Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***323***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Referitor la crizele specifice varstei si perioadei, Ada mai nou e tare darnica la jucarii , vad ca nu mi-am batut gura degeaba, bine , tot nu suporta sa i se smulga din mana si pana la urma mi se pare normal ca nici nu mie nu-mi place sa-mi ia cineva telefonul de ureche cand vorbesc, nu ?! Daca se intampla acest lucru atunci vad ca are tendinta sa dea in copii sau mai bine zis sa gesticuleze catre ei ca si cand ar vrea sa-i sperie, acest lucru fiind valabil si daca o bruscheaza alti copii
Clar ca o temperez de fiecare data si ii explic ca nu asa se face, deocamdata in afara de posesivitate nu ne-am lovit de alte ''probl'' , vom vedea ce surprize ne rezerva viitorul

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Va las pe voi sa-i faceti telectuali!
Io ma duc miercuri sa semnez pentru anul 3 de cresa.

Hai sa fiu sincera....Nu fac dosar de gradinita ca nici nu mi-l accepta, daca-i nascuta dupa 31 decembrie 2008.

Diseara sau maine vin cu neste surprize

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

Diseara sau maine vin cu neste surprize

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

cu oki ? abia asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Si eu tot la ochi m-am gindit prima oara cind am citit de surprize :)

Bine, m-am mai gindit si la varianta in care andiaroro vine la Iasi

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cocufan

a, uitasem sa spun ca destul de des refuza biberonul de dimineata chiar cu crize de urlat nejustificat ca nu insistam

ba chiar si mancarica care altadata o manca singurica frumos, acum o framanta in farfurie si o arunca in toate partile fara nici un motiv.

o fi gelozia? dar eu am noroc ca bb2 e foarte cuminte si de ea ma ocup doar cu mesele care sunt doar 5 si restul timpului il dedic Sorinei.

ghioceii vostri au astfel de crize sau e intradevar reactia intarziata la aparitia unui nou membru in familie

Salut fetele!

Cocufan, nu stiu daca e reactie intarziata, sau intr-adevar o reactie la aparitia lui bb2.
Si la mine se petrec lucruri de genul asta, adica Gabitu a intrat in faza de bb si face exact ce face si Maria; daca ea bodogane in limba ei, el o imita exact, daca ea se rostogoleste, o face si el, se lasa hranit din nou, vrea in brate, vrea sa-i tin si lui sticla de lapte si mai nou, vrea si el lapte atunci cand vrea Maria, a inceput sa faca din nou in pampers, nu mai cere la olita, vrea sa-i dau mancare in scaunul(leaganul) Mariei. Acum ea se taraste, inca nu merge in 4 labe, aseara am vazut ca o imita.
Zilele trecute s-a suit in tarc peste ea si l-am certat. Stii ce a facut? S-a dus in spatele usii si mi-a zis:" Mama inchide usa..."
Binenteles ca am inchis-o. Atunci el a inceput sa planga, dar nu de-adevaratelea ci prefacut, dapa care se opreste, deschide usa si spune: "Ai terminat???" Pe moment am ras de m-am prapadit dar apoi mi-am dat seama ca eu asa im pedepseam atunci cand ii facea ceva Mariei. Il scoteam afara din bucatarie, inchideam usa si dupa ce auzeam ca nu mai plange o deschideam si il intrebam: Ai terminat?

Poate fetele cu un singur bb ma vor judeca, dar atunci cand ai doi copii mititei e cel mai greu ca sa-i poti linisti pe amandoi, sa-i poti hrani pe amandoi in acelasi timp, sau sa-i schimbi sau sau sau... mai ales cand nu ai nici "ajutoare".

Iti doresc multa rabdare, Cocufan, si nervi de otel, caci greul de abia acu incepe .

BB strumf, mersi pentru apreciarile referitoare la poze.

Pup gasca.

Magdy, de Gabriel (05.03.2009), Maria (17.09.2010) si Theodora(23.12.2005-25.12.2005)

Minunile Palmierilor

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra... Bucura-te Marie...

Mergi la inceput

Pisigri, un maaaare pt ultimul tau articol !!subscriu total !! parerea mea despre MB nu o mai expun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Buna vremea tuturor!

Incerc sa tin pasul si ordinea de zi in ale forumului...in sensul ca va citesc, insa de scris, e mai dificil din cauza timpului. Totusi, va multumesc frumos pentru aprecieri si pentru urari.
Printesa noastra se acomodeaza incet incet la viata de familie, tipete de Nicholas, bocaneli de reparatii prin pereti de la vecini, televizor aprins, voci multe si necunoscute ale prietenilor veniti sa o cunoasca...etc. E o fetita minunata, doarme, mananca, priveste in jur si...zambeste la vocea mamei.Ia in greutate sper, ca o simt la brate. Are la activ 2 iesiri in lume, in seara asta mergem la restaurant sa sarbatorim ziua lui tati, sambata mergem la o nunta...deci putem sa spunem ca socializarea a inceput inca din fasha.

Nicholas Claudiu si Katya Isabel...doua mirabile seminte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Cocufan- ma gasesc in aceeasi situatie cu tine, crize de independenta din partea lui Nicholas, care insa au inceput cu ceva vreme in urma si nu acum odata cu venirea Katyei pe lume...insa ne straduim sa pastram calmul si rabdarea si intr-adevar obtinem rezultate, chiar daca pentru scurt timp.

Problema cea mai mare a mea, a fost, este si va ramane cred multa vreme...somnul de noapte al lui Nicho...mereu agitat.Continua sa se trezeasca de cel putin o data pe noapte plange ca un disperat, imi zice ca vrea brate...dpa 10 minute se calmeaza si vrea sa doarma iar in patul lui. Nu stiu care e cauza...si nu am mustrari de constiinta in ceea ce priveste alimentatia lui( nu ii dau coca cola, ciocolata, sau alte lucruri care sa ii disturbe somnul), nu il cert inainte de culcare chiar daca face mii de capricii, nu vede tv.
Mai e cineva in situatia aceasta?

Nicholas Claudiu si Katya Isabel...doua mirabile seminte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Cine-i Romeo?
http://community.webshots.com/slideshow/580211261fPCqth?mediaPosition=18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Pisigri, un maaaare pt ultimul tau articol !!subscriu total !! parerea mea despre MB nu o mai expun

Novus, bine ca ne-ai atras atentia, ca noi traiam cu impresia ca ne balacim de pe 27...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput