Dependenta?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Da, da ...cred ca am nevoie de o clinica de dezforumizare!! Sa ma tina cinva departe!

Hannen si mie mi-au trecut aceleasi intrebari prin cap, mai ales ca am cablu si chiar daca fac altceva, tot "atarnata" de forum stau si ma gandeam :"ce-or zice administratorii, cat e ziulica de lunga fata asta sta la noi, chiar asa, altceva n-are de facut??" Asa, ca stai linistita, mai sunt si altii care stau lipiti de ecran zi si noapte...
Da, da emoction-urile sunt foarte simpatice si puse in context cum trebuie, ma fac sa bufnesc in ras, sotul doarme sau sta la celalalt pc si eu ma hizlesc de una singura in fata calculatorului.

Da, da, pot zice ... sunt dependenta ...

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

Ma inscriu si eu in club.
'Cineva' spune ca nu trebuie sa invat 'Despre copii' pe de rost pentru un singur copil.
Cu drag, Mihaita si mami Mihaela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Originally posted by hannen

si o data cand venea acasa de la munca,seara pe la 21;00,am simtit sa deschid usa si sa-i apar in fata facand asa,bineinteles ca l-am speriat de moarte si eu m-am distrat copios.

, teribila scena...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

De 3 zile-ncoace,vorba nu-mi mai place,mana nu-mi mai toarce..cred ca-s bolnavioara de o boala grea numita dependenta...dependenta de citit si nu de gatit,dependenta de stat si nu de lucrat....;dar sunt fericita ca-s asa orbita.Asa ca morala cred ca-i buna asta boala......Multi ani sa traiti toticei care scriti si sa va iubiti toti cei care cititi!....Pengunica ....Va pupic pe toti si sa auzim doar de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Eu dependenta?! Domane fereste ......numai daca va uitati la profilul meu....la nici 3 luni de cand v-am descoperit am reusit sa-mi bag nasul prin toate sectiunile posibile si imposible ale forumului, sa postez mai mult de 3 mesaje (in medie) pe zi, fara a pune la socoteala ca intru pe forum doar in timpul sapatamanii de la munca (deci week-endurile si concediul taiati-le de pe lista).
Si cand ma gandesc ca nici macar nu-i un loc unde sa flirtez....ca vorba aia...am mai stat eu pe chaturi, da' macar o faceam cu un scop ....acum se intampla sa uit sa deschid YM o zi intreaga, dar niciodata nu uit sa deschid forumul .

Mickyyy 20 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Primul lucru pe care il fac cand intru in casa dupa servici, este sa deschid computerul, sa intru rapid pe forum, sa vad ce s-a mai scris. Nici nu mananca pana nu citesc. E boala rea dependenta asta....

Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

hhhii...Bine ca nu sunt singura...desi eu credcatoate si toti suntem cumva dependenti de Dc....unii ..cunostinte,colegi de serviciu se uita la mine ca la un extraterestru..nu inteleg asta..dar bine ca nu-s singura..aici am conceput copilu..aici l-am nascut..iaka aici il cresc

KORINNA mamika x 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pet spune:

Eu inteleg, dar toate lucrurile tre' sa aiba o limita!!!(nici azi nu reusesc sa fac nimic )
Eu cred ca atunci cand te inregistrezi ar trebui specificat pe undeva "CREEAZA DEPENDENTA!!!"
Astept sugestii sa ma vindec oleaca de boala ca altfel ajung cu
Hai ca ma simt mai optimista vazand atata "suferinta" din partea voastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

quote:
Originally posted by hannen

Voua nu vi se intampla sa vedetzi caracterele astea micute cand discutati cu cineva???De obicei il vad in fata ochilor pe ala care se da cu capul de peretzi ,atunci cand ma cert cu sotzulsi atunci ma bufneste rasul si el e nedumerit de ce rad asa din senin,si o data cand venea acasa de la munca,seara pe la 21;00,am simtit sa deschid usa si sa-i apar in fata facand asa,bineinteles ca l-am speriat de moarte si eu m-am distrat copios.
Ei ,ce zicetzi de o asa dependenzta?
Pupici,Nicole&Amira

Bey Nicole , mi-e raaaau!!!! Mi te si imaginez!!!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

ma declar vinovata...verdict..dependenta...

carmen

Mergi la inceput