Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***323***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Si eu am fost aseara cu Rares la putzolog. El a fost decalotat, rascalotat si razgaiat dar nu se lasa cu una cu doua, caci am cosntat eu de cateva luni ca pe o distanta de 3 mm se prinsese iara pielea. Si desi am tot incercat eu sa fac treaba acasa nu mi-a iesit. Asa ca aseara daca am merg la medic pt verificat picioarele am zis si de putza. Numai pe decat s-a rezolvat, manual cu un pic de rezistenta din partea pacientului dar a trecut.
L-a mai jenat un pic putza caci aseara se tot tragea de de ea si spunea ca il doare. De acum voi fi cu mult mai atenta si o sa i-#351;o tot frec sa nu cumva sa mai patesc ce am patit. Caci din cauza mea s-a lipt portiunea asta, caci nu l-am decalotat la fiecare spalare.
Apropo de sfaturi....asa primisem indicatii sa il decalotez de tot o data pe sapt ....si uite unde am ajuns

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

de gandurile bune
am rezolvat ce-mi propusesem pentru azi.
O sa mai am si saptamana viitoare "un hop"sau doua si sper ca un an de zile sa scap
La operatiunea puta....imi amintesc ca la 2 ani si pe mine ma indrumau in Br spre chirurgie....dar am insistan si rezolvat problema singura cu rabdare(asta nu inseamna ca la toata lumea e la fel sau se poate rezolva la fel).

all
...si trec la lucru

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela78
Denisamada, si lui Ianis ii dau la gradi lapte cu cacao, noroc ca Ianis nu bea In prima saptamana s-a stricat la burta, sint sigura ca le dau si altceva decat a mancat in bebelusie, dar acum s-a adaptat OK. Si eu ii mai scap cate un pic de ceva "interzis" pana acum...

Adelei i-au dat o singura data lapte cu Nesquik, in rest le dau kestii super-ok, kiar nu comentez nimic.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Anamariame ce tare Si eu am observat ca au preferinte. Desi are multe prietene cu carea se intelege bine, prietena lui de suflet este Ada Cand stau la calculator vine si-mi zice sa-i arat poze cu Ada

Anamariame pachetul trebuie sa contina in primul rand o jucarie, ca doar este 1 iunie, si in rest ce vrei tu...carti, creioane, produse de igiena etc. Nu trebuie sa fie de o suma anume. Poti sa faci un pachet mai mic sau unul mai mare, cum poti tu.

Iti trimit pe PM lista

Olga, mamica lui David iepurasul

va pup..vreau si eu lista!

Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e ghiocika mea frumoasa!"-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Anamariame ce tare Si eu am observat ca au preferinte. Desi are multe prietene cu carea se intelege bine, prietena lui de suflet este Ada Cand stau la calculator vine si-mi zice sa-i arat poze cu Ada

Anamariame pachetul trebuie sa contina in primul rand o jucarie, ca doar este 1 iunie, si in rest ce vrei tu...carti, creioane, produse de igiena etc. Nu trebuie sa fie de o suma anume. Poti sa faci un pachet mai mic sau unul mai mare, cum poti tu.

Iti trimit pe PM lista

Olga, mamica lui David iepurasul

va pup..vreau si eu lista!

Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e ghiocika mea frumoasa!"-25.02.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame
Domnisoara mea si-a gasit un iubit . Langa biroul nostru este o florarie iar proprietarii au un baietel de 3 ani, pe care il cheama Razvan, si dupa care Eva e innebunita. Intr-o seara s-au alergat unul pe celalalt vreo 40 min, erau amandoi leoarca, si s-a lasat cu bocete la despartire. Cand am ajuns acasa, la somn, Eva m-a cuprins si mi-a zis: "Mami, Lazvan e un flumusel!"
Culmea e ca are in cartier un baietel, David, care e innebunit dupa ea, de cate ori o vede, vine alergand spre ea sa o pupe, dar ea il cam ignora. Ce sa-i faci, preferintele astea...

Ha-haaa! Kiar voiam sa va povestesc, ca si Adela "colaboreaza" cu un coleg de la gradi! El ajunge inainte, asa ca o intampina mereu, iar ea il pupa de uita uneori sa il mai pupe si pe ta'su, de plecare Ca sa-l consoleze (pe ta'su) i-a zis educatoarea ca ieri s-au pupat toata ziua. Ce sa faca fata, daca Alexandros nu mai vine pe aici!?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus
Ada a facut azi noapte putina temperatura si avand in vedere ca in gasca noastra de pici e un caz de varicela, asteptam cu deoasebit interes evolutia viitoare dar presimt ca avem si noi cam prea se potrivesc toate datele ! asta e , speram sa treaca repede ce o fi !

Asteptam cu interes vesti, eventual sa va povestim despre raspunsul la intrebarea "cine e mic si cu buline rosii?"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Olga si Ela, unde vazurati poze cu Monvas la Parigi?

Pai ne dadu andiaroro linku'!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

Cine-i Romeo?
http://community.webshots.com/slideshow/580211261fPCqth?mediaPosition=18

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

aici poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mart.apr09

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

Cine-i Romeo?
http://community.webshots.com/slideshow/580211261fPCqth?mediaPosition=18

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

aici poze

Mamici de ghiocei

Care fuseshi, ma? Care fuseshi?

Mergi la inceput