Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***323***
Raspunsuri - Pagina 14
Bianca2503 spune:
Neata,
L-am plasat pe Vladimir la gradi. Din ce in ce mai bine. Plange la plecare, dar ii fac PA si ii spun ca vin sa il iau dupa ce se trezeste. Astazi a plans fix 2 minute si apoi gata. Vad ca a mancat si se pregateste de "lectii".
daca tot e cu meniul sa va zic si eu meniul de saptamana asta si apoi plec in oras cu treaba:
LUNI:
Lapte cu cereale
Fructe proaspete
Ciorbita de vitel; Budinca de cartofi cu smantana; limonada; biscuiti digestivi
Placinta cu mere
Toast cu branzica si rosii (asta e cina de care va ziceam)
MARTI:
Ceai de lamaie+tartina cu unt si ou fiert
Fructe proaspete
Ciorba de loboda; Paste milaneze; limonada; biscuiti digestivi
iaurt cu briose
triunghiuri cu crema tartinabila
MIERCURI:
Lapte cu nesquik+tyartina cu unt si miere
Fructe proaspete
Ciorba de perisoare; tocanita de cartofi; limonada; biscuiti digestivi
Tarta cu fructe
Stelute cu lappte
JOI:
Ceai de fructe cu lamaie+tartina cu branzica
Fructe proaspete
Supa cu taietei
Fripturica de pui cu salata de sezon; limonada; biscuiti digestivi
Actimel cu biscuiti
Budinca de macaroane
VINERI:
Lapte+tartina cu unt si dulceata
Fructe proaspete
Supa crema de legume cu crutoane; pilaf cu pui; limonada; biscuiti digestivi
Pandispan
Salata orientala
MIe-mi suna bine si Vladimir chiar mananca tot.
Sper sa va fie sursa de inspiratie.
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Mai nou Ada are niste texte de imi si imaginez ce discutii vom avea peste cativa ani |

E mortala! 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 daaa, va doresc si eu o zi buna las cafea pentru toate tufetele noastre dragi ![]() am admirat plimbaretii si bebelusii mici si foarte mici ![]() |
Da-da, ma inscriu si eu la (inca) o cafea!

Sunt tot consemnata la domiciliu, copilul e la gradi... asa ca imi fac de cap acasa!

De-astea...Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 MIe-mi suna bine si Vladimir chiar mananca tot. Sper sa va fie sursa de inspiratie. |
Si Adelei i-au dat o data la gradi lapte cu Nesquik... nu-sh de unde ideea asta... noroc ca nu l-a baut!
Din fericire cu Actimel nu au incercat! 
Denisa-Madalina
fericita de
anamariame spune:
| citat din mesajul lui novus Neata !!!Monnvas, sa va fie de bine plimbareala si bine ca ai recuperat ghiozdanul de la furaciosi !! dar cum le l-au dat inapoi ![]() !!www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |

Novus, trebuie sa intri in fiecare dimineata sa ne scrii perlutele Adei, pentru ca pe mine ma binedispun grozav! Atat mi-s de dragi cum spun ei "te iog", si Eva are un stil de nu-i poti rezista, ca si intonatia e corespunzatoare cand e musai sa obtina ea ceva.Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Monnvas spune:
Pai... poze ceva mai incolo, ca am facut peste 1000 si tre' sa fac selectia. In plus, luni vin ai mei si o sa fie de plimbat...
Iar cu arabii (ca asa credem noi ca erau) a fost asa. A intrat unul si ne-a intrebat daca n-am gasit un bilet sub scaun. Cat ne-a incurcat asta, celalalt a sutit ghiozdanul. Cand au iesit, M. a vazut ca lipseste ceva si a coborat dupa ei. Cand l-au vazut ce vitejeste alearga dupa ei au lasat prada jos si au sters-o. Si M. a mai prins si trenul in care eram io si C
In Bruxelles is 3 gari in care opreste trenul spre L. si hotii au timp sa vada unde-s controlorii si care-s persoanele mai vulnerabile, se suie la Bruxelles sud si in gara de nord actioneaza. Tehnica, frate!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
Floric spune:
ce desteapta sunt dupa ce am postat mesajul am vrut sa mai scriu ceva la el si in loc sa apas butonul edit am dat pe cel de stergere...
Nu era nimic important doar asa de buna ziua.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anamariame
![]() ![]() ![]() ![]() Novus, trebuie sa intri in fiecare dimineata sa ne scrii perlutele Adei, pentru ca pe mine ma binedispun grozav! Atat mi-s de dragi cum spun ei "te iog", si Eva are un stil de nu-i poti rezista, ca si intonatia e corespunzatoare cand e musai sa obtina ea ceva. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Daaa, da si intonatia e totala !! si se uita fix in ochii mei cand zice te iog mama de nu prea mai am cum sa o refuz
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)