Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***323***
Raspunsuri - Pagina 13
adrisimo28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudela Va pupacesc si eu intr-o fuguta... ![]() |

le asteptam pe M_monique, Millie, Nikoleta20, Silvi8, Gina2008, Adirys, Mihaelacg, Eseea, Georgyiuly, Mababei, Florinela79, Carmenada, Petrean, Mireal, Inapreda, Carla28, Kea, Uali, Adee, Aris, Joanna27, Zsuzsu, Cativ13, Cris_tinaus, Raaluca, Manuela77, SimonaMami, Veron1ca, Saby, Georgiana310, Elena.elena, Pikka sa vina intr-o fuguta pe la noi
normal ca am mai uitat pe cineva... asa ca va rog completati lista.
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
claudela spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adrisimo28
![]() le asteptam pe M_monique, Millie, Nikoleta20, Silvi8, Gina2008, Adirys, Mihaelacg, Eseea, Georgyiuly, Mababei, Florinela79, Carmenada, Petrean, Mireal, Inapreda, Carla28, Kea, Uali, Adee, Aris, Joanna27, Zsuzsu, Cativ13, Cris_tinaus, Raaluca, Manuela77, SimonaMami, Veron1ca, Saby, Georgiana310, Elena.elena, Pikka sa vina intr-o fuguta pe la noi normal ca am mai uitat pe cineva... asa ca va rog completati lista. Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are. |

Prichindica e acasa cu bunica mea, asta pentru ca a fost inchisa cresa o perioada...pentru fel si fel de reabilitari.
Dar s-a obisnuit cu colectivul...si cere "la popii"!Vorbeste toata ziulica, a invatat o suma de poezii...singurul of MARE e olita...pe care nu o agreaza absolut deloc!

novus spune:
Claudela, da-o incolo de olita, bine ca nu aveti alte offuri majore
!! e bine ca vine vara ![]()
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
anamariame spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adrisimo28
le asteptam pe M_monique, Millie, Nikoleta20, Silvi8, Gina2008, Adirys, Mihaelacg, Eseea, Georgyiuly, Mababei, Florinela79, Carmenada, Petrean, Mireal, Inapreda, Carla28, Kea, Uali, Adee, Aris, Joanna27, Zsuzsu, Cativ13, Cris_tinaus, Raaluca, Manuela77, SimonaMami, Veron1ca, Saby, Georgiana310, Elena.elena, Pikka sa vina intr-o fuguta pe la noinormal ca am mai uitat pe cineva... asa ca va rog completati lista.Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are. |
Eva Maria (23 aprilie 2009)
simonapro spune:
Buna!
V-am citit printre picaturi, dar nu mai reusesc sa si scriu.
Mai tin minte ca am vazut poze cu Katya, am ramas surprinsa cat e de frumoasa
si cu Cristian si Anastasia, mi-au placut cum erau imbracati.
Ai mei copii, fac numai nazdravanii cu mama, e bine ca s-a mai recuperat soacra mea dupa operatie, sa il mai duc si ei pe Lucian. Maine reincep Zumba, sper sa fac fata dupa atatea ore de munca, dar simt ca mai trebuie sa fac ceva pentru mine.
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
chatonel spune:
sara buna ![]()
vad ca tot io bintui pe-aci noaptea, restul cucuietelor sint ba la chefuri, ba la culcare... care mai de care 
io-s la munci, de noapte iara... azi fusei la film, il vazui pe alde Johnny Deep, in Piratul caraibelor 4... fuse diastractiv, in 3D e misto. Cica a iesit si un aparat foto in 3D, i a sa ma uit dupa el, e finepix.
pupici si sa nu fiti cuminti :) ![]()
Monnvas spune:
Salutam!
...am ajuns si noi dupa o saptamana minunata la Paris. Toate bune si frumoasa, pana am ajuns la Bruxelles, unde au incercat niste neni sa ne fure un ghiozdan. Noroc ca M. si-a dat seama imediat si a coborat din tren dupa ei si a recuperat ghiozdanul furat.
Multumim "si pe aceasta cale" cuplului Ana&Cristian, care ne-au plimbat prin imprejurimi, lui Alexandre, care mi-a zis de la inceput ca vrea sa fie Cristi "copanul" lui, si, mai ales, Anastasiei, domnisoara cu poseta, cu formule politicoase pe buze...
Sanatate puilor bolnavi&fetelor suferinde! 
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
novus spune:
Neata !!!
Monnvas, sa va fie de bine plimbareala si bine ca ai recuperat ghiozdanul de la furaciosi !! dar cum le l-au dat inapoi
?
vreau si eu pozele ca sa ma uit acasa la ele, acum mi-am dat seama ca am uitat sa ma uit la surpriza de la Andiaroro , dar cand ajung acasa mi se reseteaza computerul ![]()
Mai nou Ada are niste texte de imi si imaginez ce discutii vom avea peste cativa ani
: aseara vroiam sa strang jucariile si am chemat-o si pe ea, la care imi raspunde : mami sunt obosita, nu pot apoi mai sta putin si zice : te iog da-mi niste tziti ca eu sunt mica na, ce sa mai zic
?!
Sa aveti o zi excelenta 
!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Gianina34 spune:
daaa, va doresc si eu o zi buna
las cafea pentru toate tufetele noastre dragi
am admirat plimbaretii si bebelusii mici si foarte mici
inainte de a fugi las si meniul de azi (macar sa spal o parte din pacate
):
9-Lapte cu cereale; Tartine cu unt si dulceata
11-Fructe asortate
12-30-Ciorba taraneasca de vitel; Rulada de vitel si garnitura de orez cu spanac; Chec cu fructe
16-Tartine cu unt si branza telemea
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori