Aspirante optimiste>20ani(685)Felicitari elenusht!
Raspunsuri - Pagina 11
gabyv spune:
Alina
poate sunt semne bune!!!
Nimic special la mine...
Insa de la duphaston am simtit si eu sanii mariti si sensibili la atingere. Eu am 36,6 temp. Dar nu am luat duphaston dupa ovulatie.
Ies,
revin pe dupa-masa.
alina_loca spune:
Vad ca la prospectul Duphastonului scrie clar ca nu influenteaza curba temp...
Oricum este prima data cand imi iau temp bazala, asta inseamna ca poate sa-mi joace feste.
camcris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monique77 deci tre' sa fac: cultura col uterin cu antibiograma dupa caz cultura secretii vaginala cu antibiograma dupa caz Da? ![]() |
neata fetle
da asa este, tinem pumnii sa vii cu vesti bune
am o colega care azi a facut HSG la giulesti nu a avut nici o durere si totul este OK, problema este ca nu ramane, mai are 2 copii din prima castorie dar acum bb se lasa asteptat, asa ca zic si io ca voi ca stresul este cel mai mare dusman al nostru

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
bellasamoyed spune:
buna fetele

ieri nu v-am vizitat ca nu am avut chef sa intru pe net. nici nu am deschis calc![]()
m-am ciondanit cu sotu din cauza soacrei...firar ea sa fie. si-a luat in ultimul timp niste fitze de iti vine sa ii dai cu ceva in cap...nu stiu cine a facut-o sa se simta atat de doamna.
vezi doamne e suparata pe mine ca nu o sun si ii baga lu al meu in cap toate cacaturile. ieri ne-am intalnit ca trb sa mergem la notar, bai fetelor daca ati fii vazut-o ce fata avea si era pe silent...ma intrebat 3 cacaturi si astepta sa o bag eu in seama. pai si eu cu caracterul meu cand te vad ca esti basinos te mai si astepti sa port conversatii cu tine?
da si dupa ce o lasam ac da-i si ceartate cu barbatu pt masa...mama deci imi venea sa o jupoi
....saracu era si el stresat si normal daca masa stiu eu ce ia mai zis cand se mai duce pe la ea iti dai seama ce taraboi...ajung acasa, si normal ma pun pe bocit ca fix aia imi trb mie...da plangeam de oftica ca se baga cotoroanta intre noi.
al meu era plecat, normal ca nu l-am sunat nu nimic....cand vine ac ma durea capul de muream si ma luaseara niste crampe de am zis ca nu e adev.saracu venise cu o pizza ca stie ca mai tot timpul mi-e pofta de pizza si din iubi nu ma mai scos...a stat cu mine mi-a facut masaj la tample si-a dat seama ca din cauza lui mi-a fost rau...cred ca mai avea un pic si pangea de nervi ca ma suparat si ca mi-erau.
hai ca m-am lungit....da si asa cu soacramea, doamne ce soacra doamna am de nu ati mai vazut![]()
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+12
samburelul meu
camcris spune:
bella lsa-o in colo de socra nu mai pune la suflet vrei sa-i faci rau lui bb, zii sotului sa nu-ti mai spuna nimic de ea ca doar nu va creste ea pe voi, sunteti cu treaba voastra las-o in aerele ei ca nu i le mai scoate nimeni la varsta asta, sincer tu crezi ca merita sa te certi cu al tau si sa-ti faci rau din cauza ei?

bellasamoyed spune:
pai stiu ca nu merita da pana mea nu pot sa tac...si al meu normal tine cu masa, i-am mai zis eu pt mine familia inseamna eu tu si copilu...nu mama, maicata si asa mai departe. noi suntem cei mai imp, asta nu inseamna sa rupem leg cu fam da nici asa bot in bot toata ziua si culmea sa o mai si lase pe masa sa ii bage in cap toate tampeniile.
da lasa ca peste 6 luni va aveaa un soc socrela, cand va vedea copilul lui fisu cu taraita. plus ca ea isi imagineaza ca va sta cu copilu mai ales cand noi o sa plecam...teapa...va sta mama
plus ca eu copilu o sa mi-l iau peste tot pe unde ma duc asa ca sa vezi atunci de nu s-o da pe brazda.
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+12
samburelul meu
camcris spune:
bella io stiu ce ineamna soacre, a mea numai pe fisa o vede doar ea are probleme unde mai pui ca cum este gravi si vai saraca de ea ce rau ii este dar la noi nu-si face probleme ca noi nu stim unde este buba de nu mai este sa facem bb, norocul meu ca sotul nu se ia dupa ia si nu o baga in seama
Mihaelafalt spune:
Buna fetele.
ma simt foarte rau raceala asta ma omoara, am fost un pic in oras ca am avut ceva de rezolvat si acum am intrat sa va citesc.
Paula imi pare rau ca ti-a scazut temp si au inceputul durerile dar poate mai este o sansa.
Elena sigur esti gravi asa ca ai grija de tine.
Luciana nu ne deranjeaza cu nimic supararea ta din contra trebuie sa intri sa vorbesti cu noi si asa poate afli mai multe detalii si veti trece mai usor peste asta.Eu sunt de parere ca se rezolva ca e mai greu la noi decat la barbati.
Lorena pentru tine ma bucur foarte mult ca esti optimista.
Bela cand vine vorba de soacre te inteleg perfect si eu maine trebuie sa merg la ea ca face preznic pt socrul meu si deja sunt pregatita ca am avut o cearta saptamana asta cu sotul ca nu am vrut astazi sa merg la facut mancare.Eu le-am zis sa imi dea sa cumpar eu ce am nevoie si sa le duc oalele cu mancare gata facute ca acolo in jeg nu sunt de acord sa merg si nu au fost de acord acum vedem maine reactiile.
Va pup pe toate ma duc sa mananc ceva.
A aseara ma durea foarte tare capul si imi era rau si dintr-o data m-a sagetat ovarul stang de 2 ori si dupa gata.Oare e posibil sa ovulez asa repede sunt in ziua 10-11, nu mi-am facut test de ovulatie ca sunt si asa stresata dar cand a auzit sotul ca ma sageata na vrut sa pierdem nici o seara chiar daca imi era rau si am trecut la jap-jap.
Ce as putea sa iau pt raceala ca sa nu ma doara stomacul si sa nu imi afecteze ovulatia, febra nu prea am facut, mai mult frisoane.Am luat homeogene 9 de supt dar as lua ceva si pentru durere.

Doamne ajuta-ma sa raman
si sa am si eu un copil sanatos.