Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (428)
Raspunsuri - Pagina 4
Roxana_G spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Sa inteleg ca teoria spune ca un copil mai mare va trece mai usor peste "esecuri si lipsa perfectiunii"? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Pare se ca asta e teoria, cum ca mai tarziu sunt mai pregatiti sa le faca fata.
Sabina spune:
Noi mai avem de adaugat ceva la dosar si il primeste la aceeasi grupa cu Antonia.
da, Gh s-a asezat in banca, a cerut foaie si creion si a zis: acum, pleaca mama! Pleaca! ma rog, Pieaca:P
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina eu spun ca asta tine de parinti. Si nici nu e bine sa fii cel mai cel, din experienta am observat ca cei din plutonu doi sunt mai echilibrati si mai fericiti :) |
Daca tine de parinti e grav, ca eu nu sunt un model prea bun.
Dar subscriu la ultimul paragraf.

Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1 si pozele cu tunsulicea Sofi |
Absolut minunata este tunsulici, de fapt amandoua sunt superbe!

Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui Sabina Noi mai avem de adaugat ceva la dosar si il primeste la aceeasi grupa cu Antonia. da, Gh s-a asezat in banca, a cerut foaie si creion si a zis: acum, pleaca mama! Pleaca! ma rog, Pieaca:P |
Nu am fost eu pe aici azi ca am avut multa munca la birou, dar sa stii ca am tinut pumnii, si uite ce bine v-a mers.

Bravo lui Gheo si succes micului gradinar!
Roxana_G spune:
Piticii mei sunt la petrecere in pijama.
La gradi. Pe Andrei il voi lua pe la 10, insa pe Alex o las sa doarma acolo. Era atat de incantata, abia astept povestiri maine.
Mie nu imi vine sa cred ca am o seara singurica, astept o prietena sa ne relaxam la un film. Pe Andrei oricum il culc cum vine, asa ca as fi putut da si party.
De altfel ma tenta maine o petrecere in pijama cu prietenele mele.
Va doresc un weekend placut si vreme frumoasa, sper sa ne bucuram de soare si aer curat zilele astea.
luy spune:
'Neatza, sa aveti un weekend superb ! Va ofer eu
, sa aveti energie !
Gabriela, imi pare rau ca Sara are asemenea probleme. Ii dorim multa sanatate ! La un moment dat si dr noastra imi vorbise de Singulair, am inteles ca ar fi ceva controverse legate de el.
E minunata Sofi
, tunsoarea ii scoate si mai tare in evidenta ochisorii - are poze in care este mini-tati
. Am observat ca v-ati pregatit deja de vara, de vacanta 
Sabina, mult succes gradinarului ! Ai rezolvat foarte repede, bravo !
Erina, multa sanatate lui David, saracutul... Si multa putere pt tine ! 
Azi merg la dr cu Maria, de cand ii pun picaturi Floxal au disparut secretiile, asa ca de saptamana viitoare la gradi cu ea ! Nu de luni insa, pt ca luni dimineata mergem la IOMC pt recoltare sange de la ea si Irina, la Maria testam anticorpii pt intoleranta la gluten, iar Irinei ii vor face testele genetice. Am fost vineri la gastroenterolog pt evaluare, avem deja mai mult de 6 luni de cand a inceput regimul. Cresterea in greutate a fost spectaculoasa comparativ cu ultimul an, sa vedem ce zic si testele. Dr ne-a spus ca incearca sa puna pe picioare o asociatie a celiacilor, ar fi minunat, chiar este nevoie de asa ceva. Adica exista 3 in tara noastra, dar numai cu numele
. In toate tarile europene aceste asociatii sunt foarte puternice, imi spunea dr ca au chiar un cuvant de spus in Codex Alimentarius si pe la Comisia Europeana.
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
mandarinutza spune:
Gabriela, scumpa de tot Sofi, dulce si gingasa!
Daca va intereseaza programul pentru noaptea muzeelor:http://life.hotnews.ro/stiri-prin_oras-8621714-noaptea-muzeelor-2011-vizite-cimitirul-bellu-dansuri-focul-concursuri-medievale.htm
Erina spune:
Buna mamicile. Copiii au iesit afara cu M asa ca am un pic de timp pentru forum.
Sabina, felicitari pentru reusita. Eram sigura ca o sa il placa pe Gheorghe si lui gradinita.
Roxana sa ai o petrecere in pijama super!!!
Luiza, stiu ca exista un site si forum despre celiachie. Eu am banuit-o pe Daria pe la 2 ani. Tot as vrea sa discutam despre testele genetice, i-a iesit si limfopenie la ultimele analize si vreau sa fac mai multe investigatii.
Sper sa se faca o asociatie puternica si la noi. Te admir cum manageriezi dieta Mariei.
Mandarinuta, multumim penmtru program, tare as fi mers daca nu aveam copiii raciti.
Gabriela, sper sa se rezolve la Sara cit de curind. Cind beneficiile sunt mai mari decit riscurile merita incercat tratamentul. 
Va spuneam eu ca vreau sa fac ceva pentru camera copiilor. Povestea e asa:
Am vazut in Domus din iunie 2009 aceasta fotografie si am vrut si mi-am propus inca de atunci sa le fac un banner copiilor.
Am folosit materiale aduse din Japonia pentru litere si dublura bleumarin, fata e bumbac din IKEA a iesit asa.
Am cautat azi vreo jumate de ora revista sa va arata cum o sa il montez deasupra unei servante si asa am vazut ca acolo avea si buzunare si designul era altfel.
Oricum imi place si al meu, simplu si dragut.
Ii voi face si Dariei in nuante de visiniu dar dupa ce reglez masina ca m-a scos din minti...
Sper ca ati avut o zi excelenta cu o asa vreme frumoasa! Pe curind!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.