Aspirante optimiste>20ani(685)Felicitari elenusht!
Raspunsuri - Pagina 13
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bellasamoyed buna fetele ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ieri nu v-am vizitat ca nu am avut chef sa intru pe net. nici nu am deschis calc m-am ciondanit cu sotu din cauza soacrei...firar ea sa fie. si-a luat in ultimul timp niste fitze de iti vine sa ii dai cu ceva in cap...nu stiu cine a facut-o sa se simta atat de doamna. vezi doamne e suparata pe mine ca nu o sun si ii baga lu al meu in cap toate cacaturile. ieri ne-am intalnit ca trb sa mergem la notar, bai fetelor daca ati fii vazut-o ce fata avea si era pe silent...ma intrebat 3 cacaturi si astepta sa o bag eu in seama. pai si eu cu caracterul meu cand te vad ca esti basinos te mai si astepti sa port conversatii cu tine? da si dupa ce o lasam ac da-i si ceartate cu barbatu pt masa...mama deci imi venea sa o jupoi al meu era plecat, normal ca nu l-am sunat nu nimic....cand vine ac ma durea capul de muream si ma luaseara niste crampe de am zis ca nu e adev.saracu venise cu o pizza ca stie ca mai tot timpul mi-e pofta de pizza si din iubi nu ma mai scos...a stat cu mine mi-a facut masaj la tample si-a dat seama ca din cauza lui mi-a fost rau...cred ca mai avea un pic si pangea de nervi ca ma suparat si ca mi-erau. hai ca m-am lungit....da si asa cu soacramea, doamne ce soacra doamna am de nu ati mai vazut Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +12samburelul meu |
hihi
lasa Bella ca toate trec
spre exemplu ieri iar au venit socrii la noi
de la pt neamt
si am un 'feeling' ca or sa tot vina
iar tambalau
iar ma ia depresia
iar n-am loc sa fac nimic
ehhhhh
aia e....
lorena_86 spune:
moni, dar de ce vin asa de des?
au treaba in bucuresti sau e doar un pretext?![]()
poate vor sa vada cum le ingrijesti copilul?![]()

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lucianamoga spune:
Fetelor va multmesc pentru sfaturi si incurajari 

(v-as numi pe fiecare dar nu ma pot concentra , sa nu va suparati)
Va doresc un weekend placut 
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui lorena_86 moni, dar de ce vin asa de des? au treaba in bucuresti sau e doar un pretext? poate vor sa vada cum le ingrijesti copilul? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
pai vin ca urmeaza sa ne lansam pe piata cu sapunuri 100% naturale, pe care le fac ei la pt neamt, in laborator propriu
si a iesit buletinul de analize, plus ca avem si targuri, si ei acum sunt la targ
apropos (scuzati off topic) - daca stii un doctor dermatolog care sa poata aviza dermatologic sapunurile ar fi extraordinar...ma gandesc ca esti in bransa
lorena_86 spune:
moni am o cunostiinta medic dermatolog dar e rezidenta
o sa ma interesez dar am impresia ca pt asta e nevoie de multe studii in loboratoare du doar de dr

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui lorena_86 moni am o cunostiinta medic dermatolog dar e rezidenta o sa ma interesez dar am impresia ca pt asta e nevoie de multe studii in loboratoare du doar de dr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
dada, trebuie sa aiba nush' ce atestate....
daca are asa ceva ma interesez si eu exact si poate ne faci legatura cu ea
lorena_86 spune:
dar e din sibiu![]()
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui lorena_86 dar e din sibiu ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
cred ca nu conteaza :)
lorena_86 spune:
ok
atunci vb cu ea si iti spun pe mess
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
bellasamoyed spune:
fetelor asa a fost si la mine in luna in care nu am sperat atunci au aparut 2 liniute
doamne de cand cu odiseea parca mai rau o iau razna....sunt atate fete care si-au pierdut bebei
....nu imi vine sa cred, e deprimant.
am niste emotii pt data de 19 cand mergem la eco...oricum parca nu mai trece timpul, sa vina odata si sa fie totul bine.
acum vb mamei bai esti nebuna ce iti faci atatea ganduri, esti tanara sanatoasa bine merci de ce s-ar intampla ceva rau. cica atrag raul...si are dreptate.vb ei cand eram gravida cu tine nu am facut nici o ecografie si nici vit nu am luat si uite cat de mare esti![]()
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+12
samburelul meu