Comanda online de Chamomilla?
Buna fetelor, va rog sa ma ajutati, daca puteti..De cateva saptamani caut Chamomilla pt copilul meu caruia ii erup dintii si are dureri ff mari..si nu am gasit la mine in oras..si nici pe net nu stiu unde sa mai caut..daca aveti idee de un site unde gasesc sa comand online as fi ff recunoscatoare..alta solutie nu am...
Raspunsuri
JARMO spune:
Chamomilla aceasta este musetelul nostru romanesc ; mergi in piata la tarani si intraba sau la plafar ( in cazul in care ai omis sa mergi) !
oana_lex82 spune:
Stiu ce e Chamomilla, dar n-am nevoie de musetel k am planta acasa pt ceai..ci de capsulele alea care se dau la copil pt durerea de dinti....
abramburika spune:
Cred ca se refera la fiolele homeopate www.farmaself.it/shop/prodotti-naturali-ed-omeopatici/282-boiron-camilia.html" target="_blank">Camilia, de la Boiron. Daca e vb de dinti.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
Angie.C spune:
Oana, daca doresti, ti le pot cumpara eu si ti le trimit..insa, abia maine ma voi duce la farmacia unde se gasesc. Ti le voi pune prin curier rapid ca sa ajunga repede..Ultima oara cand am cumparat eu, erau 6 sau 7 lei, nu mai retin. Daca doresti sa procedem asa, anunta-ma si te ajut cu placere.
oana_lex82 spune:
Angie ce bine ar fi daca faci gestul asta pt mine...sigur ca vreau, nu-i neaparat maine pt ca e sambata si oricum nu cred ca gasesti cum sa le trimiti..poti si saptamana viitoare...Offf ce mult iti multumesc si sper sa iti pot fi si eu vreodata de ajutor..daca e iti las adresa mea pe PM...
abramburika spune:
Poti intreba si la farmaciile din Focsani. Pana acum n-ai gasit pt. ca nu cautai produsul corect. Poate il gasesti si pe-acolo ...
oana_lex82 spune:
Buna Abramburika, nu e ceea ce caut ceea ce zici tu, eu caut niste capsule homeopate nu fiole...si asa se numesc Chamomilla! Ms oricum pt interes!
abramburika spune:
Ba e ceea ce cauti .
Sunt fiole de plastic, tip cele cu ser fiziologic. E un produs homeopat pt. durerile de dinti ale bebelusilor. SI se cheama asa. Poate Angi sa confirme ca vb despre acelasi produs. Iti spun sigur pt. ca am folosit si noi (cu succes, printre altele) si pt. ca multe fete de la odiseea mea au comandat acest produs.
Tu ai vazut sau numai ai auzit despre ce e vorba? Ca m-as mira sa fie alt produs atat de asemanator ca si nume si caracteristici.
Ela2001 spune:
Unde gasesc in Bucuresti medicamentul homeopat Camilia de la Boiron?
Baietelul meu de prin ianuarie se tot trezeste noaptea si banuiesc ca din cauza caninilor care n-au iesit toti.