Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (7)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

mandreac, vlad nu s-a cumintit si nici nu ma astept sa o faca astept gradi in toamna poate asa mai respir si eu..
madutza, simpatic foc cristi..trebuie sa recunosti ca a reusit sa se dea aproape perfect..din prima incercare..sa vezi la a doua ce bine ii iese
djlaura, mandreac, parca voi ziceati de mucisori..daca sunt curgatori si aposi, e f bun pivalone ca usuca..dar e medicament..eu stiu ca e o solutie f buna care se prepara in farmacie si care are acelasi efect de a usca secretiile si in plus e si dezinfectant si se numeste colargol..are culoare urata ( maron inchis ) si pateaza dar e f eficient..mie intotdeauna diversi medici chiar si acum la 2 ani tot pe asta mi-l recomanda

cu imbracatul nu stiu cine intreba, dar si eu tot asa o imbrac -body si costumas/pijama din acela cu totul..si o paturica cateodata..a mea tot reci are manutele si picioarele..

simona, si pe mine m-a prins ploaia azi afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_2010

Buna tuturor.
Mai fetelor, bebeii vostri saliveaza? Adica la greu, al meu face lac sub capsor. Nu mai stiu ce sa-i fac.

Azi am schimbat si noi nr la scutec, am trecut la 2

Mami de Radu Andrei - 16.03.2011

bine ai venit a mea nu saliveaza doar regurgiteaza si e tot timpul uda pe la barbie/piept...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

mey fetelor cat m-as chinui nu pot tine pasul cu voi nu razbesc....
azi am fost comando...am anihilit(sper)furnici. am fost in urmarire ca sa gasesc cuibul sau de unde vin..a fost o zi plina de adrelalina....sper sa scap de ele...
madutule cand vin in tara facem un party in parc

acum fug sa fac programare la studio sa facem poze cu puiutul
toate mamicile frumoase si bebici minunati

cea mai fericita de cea mai frumosa si sanatosa printesica Christina Gheorghia

9.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

miki si eu tot colargol am folosit pana acum
probabil
de aceea nu am avut niciodata pe retete pivalone

strumphuleam si eu o intrebare la tine
vine una din nasici
la inceputul lui iunie
o saptamana in londra
zi-mi si mie se merita sa ii dau acu niste lire
sa ne ia si noua ceva jucarii sau hainute?
sau acu nu e un moment bun de cumparaturi
ma gandeam la mothercare
sau la alt magazin de bebici
daca imi recomanzi
sa stiu ce ii zic
ca nu a mai fost nici ea niciodata
si stiu ca londra e cam scumputa
cum e cu abionamentul pe toate mijloacele de transport?
ai iodee?

Mergi la inceput

sa de-a dumnezeu simona sa fim cu totii bine
si sa fie frumos afara
sa avem un botez plin de credinta si frumusete
hai ca va fi bine mama ta

stefy

Mergi la inceput

fug si eu sa o scol pe antonia
care azi a domit mai mult
sa ii dau un iaurtel si sa o dau afara
ca e cald si frumos la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Buna fetelor!

Vorba lui stefiapost cit as vrea, tot nu pot tine pasul cu voi. Mi-am delectat si eu ochiul cu pozici, toti bbii sunt minunati si felicitari pentru toti bbii crestinati si parintii lor!!! Multe si sanatate!

Noi suntem printre primii in listuta de pe prima pagina, dar vom boteza ultimii cred. Doar in august reushesc sa-mi vina nasii din tara si suntem si noi mai liberi. Bubu va avea aproape 6 luni .

Am mai citit pe aici si vad ca voi vorbiti despre . Ce bravo sunteti! Noi nu ne-am atins unul de celalalt inca. Mie mi-e frica de durere, el vine foarte obosit acasa si fara chef. Mie nu mi se pare sanatoasa lipasa asta de chef . Julius are aproape 3 luni.

Intreba cineva despre imbracat bebe. In camera sunt ca. 22 grade. Eu ii pun body cu maneca lunga pantalonasi fara sosete si sac de dormit fara maneci. Sacul e foarte subtire, de vara, ceva de genul unei paturici din bumbac subtire. Dar ma gindesc ca il prea infofolesc si cred ca vom renunta la pantalonasi. Doar body si sac.

Cami eu stiam ca la Londra se poate cumpara foarte ieftin. Nemtii adora turele de sopinguiala la Londra si aici preturile in magazine foarte bune.....mult mai bune ca in Rep.M. Sa vedem ce zice Strumpfulet.

ana_2010 Julis mai saliveaza, dar foarte rar si cite putin. Noi avem problema linsului de degetele. dac-ar putea le-ar baga pe toate odata in gurita.

Maduta simpatic baietelul tau. Nici nu te poti supara pe el de scum ce este!

Am a va spune mai multe, dar mai revin!

Dino mami fericita de Julius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

buna fetelor

Alina06 te inteleg perfect si noi stam cu socrul si la fel ma pune intruna sa ii dau caciulita in casa si la noi e foarte cald cam 24-25grade dar ii spun ca daca ii dau caciulita in casa afara ce ii mai dau? of of batrani astia dar am noroc de el ca mai are grija de Ale ce sa facem rabdam.

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

vai maduta cum si-a facut baietelul tau ungiile super.

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

sunt super fericita de 2 zile nu am mai leganat printesa pe picioare ,incerc sa o dezvat

_
MAMI DE DARIA ANA-MARIA CARE ARE 1 LUNA 1 SAPTAMANA SI 6 ZILE

Mergi la inceput