FIV Dr. ALBU DRAGOS 30
Raspunsuri - Pagina 4
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maripet Anastasia, nu trebuie deja sa vina 'rusii"? Poate nu mai vin!!! |
Aoleu, cum sa nu vina, mariped ?! Ar fi culmea Daca nu vin pana pe 17, tb sa il anunt pe dr.
Nu are cum sa fie sarcina, pt ca in perioada ovulatiei, a fost al meu la tratament, pt HPV, si am stat cuminti, deci nu e voie sa mai intarzie...
Anastasia_7 spune:
citat din mesajul lui maripet Azi ma duc sa-mi cumpar injectiile. De luni incep Dipherelin-ul. |
MARIPED,Mi-am luat si eu prima cutie, cu 7 fiole,si seringile de insulina, sa le am, de la Farmacia tei, cand mi-am luat Microgynonul.
Mariped, scuze ca te intreb, poate ai mai spus la alta postare, dar as vrea sa stiu pt ca ai protocolul lung, ca al meu, tie cat ti-a iesit Hormonul Anti-Mullerian- AMH?
maripet spune:
Sorry. Am spus-o cu intentii bune sa nu mai vina.
daca e asa, atunci mai bine sa vina.
Eu am avut AMH in ziua 3 - 3,09ng/ml.Mi-a spus dr ca este bine. De altfel, eu am in fiecare luna ovulatie, ciclul este clar de 28 zile, am si ramas insarcinata o data. La noi problema sunt trompele mele care s-au astupat si nu mai am ce sa le fac si abia am aflat ca si spermograma sotului. De spermograma nu ne-a spus nimeni nimic pana acum de 8 ani incoace ca poate se mai putea face ceva si nu ajungeam la fiv. La vremea aceea inca erau permeabile trompele. Subtiri, dar permeabile.
Mi-am facut HSG la fiecare 8 luni de zile.
Tu ai probleme cu ovulatia?
Anastasia_7 spune:
citat din mesajul lui maripet Sorry. Am spus-o cu intentii bune sa nu mai vina. daca e asa, atunci mai bine sa vina. Eu am avut AMH in ziua 3 - 3,09ng/ml.Mi-a spus dr ca este bine. De altfel, eu am in fiecare luna ovulatie, ciclul este clar de 28 zile, am si ramas insarcinata o data. La noi problema sunt trompele mele care s-au astupat si nu mai am ce sa le fac si abia am aflat ca si spermograma sotului. De spermograma nu ne-a spus nimeni nimic pana acum de 8 ani incoace ca poate se mai putea face ceva si nu ajungeam la fiv. La vremea aceea inca erau permeabile trompele. Subtiri, dar permeabile. Mi-am facut HSG la fiecare 8 luni de zile. Tu ai probleme cu ovulatia? |
Stai linistita, iubita, stiu ca nu aveai de unde sti ca nu are cum sa fie bebe...
Mie mi-a iesit AMH in ziua 10- 1,85, la fel dr a spus ca este bine si ca imi poate da protocol lung, dar valoarea maxima limita este 8 si ma gandeam ca totusi e cam mititica valoarea. In fine, bine ca e peste 1, cealalta valoare minima.. La tine e mult mai bine, daca in ziua 3 era de 3 si ceva
Cu ovulatia am inceput sa am probleme intr-o perioada mai stresanta din ultimii ani, legat de mutari, stres, serviciu, toate adunate...o luna am, doua nu si tot asa...
Si noi am patit la fel, abia la dr. Ion Ionut a fost obligat si sotul sa faca spermograma si abia atunci ne-am dat multe raspunsuri si ne-am pus mainile in cap...
Trompele mele sunt permeabile, dar cam subtirele...dar cu spermograma sotului nu as fi avut nici o sansa sa raman gravida natural, decat o minune de la Dumnezeu.
Iar ciclul in ultimul an a fost de 33-34 zile stabil, insa luna asta imi joaca feste cred, de la emotii...
pestic spune:
Pup aspirantele in focuri Anastasia , Maripet!
Anastasia, lasa stresul si emotiile ca iei bataita.
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, Endometrioza grad I
maripet spune:
Pestic si eu.
Anastasia, si noi am fost foarte stresati, mai ales eu. In fiecare luna in perioada x o luam razna. Aveam un program foarte bine pus la punct. Era sotul meu mai rau ca un robot. Eu am ramas in 2005 in urma unei HSG, dar am fost nevoita sa renunt la sarcina, pentru ca nestiind ca sunt insarcinata am facut o mamografie si nu mi-a fost recomandat s-o tin. De altfel cand am facut chiuretajul mi-a spus ca se stopase sarcina. Eu pe sotul meu il tin pe Protect4life 2/zi, vitamina E forte 1/zi timp de 10 zile pe luna si acid folic 5mg 1/zi. De asemenea se chinuie sa se lase de fumat ca am inteles ca influenteaza foarte mult.
Acum sunt curioasa cum o sa-i iasa spermograma cand fac eu punctia.
simonia spune:
despre ceai verde eu am intrebat la transfer, si dr. sandu a spus ca nu face rau, ca e antioxidant
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
simonia spune:
Aristica, sigur nu intri pe forum, eu iti urez petrecere frumoasa, si casa de piatra!
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit