la mine ....

Vreau sa mi se stearga absolut toate pozele!!!!!Imi pare rau k se intampla din nou acest lucru ... dar este cel mai bine asa!!!!Nu inteleg cine si de ce se joaca cu nervii nostri dar ... asta este!!!!
Multumesc anticipat!!!

22+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancaroro

Jade, eu n-am dat-o nimanui.
Ma bag eu la facut cont nou. Asta o sa il sterg. Cele care mai aveti parola la ala cu yahoo, sa il stergeti si pe ala.
Pozele ma gandesc ca nu le voi muta. Cine vrea, isi pune iar pozele. Cine nu mai vrea, poate fi sigura ca sunt sterse.

18+

Bijuteriile mele

Anco pozele se pot salva pe calc si adauga iar.. am modificat si facut odata operatiuneea asta.. dar dureaza..

VRei sa te ajut la sters poze?

Si datele din mail sa nu le stergem abia dupa ce facem contul nou si le tranferam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Si daca eu nu fac album pe contul comun pt ca nu vreau, dar dau link catre poze de pe contul meu, cum am facut? Tot nu dati parola? Nici asa nu mi se pare corect, dar in fine
Eu m-am "lecuit" pt o perioada cu pozele la odiseea noastra

Va urez o zi faina!!! Aici e soare si fugim in parc, "fugim" mateforic vorbind, ca ma misc in reluare cu burdihanul la bord. Gata fug, gazulita si-a pus sandalele si ma asteapta la usa

de si20+

bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

seidana , daca parola o sa o avem doar noi , cele active sau vechi , da o sa mai pun , de voi nu imi frica

_

21 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

seidana , daca parola o sa o avem doar noi , cele active sau vechi , da o sa mai pun , de voi nu imi frica

_

21 +

ce ziceti de propunerea mea cu datul parolei dupa ce avem pozele celei care o cere?

Mergi la inceput