Strugurasi de Sept-Oct 2011 (54)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Fetele va pup si va doresc un wekend plin cu soare!!!!
Luni cand revin o sa promit sa citesc tot ca sa vad cum ramane cu contul comun .... parca era ceva de yahoo........
Sa aveti grija de voi si de micul locatar din burtik!!!!

22+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

eu incercam sa va aduc cu japca pe forumul meu, care-i tot public :P

anyway, eu mai stau cu yahoo-ul, mai vedem mai incolo daca ma apuca iar cheful sa-mi arat moaca :D

19+ cu

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Seidana, de mutat cu discutiile acolo e mai greu, nu e un sistem practic pentru asa ceva. E ft util pentru a imparti informatiile. De ex daca se trimite un mail pe adresa grupului, primeste toata lumea. Dar nu e facut pentru discutii, nu e forum.

18+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

eu am dat click dar sincer n am inteles ce tre sa fac

_

21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Acuma stiu cum e cu grupurile.. cand eram in faculta aveam grup.. trimitea cineva un mail primeam toate...sau toti... dar mai mult de atata nu stiu

23+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Jade, dai click pe butonul ala albastru cu JOIN GROUP.
Si iti cere sa te loghezi cu contul de yahoo. Cred ca toata lumea are cont de yahoo.
Am setat deja ca nu se vad adresele de email, asa ca...

18+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

may , pe mine m ai facut curioasa
trimite mi si mie mail

_

21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

may , pe mine m ai facut curioasa
trimite mi si mie mail

_

21 +

may da si la mine un pm

23+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

feteleeeee....habar nu am ce ziceti voi ca s-a intamplat iarasi cu picasa asta...am inteels c aacum nu mai sunt poze, fac si eu cum faceti voi,doar sa imi spuneti ce ati hotarat ( da' io nu crez ca totusi cineva face d'astea relele cu noi )

cine zicea ca se msite rau de la elevit sau fier???parca ,de cand am inceput sa le iau,ma apuca niste ameteli...s-a mai intamplat cuiva?
si mai era cineva care spunea ca bea multe ceaiuri pe zi,adik ce fel de ceaiuri, orice? m-am hotarat sa am mai multa grija de bebe si mai putina grija pt ceilalti,na ca ma fac si eu rea

Zubi, mami23+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui zubi

feteleeeee....habar nu am ce ziceti voi ca s-a intamplat iarasi cu picasa asta...am inteels c aacum nu mai sunt poze, fac si eu cum faceti voi,doar sa imi spuneti ce ati hotarat ( da' io nu crez ca totusi cineva face d'astea relele cu noi )

cine zicea ca se msite rau de la elevit sau fier???parca ,de cand am inceput sa le iau,ma apuca niste ameteli...s-a mai intamplat cuiva?
si mai era cineva care spunea ca bea multe ceaiuri pe zi,adik ce fel de ceaiuri, orice? m-am hotarat sa am mai multa grija de bebe si mai putina grija pt ceilalti,na ca ma fac si eu rea

Zubi, mami23+ cu
minunea mea

Si-a revenit Zubi! Bravo fetita!

Oana 20+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput