Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (428)
Raspunsuri - Pagina 19
Erina spune:
Buna si multumesc pentru urari!!!
Ema condoleante, Dumnezeu sa il odihneasca.
(cred ca fratele meu a vazut accidentul)
Valentina, sanatate lui Andrei. Ai mare grija de tine, stiu ca e greu cu doi frumosi dar trebuie sa te pui pe primul plan.
Gabriela mi-am si imaginat fetitele minunate!
Luiza la multe lunite. E absolut superba Irina. Daca te gindesti sa mergi la Cocor as merge si eu. Voi fi in Bucuresti pe 1 iunie.
Cumparaturi inspirate la Baby Expo. Si Daria are nevoie de sandale, pantofi nopi si altele dar mai astept un pic.
Sabina, si eu sunt tentata de Oshawa. Ma gindesc ca pot daca am putut minca trei zile consecutiv numai proteine e clar ca pot numai griu+ orez.
Tu bei cafea?
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
carpatina spune:
La multi ani celor ce aniverseaza azi cate ceva! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina am putut minca trei zile consecutiv numai proteine |
cu ce dieta cochetezi? 3+3 sau 3+3+3? merge?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Erina spune:
Carpatina, se numeste dieta Dukan.
Copiii s-au distrat fantastic in dimineata aceatsa. Au avut nevoie doar de o lada plina cu apa calda si jucarii. Ieri am plantat niste muscate curgatoare si trandafiri. Daria adora sa le ude.
Caut o masa de plastic colorat sa le fac sensation station. Mesele nisipar sunt scunde iar cea mai ieftina am gasit la 170 de roni. Am luat deja doua cutii pe rotile 27.99 bucata (copiii s-au distrat super ieri plimbindu-se in ele) mai caut masa. Cind avem tot ansamblul complet va arat.
De week-endul viitor incercam si piscina. Intre timp o sa ducem colacii si vesta de la PN. Am vazutinca de week-endul trecut curajosi are faceau baie.
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Gabriela77 spune:
La Multi Ani, Elena! Sa fii mereu fericita, senina, sanatoasa si sa te bucuri de ai tai!
Ce frumos te-ai gandit sa le amenajezi spatiul copiilor.
Luiza, Iri e absolut minunata! Si iti seamana leit

la cat mai multe lunite fericite si fara viroze! Ce dor o sa ne fie de clipele astea...ma uitam ca Sofi deja nu mai pare bebelus, incepe sa capete aerul acela de..fetita. S-a mai lungit de cand merge si nici piciorusele nu mai sunt asa apetisante. Parca si mananca mai rau...dar nu ma plang, sanatoase sa fie!
Si noi am avut o zi frumoasa, am dus fetele la Moara de vant, o locatie de langa Cluj, practic o ferma mare de animale, ponei, lame, caprite, iezi, catei de tot felul, pasari. Partea frumoasa ca nu e ca la zoo, doar sa privesti ci au primit fiecare la intrare o galetusa cu papa, boabe, morcovi, din care am observat mai apoi ca Sofi s=a si servit
. Au hranit animalutele, le-au mangaiat, s-au jucat cu ele, s-au plimbat cu poneii, apoi la nisip. Excelent! revenim! Apoi am mancat si acum au cazut frante. Ador vara, imi da un tonus!!!!!Paaaaaaa
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
mandarinutza spune:
Ceamica, condoleante familiei ! Imi pare tare rau.
Erina, foarte frumoase achizitiile, sa le poarte sanatosi.Ieri am luat si eu de la Baby expo pantofi de plaja din neopren pt Antonia(http://de.swimtrainer.de/en/shop/en/aqua-shoe-pink),cu 40 lei si colac *http://de.swimtrainer.de/en/shop/en/swimtrainer-orange) cu 80 lei de la Swim Trainer, mai aveau si asa ceva: http://de.swimtrainer.de/en/shop/en/overall-small
Palarie de soare cu protectie am lua t tot de la Baby Expo cu 30 lei de la Miniblu si inca una din bumbac de la Piticot cu doar 4 lei.
Roxali spune:
La multi ani Erina sa ai parte numai de bucurii impreuna cu familia ta minunata!
La multi ani Elenelor si Contantinilor mici si mari!
Drept sa va spun cele 2 zile juma in Ro m-au cam dat peste cap, chiar daca am reusit tot ce mi-am propus, dar mai vroiam cateva![]()
pitica e din nou cu tuse si un episod de febra...parca vine vara nu???
nu mai termin cu tusea asta
saptamana asta e plina de examene ptr junior, normal ca trec toti , dar emotiile sant mari![]()
Ceamica condoleante!
valentina_22 spune:
pentru toate fetele!
La multi ani, tuturor sarbatoritilor de astazi!
Erina, un mare, mare 
Eu sunt franta, astazi am avut program de relaxare. L-am prins pe sot liber si l-am luat in parc cu noi. De fapt el a avut grija de copii(Andrei cu trotineta, Alex cu bicicleta), iar eu m-am dat pe role. Inca mai stiu sa stau dreapta, dupa mai multi ani de pauza.
A fost super, obositor, dar a meritat efortul. Am ajuns acasa la fix, chiar inainte sa inceapa ploaia. Sper ca maine sa fie timpul frumos si sa mai evadam un pic.
Seara buna tuturor!
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de
ALEXANDRA si
ANDREIcum creste Alexuta
cat de mare este Andu
ALATURI DE BIBI
BAZAR DC