Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(37)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
Magnetism79 spune:
Bai fetelor de ce naiba o fi asa de greu dupa o varsta, respectiv 30 de ani sa dai asa de greu jos din Kg????
Ma innebunesc cu 4 kg sa le dau jos si nu pot cred ca aplic lata metoda Vb aia, bag infometare dar nu e bine ca o sa scada productia de lapte, mi-as lua niste cangoo jumps care cica sunt eficiente si dai jos si pielea de pe tine
, la role nu ma mai gandesc ca ma apuca dracii ca mi le-a dat vandut sotzul si mai ramane un lucru cica
slabeste mult.Citisem mai demult ca un celebru canteret pe numele lui Robbie Williams a slabit mult ca a facut sex cu actuala lui nevasta, ceva de genul 10 kg
, dar o tineau intruna.
Eu cand Doamne fere sa mai am timp si de asta?
Dati-mi idei ce sa fac
Roxx vreau si eu dietele alea de care zici!!!\Acum 3 ani nici nu imi trecea prin cap sa apelez vreodata la diete, uite ca a venit si timpul lor, toate la timpul lor!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
roxx26 spune:
Ocsanicaaa, tia-m promis un mail, dar n-am adresa ta de mail!!!
Magnetism, da-mi un PM cu adresa de mail!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei
roxx26 spune:
Si inca ceva, Magnetism, io iti trimit dieta lu peste, dar parerea mea ar fi sa lasi deocamdata dietele daca inca alaptezi...zic...
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei
vasilasanita spune:
Buna si de la mine in miez de noapte!!!
Eu sunt disperata de a binelea cu kg in plus. Cred ca mai am putin si fac depresii de a binelea. DE mancat mananc ca sa am lapte la bebelus. Azi am fost sa mi iau niste haine si in magazin ce sa vezi, numai marimi minuscule. Am venit acasa cu o durere groaznica de cap, care nu ma lasa sa dorm nici acu, si cu nimic cumparat. Mie mi s a latit spatele f mult. O sa mi sa se retraga vreodata? Eu sincer nu cred ca o sa mai ajung vreodata cum am fost.
Bebelusul mananca parca mai putin ca inainte. Sunt momente in care mi refuza sanul. El care nu facea niciodata asta. Ori ca stie ca nu i mai trebuie. Ori ca trage mai cu putere si se satura mai repede, chiar nu stiu. ARe 7.300 kg, dupa cantarul meu la 4 luni.
Prinde jucarii in mana, le duce la gurita, ne urmareste cu privirea, in schimb nu se intoarce de pe burta pe spate si invers. De spate se arunca parca ar vrea sa se ridice.
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pufoasalaura/pufoasalaura.jpg)
pufoasalaura spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monika_bt Seara buna, fetele! Intru repede, repede sa va salut si sa raspund la intrebari si curiozitati. Fata mea nu facuse kk ieri si azi si a fost cam mofturoasa, dar acu facu ![]() Mandra mea tine in maini jucarele daca i le dau si ma urmareste daca apar in raza vizuala sau daca ma misc prin camera. De gangurit mai rar, doar daca e f bine dispusa... Aseara a papat la 10 jumate si apoi la 6 dimineata, dar de pe la 4 gemea prin somn, incetisor, dar n-am trezit-o sa vad pana and rezista ![]() Multumesc tuturor ptr felicitari. Botezul a fost cum m-am asteptat: stresant.Bine ca a trecut. Totul ar fi fost perfect daca s-ar fi schimbat un singur lucru: caldura in biserica! Dar na! asta este. Despre gelozie? barbate-meu era f gelos la inceput. Nicicum nu intelegea cum sunt eu amica buna cu baieti, dar acu i-a trecut. Altceva ce mai era?? Nu mai stiu...am citit atatea... Si la fata mea se vede alb pe gingii ca ptr dinti...Pe zi ce trece e tot mai scumpa incat as musca bucatele din ea s-o pap toata! ![]() Despre imbracat...azi, peste hainele din casa(body+salopeta) i-am mai pus un costumas din raiata si pe cap un fes, de ala care nu are de legat sub barba. Am ieist cu marsupiu carat de barbate-miu, ea a dormit tot timpul. LMA sarbatoritilor de azi!!! ![]() ![]() ![]() ok. Revin maine cu alte amanunte si raspunsuri. O seara frumoasa! ![]() ![]() ![]() AMR:6 kg Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011) Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria. |
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pufoasalaura/pufoasalaura.jpg)
pufoasalaura spune:
citat din mesajul lui Shines Fragrant..bafta cu pregatirile,incearca sa te si odhnesti din cand in cand. sa va iasa cum va doriti ![]() Doloress..frumoasa poveste. as fi curioasa sa o vad pe acea fata rebela de atunci ![]() DanGabriela,MariaG (facem plimbarea? ![]() ![]() Crissia..tu ai absentat azi ![]() eu am fost cu piciu la dr..o conjuctivita luata de la mine ![]() si nu i-a trecut intr-o sapt cu primele picaturi..acu le-a schimbat,sper sa fie bune, ii lacrimeaza rau ochisorul saracul ![]() ne-am facut popcorn..ne uitam la film.YOU AGAIN,comedie foarte tare. va pup,nbuna Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010) 'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte' |
pufoasalaura spune:
ca tot suntem la capitolul ce vraji mai fac bebeii nostri-va prezint situatia noastra la 3luni:
-suntem disperate sa ne ridicam in fund,chit ca stam pe perna(deh,nu putem manca si fac kk decat asa)
-ne mancam pumnii,chiar daca abia am terminat masa
-apucam jucariile si le tinem in manute
-aaa,o chestie draguta,cand doreste sa se ridice in fund,ilinca,se trage de bluza...
-gangurim si vb.mult,iar cand plange a neconsolata,parca s-ar auzi mamamam,sau visez eu
-ii fug ochii in toate partile,ca un girofar(nimic nu-i scapa)
-rade cand o vede pe mami
fragrant8 spune:
citat din mesajul lui Magnetism79 Bai fetelor de ce naiba o fi asa de greu dupa o varsta, respectiv 30 de ani sa dai asa de greu jos din Kg???? Ma innebunesc cu 4 kg sa le dau jos si nu pot cred ca aplic lata metoda Vb aia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eu cand Doamne fere sa mai am timp si de asta? Dati-mi idei ce sa fac Mami de Bogdanici Pogonici si pisicutza Teo |
Magne, am eu o idee: sex pe kangoo jumps. Pierzi dublul de calorii in numai jumatate din timp.
![](icon_smile_big.gif)
Ma bag si eu la sportul asta daca-mi ia si mie tati dracovenii din alea.
Am iesit asta toamna in parc cu o amica; eu gravida, ea pe kangoo jumps. Se uita lumea dupa noi ca la urs
![](icon_smile_big.gif)
eu am terminat muncile pe azi; mai am si maine o gramada de facut, ca numa maine nu-i poimaine.
gata fug la somn!
daca nu intru maine, botez reusit tuturor mamicilor de buburuze care vor petrece sambata.
iar daca intru, aceeasi urare
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Shines/Shines.jpg)
Shines spune:
Neata!
Haideti la
e soare afara deocamdata.
Tunde
Sa aveti o zi frumoasa cu plimbari lungi
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)