Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (428)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Am citit ce s-a scris...

Salutam mamicile optimiste.

Sara mortala.

Salut revenirea Bernix-ei si a Teodorei cu mesaj.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Super vestile despre reduceri, eu mai astept pina inainte de vacanta...

Luiza sa porti sanatoasa rochia!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

noi am juns deja la busteni :)
da, Andries, dar la ea din nefericire Thalsemiae majora, nu minora:((

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Carpatino cu briosele am rezolvat-o asa:urcat in masina ,mers la MC Donalds au niste muffins cu afine acceptabile ,cand le infulecam ma gandeam ca le-a facut Yaia

De ce eu? Ca Erina a fost de data asta cu briosele...

Ba chiar tu erai, de ziua numelui ...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Duamna M, shhh, ca acum ne pica Duamna C pe amandoua la test!

Cum mai esti? Ce mai mesteresti?

===============================================

Bine,multumesc!
Mesteresc cantarul de baie sa se duca acul mai jos putin!!!!

Vino si la al meu cu mestereala asta..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

buna seara si de la noi
am inceput sa pic de somn la 11,30 asa ca Duamna V puneti-ma absenta la ore inaintate :)))
cred ca m-ai visat lipita de vreo vitrina ca am interzis la cumparaturi . M-a sunat Puf sa-mi spuna ca imi cam sfaraie cardul si sa-l mai scot si pe el pe bara un pic sa se racoreasca . Asa ca desi ma zgaiam zilele trecute la niste sandale cu talpa joasa , dar am ramas cu uitatul. Dar azi l-am sunat si i-am zis ca s-a racorit si ca tb sa iau ceva . Roxana chiar este reducerea la nw la colectia noua , proaspat utilizat si tine pana pe 30mai dupa mesaj. Aici in sun plaza e si outlet si colectia noua .

Duamna V aveti un copil echilibrat felicitari , vrei sa-ti spun ce-am facut eu de atata ,,nu esti atenta , puteai mai mult '' - am plecat de acasa exact in ultima zi de admitere la facultate . Raspunsul s-a dat cam de ziua mamei si n-a fost fericita pe deplin . Poate tb sa faci exercitii de dezv atentiei , poate e oboseala , poate e stresul ca da examen si pana intelege cum e miscarea etc. Dar ai un copil BUN !!!!!
Acum ca m-ai visat poate de fapt insemna ca e timpul pentru mall

multumim de intrebare , nici nu stiu cum sa scriu ca facem , suntem bine insa eu sunt bulversata.
am vazut pe fb ca va intalniti , mi-a placut ideea si nu am stiu ce sa raspund ca este ziua bunicului lui Puf ( face 91 sau 92 , acum nu ma pot concentra )si era vorba sa faca sambata dar s-au schimbat pentru duminica caci isi astepta inca un nepot din belgia care venea zilele astea cu masina cu sotia si bebele de 2 luni. Azi m-a sunat Puf sa-mi spuna ca nu mai face deloc. Eram destul de bucuroasa ca puteam sa vin si eu la intalnire.
L-am intrebat pe Puf cand a venit acasa de ce nu mai facem si mi-a spus ca a murit nepotul asteptat la sibiu in accident de masina !
N-avea decat 33 ani !
Nu-mi vine sa cred ! Cat de crunt ! Nu am cuvinte pentru asa ceva !
Dumnezeu sa-l odihneasca pe Vladut !

revin ca iar m-a apucat plansul ! va rog sa ma scuzati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

offf. Macar ai luat-o din timp? sper ca nu ti=a scazut mai jos de 8.
tie iti da si cortizon sau nu are efect in cazul asta?
Sanatate, sa mearga tratamentul bine! Si te rog nu te mai obosi prin ploaie samd :((

Cum mi-am alaptat copiii

Mai jos de val. 8 nu este.Am mers din doua in doua saptamani si am luat-o din timp. Deocamdata nu fac dexa, insa ma au in vedere daca mai scad trombocitele. Este ciudat, analizele arata ceva, iar eu ma simt bine, in putere. Zilele trecute am avut o stare mai naspa, in sensul ca ma simteam de parca bausem 10 doze de energizant. Bine ca a trecut! Ma mai resimt cand ma mai supar sau fac efort, atunci am palpitatii si trebuie sa-mi trag rasuflarea, s-ar putea sa-mi de-a Propanolol pentru asta.
Ploaia de vara ne-a prins cand ne intorceam de la dansuri. Desi ne-a udat bine, am ras tot drumul spre casa. Cei mici nu mai puteau de bucurie si spre disperarea mea luau cu asalt toate baltile intalnite.
Acum ma supara altceva, nu mai tin minte daca v-am spus ca lui Andrei i-a aparut un ganglion pe gat. Dupa o serie de investigatii, mi-au spus ca este suspect de scarlatina. La sfatul medicului am apucat sa-i dau 5 zile de antibiotic din 10 prescrise. I l-am intrerupt cand exudatul i-a iesit negativ, iar analizele de sange bune. Insa mi se pare ca, ganglionul se simte mai mare la palpare, este cam cat o moneda de 10 bani, iar astazi mi s-a vaietat toata ziua ca il doare gatul(locul unde este galma). Saptamana viitoare vreau neaparat sa ajung cu el la spital si sa ma linistesc.

_

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

ALATURI DE BIBI

BAZAR DC

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

(care erau sansele ca din tot forumul sa se adune trei femei cu boli rare de sange la acelasi subiect? )

Cum mi-am alaptat copiii

Suntem speciale, din cauza asta!

_

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

ALATURI DE BIBI

BAZAR DC

Mergi la inceput

Ema, condoleante

Gabi, adorabila Sara!

Teo, sa-ti traiasca mamica, cati mai multi ani plini de fericire , sanatate si inconjurata de toti cei dragi!

_

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

ALATURI DE BIBI

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Of Vale, in loc de pastile, mai bine nu mai faci efort...normal ca te apuca gafaiala, ca nu ai destul oxigen in sange daca scade hemoglobina.
Promite-mi ca te menajezi! Ma bucur ca nu te resimti, poate ca organismul tau s-a mai adaptat, dar sfatul meu: la distractie si voie buna te iei dupa cum simti, iar cand e vb de munca ia-te dupa analize

Tin pumnii pt Andrei, sa nu fie nimica serios.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput