Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (428)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!!!

Alina ce intimpplare nefrericita. Bine ca nu ai patit nimic. Imi imaginez cum te-ai speriat. Sanatate Oliviei. Nu uita sa ii dai saruri sau sa bea multe lichide-daca nu vomita. Eu nu ar trebui sa dau sfaturi ca aseara am intirziat mult Augmentinul lui David...

Adimercedes, nu am inteles ce s-a intimplat din mesajul criptic dar sper din inima ca esti bine.

Roxana sa ai zile linistite la job. Super Andrei cit de bine colaboreaza.

Adriana si Adi merci.Sanatate lui gabriel, Lisei si lui Adam.

Gabriela, asa sunt si zilele mele cu multa treaba...sa ai spor in toate si sanatate copiilor.

Daria e mai bine, David tot cu secretii dar sper sa fie bine pina la sfirsitul saptaminii.

Astazi aniversam 14 ani de casnicie cu soare cu ceva nori ca doar femeile si barbatii sunt de pe planete diferite...au trecut...Cel mai frumos lucru copiii, sper sa fim intelepti, focusati si dispusi sa muncim impreuna pe mai departe.
Aseara am primit asta, medalionul chiar are 14 pitricele.
Am si sarbatorit cu nasii lui David. In seara ata iesim undeva nepretentios.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Oh, Adimercedes, scuze pentru gafa...acum am realizat ca era vorba despre bunica ta. Ma temeam sa nu se fi intimplat altceva...Dumnezeu sa o odihneasca.

L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

www.youtube.com/watch?v=KNZH-emehxA" target="_blank">Shania Twain-You're still va one

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Rox, ce m-as da si eu cu bicicleta...Dar inca nu am unde, si nci timp nu prea gasesc!Deci ideea cu "pijamalute" e super, cred ca s-au distrat copii pe cinste. Dar cred ca m-as distra si eu!

Erina, un sincer la multi ani!Si la cat mai multi ani fericiti impreuna!Sunteti o familie foarte frumoasa!
Cadoul e minunat!Sa-i arat si eu sotului, sa aiba in vedere pe viitor!

Sanatate copiilor!A mai ramas un pic, si vine vara adevarata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Las pozele aici, public. Imi pare rau ca nu s-au vazut prin invitatie.

aprilie

mai

Va urez tuturor, o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La multi ani, Gabitz !

Multa, multa sanatate, cele mai frumoase dorinte sa ti se implineasca si sa te bucuri de viata alaturi de puii tai minunati !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Si mai multi ani fericiti impreuna, Erina !

Sa va iubiti mereu, sa va bucurati de tinerete, de copii, de viata !
Minunat cadou

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

ERina, sa fiti fericiti mereu, sa va bucurati de tot ce v-a daruit Dumnezeu! La Multi Ani! CE cadou frumos si inspirat!

SabinaY, ce frumoase sunteti toate trei! Super pozele!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Multa sanatate Oliviei, sa-si revina cat mai repede ! Of, mititica !
Alina, imi pare rau de patania cu masina, in asemenea situatii nu mai poti spune decat: 'bine ca nu a fost mai rau' Si da, bine ca nu au fost si copiii in masina. Sper sa aveti Casco

Scuze, scriu in reprize pt ca Iri nu ma lasa la laptop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy
Sper sa aveti Casco

Multumim!
Nici nu se pune problema. Noroc de Casco, ca are de reparat 2 masini.

Mergi la inceput