Strugurasi de Sept-Oct 2011 (54)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancaroro

loredana, o sa iei pentru 10 zile de medical vreo 1050 de ron net. Si 1090 pe 5 zile. Aproximativ. Sper ca am calculat bine. Neuronul....

18+

Bijuteriile mele

anca adica e mai convenabil sa iei 10 zile decat numai 5 zile ca diferenta nu e f mare?

Citat:
citat din mesajul lui seidana
lore nu ai reusi sa obtii conc medical cu 100 %? eu in luna aprilie am cu 40 lei mai mult net pt 5 zile de conc medical platit la 100, incearca o sapt cu 100 una cu 75.. probabil se compenseaza diferentele

dar oare cate zile poate sa imi dea doctorul concediu cu 100%? trebuie sa imi treaca un cod anume pt concediu 100%? mi-l poate elibera concediul acesta si medicul obsterician sau numai ala de familie? ma scuzati fetelor ca sunt asa dezinformata si va sacai la cap......

Lori 25+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

Citat:
citat din mesajul lui ancaroro

loredana, o sa iei pentru 10 zile de medical vreo 1050 de ron net. Si 1090 pe 5 zile. Aproximativ. Sper ca am calculat bine. Neuronul....

18+

Bijuteriile mele

anca adica e mai convenabil sa iei 10 zile decat numai 5 zile ca diferenta nu e f mare?

Citat:
citat din mesajul lui seidana
lore nu ai reusi sa obtii conc medical cu 100 %? eu in luna aprilie am cu 40 lei mai mult net pt 5 zile de conc medical platit la 100, incearca o sapt cu 100 una cu 75.. probabil se compenseaza diferentele

dar oare cate zile poate sa imi dea doctorul concediu cu 100%? trebuie sa imi treaca un cod anume pt concediu 100%? mi-l poate elibera concediul acesta si medicul obsterician sau numai ala de familie? ma scuzati fetelor ca sunt asa dezinformata si va sacai la cap......

Lori 25+ fericita cu Mara

Lore ti-l da medicul de familie.. insa se da pe maximul 5 zile.. me concediu medical pt urgente medico chirurgicale.. cred ca , codul e 01..
Pe mine poti sa ma bati cat vrei daca stiu raspund da nu nu.. daca pot sa te ajut cu drag

hai ca fac casuta noua.. de weekend..

23+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sept-Oct2011 spune:

casuta de weekend

Mergi la inceput