Aspirante optimiste>20ani(685)Felicitari elenusht!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Alina, cate zile ai de la injectia pt ovulatie? Nu cumva poti sa faci un test de sange?
Ah si inca o intrebare, cum ti-a depistat ca trebuie facuta injectia, numai eco sau si cu analize de sange?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaR spune:

Imi permiteti sa ma alatur si eu grupului vostru? Acum dupa o operatie de chist hemoragic care facea ravagii am lasat AC, dar spre necajirea mea am racit jos. fac tratament si sper cat de curand sa vina 2x[bibe.
Sper sa ma lase raceala jos mai repede ca prea ma doare burtica. La consult mi s-a spus ca tropita dreapta e inflamata

Doamne ajuta la toate fetele care se chinuie sa faca sa vina si cu multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Alina, cate zile ai de la injectia pt ovulatie? Nu cumva poti sa faci un test de sange?
Ah si inca o intrebare, cum ti-a depistat ca trebuie facuta injectia, numai eco sau si cu analize de sange?

Am 10 zile de la Pregnyl. Am facut eco in ziua 3 si ziua 8, in ziua 8 aveam un folicul de 20mm, si tot in aceste zile am facut dozari hormonale de estradiol, in ziua 3 era 315 si in ziua 8, 160.
Nu stiu daca sa fac un test de sange ca stau cam prost cu banii. Daca nu se prinde luna asta ma astepta hsg si spermograma si nu as vrea sa mai cheltui aiurea....
A...si secretia este maronie nu stiu ce sa mai cred, o fi de la Duphaston?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

EllaR bine ai venit!Sedere placuta iti doresc si cat mai scurta..sa treci repede repede la odisee!Scrie 10 mesaje ca sa treci de moderare.
Dupa 3 luni de CM la 27 de zile a venit si luna cu 24 asa ca declar z3 la mine.Alta luna alte sperante dar parca ma desumflu din ce in ce mai tare.Am sa incerc cu tb de luna asta,am sa ma documentez sa vad cum trebuie facut si am sa incerc si asa sa vedem..
O saptamana frumoasa va doresc fetelor!

Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

CAPITOL NOU

_

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput