Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***323***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Fetele, cunoasteti reteta de sirop din muguri de brad?

Am cules aseara o mana de muguri (am fost in vizita la cineva si cand am vazut bradul cu muguri am tabarat pe el) si vreau sa incerc sa vedem ce iese.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

Cu ceva intarziere urez su eu La multi ani celor care si-au serbat ziua onomastica

Multa sanatate Alexandrei si lui Dodo

Eu sunt tare bucuroasa, ca am scapat aproape de tot de pampers, ziua nu mai avem deloc si mie tare drag de el cand spune, nici nu ma gandeam sa se obisnuiasca asa repede. Zilele astea ne-am tot plimbat si n-a avut accidente deloc, sa faca pe el.

Ieri am fost pe plaja si asa tare i-a placut lui Luc sa se joace, nu puteam cu nici un chip sa-l iau, l-am bagat putin si cu piciorusele in apa, dar nu ia placut ca era rece, cum a ajuns la mal, mi-a zis: ca e patrunjel in apa

sa aveti o saptamana frumoasa!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!

Ada nu a mai facut temp deloc ceea ce ma bucura, sper sa scape rapid si de afurisita asta de tuse, e productiva si tot incearca sa elimine secretiile pana vomita
In rest, a venit vara !!!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus
Ada nu a mai facut temp deloc ceea ce ma bucura, sper sa scape rapid si de afurisita asta de tuse, e productiva si tot incearca sa elimine secretiile pana vomita
In rest, a venit vara !!!!

Sa scape fetitza si de tuse!

Daaaaaaaaaa, a venit varaaaaaaaaaa!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Fetelor da' ce-i cu voi ??? s-au dus vremurile cand umpleam capitolul pe zi

Simonapro, asa zici, ca tineti patrunjelul in apa ? super tare Lucian !!

Monnvas, ti-au trecut nervii ? ai primit ochelarii ? sa te binedispui in ton cu vremea de afara

Ilinca,InaPreda ce-i cu voi ???

Anaan fa-ti putin timp si pt noi !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:

Ne pregatim fizic si psihic de maaaaaaare! Numai asta am in cap!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:

Ne pregatim fizic si psihic de maaaaaaare! Numai asta am in cap!

Da, si eu am inceput sa visez la maaaree... Azi au venit sefii cei mai mari austreci, toti erau stresati, eu eram cu gandul la mare Chiar, de unde as putea sa-i iau lui Ianis slapi?

Multa sanatate Adei sa treaca tusea si gatisorul
Sanatate si Gazulinei sa-i treaca reactia la antibiotic si sa poata iesi afara cu mami si tati ei

Eu deja am devenit "imuna", cum zicea Geanina, la inceputul gradinitei ma impacientam la primul mucisor si pompam in el medicamente+aerosoli bla-bla-bla, acum deja m-am obisnuit.

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Gradinita asta e epuizanta pentru copii.
De cand merge la gradi, in nicio seara nu a adormit mai tarziu de 21.30.

E adevarat ca nici la pranz nu prea mai baga cate 3 ore ca atunci cand era acasa...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ela78
Da, si eu am inceput sa visez la maaaree... Azi au venit sefii cei mai mari austreci, toti erau stresati, eu eram cu gandul la mare Chiar, de unde as putea sa-i iau lui Ianis slapi?

Multa sanatate Adei sa treaca tusea si gatisorul
Sanatate si Gazulinei sa-i treaca reactia la antibiotic si sa poata iesi afara cu mami si tati ei

Shlapi am vazut pe la magazinutzele de copii (kiar si la astea "de cartier"), doar ca Adela nu poate sa mearga cu papuci, ii scapa din picior, noi cautam crocshi... Pana acum nu am gasit... Anul trecut i-am luat de la Leonardo, dar acum au numai numere de copii mai maricei.

Pupam si noi bolnaviorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Buna fetelor!

Eu, adica familia mea din Galati a dat de un mare necaz(daca se poate numi asa). Va rog tare mult, daca m-ati putea ajuta si pe mine cu un sfat, o solutie ca sa vedem la ce concluzie ajungem.

Prietena fratelui meu este GRAVIDA!!!
Toate bune si frumoase pana aici si ati spune, unde e baiul...
Copila asta e de undeva de la tara, sta in Gl cu chirie ca sa mearga la facultate(in vara are licenta). Munceste(la negru, pt ca nu-i face nimeni acte) si se intretine singura, ba mai mult il are si pe frate-su in grija, un golan de vreo 19 ani care taie frunze la caini, este o fata "painea lui Dzeu" si iubeste copiii fff mult.
Frate-miu sta cand la ea, cand la maica-mea si nu reuseste sa-si gaseasca nimic de munca. Este disperat!!! De vreo cativa ani se tine de capul meu sa-i gasesc ceva aici, dar i-am spus sa invete una din cele doua limbi care se vorbesc aici(fr sau ger) si nu a vrut. Eu pe unde am vazut ca se fac angajari aici am dat telefoane dar nu-l ia nimeni daca nu stie macar cateva cuvinte elementare.
Zilele trecute m-a sunat si mi-a zis ca ar veni si pt 300 de euro, era disperat, stiind ca va avea un copil si nu-l va putea intretine...
Pe de alta parte, ar avea totul de la mine, ma refer la hainute pt cel mic, paturici, leganus, carut, tot, tot, tot... Dar pune intrebarea: De unde bani de pampers, lapte, sampoane etc. lucruri uzuale de fiecare zi...
Pe de alta parte parintii ei nici nu stiu ca ea e gravida, le este teama sa le spuna, caci stiti si voi cum sunt cei de la tara. Eu i-am propus sa nu le spuna deocamdata si sa merga sa o ceara de nevasta, cand venim noi in sept ii cununam si apoi mai vedem. Ei spun ca cu ce or sa fca nunta, eu le-am spus ca nu le trebuie nunta mare, ii duc la biserica apoi o masa undeva si cu asta basta, dar le este teama ca nu vor fi ai ei de acord.
Au ajuns la concluzia sa faca INTRERUPERE.
Iar eu nici nu vreau sa aud de asa ceva. I-am propus sa mi-l dea spre adoptie(pt ca oricum suntem hotarati sa mai adoptam un copilas), dar nu vor nici asa. Au zis ca mai bine il da acu afara, decat sa vada peste ani ca ne spune noua mama si tata.

Nu stiu fatelor ce sa la mai spun, ce solutii sa le mai ofer, numai ca sa nu ia decizia asta ingrozitoare. De doua zile plang si eu, iar fata asta pe de alta parte plange ca nu vrea sa-l dea afara, ca inima ii spune una, dar creierul alta.

Va rog, cele care judecati problema din afara, dati-mi un sfat ca sa-i pot ajuta pe cei doi .

Magdy, de Gabriel (05.03.2009), Maria (17.09.2010) si Theodora(23.12.2005-25.12.2005)

Minunile Palmierilor

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra... Bucura-te Marie...

Mergi la inceput